DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 BT eski sürümlerini kullananlarda böyle oluyor diye biliyorum 4 ve üstünü kullanan BT ürünlerinde bu olay senin dediğin kadar gecikmeli olmuyor en azından. Taş çatlasın 2-3 sn sürüyor hatta sürmüyor bile olabilir. Ama bu alet ne destekliyor göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Siyah temanin tam adi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 BT version ile android version saçmalaması işte, önceki modellerde de oluyordu LG'de başıma gelmişti. Saf android ui olsa bütün telefonlarda hiç sıkıntı çıkmaz da nerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Genwa said: Siyah temanin tam adi ne? black edition tema arama kısmına samsung yazınca çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 MINU black edition diye bi şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 ekranda eşşek kadar 3 tan gri şerit çıktı, gölge gibi. gitmiyor resetledim, kapadım açtım falan. 2 hafta sürdü herhalde bozulması kek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 bu şekilde mi http://www.youtube.com/watch?v=FjvnL2mckv4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 dsfj gozumuzun onunde rezil oldu samsung =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Video da tam turk isi lan arkada bebe zirildiyo , yatak ortusu uzerinde sefil samsung of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 telefon zaten iade kapsamında da, hem sd kart hem kılıf girdi durduk yere. üstüne customization + hesap kurulumlarına giden 10 saat falan. samsung pişmanlığını bir kez daha kanıtladı. ulan wireless charger'a da 170 mi ne gitti. hepsinin kutusunu attım. anasını satayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Sd kart + kılıfa 10 TL veririm. Ölücülük Foreva. Ya noldu da bozuldu dikkat edelim yapmayalım aynısını =s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Abi parayla rezil olmak ne kadar kotu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Alet 3 stripes olmus olm gopnik stili Rusa iki katina okutulur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 sd kart kaclik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 sd kart baya iyi ya, o işime yarar her türlü. kılıf http://www.spigen.com.tr/Galaxy-S7-Edge-Kilif-Spigen-Slim-Armor-Champagne-Gold,PR-1793.html rengi oradaki gibi değil, gold champagne rengi telefonla aynı bu https://www.youtube.com/watch?v=IlZjtykJ9zU 35 e vereyim birine hatrına, 7 gün fln kullanıldı. bi de bu var, beyaz stand şeklinde http://www.teknosa.com/urunler/145055834/samsung-beyaz-kablosuz-hizli-sarj-standi?gclid=Cj0KEQjwsai_BRC30KH347fjksoBEiQAoiaqsaw78gczlny8rMAAYAbccy5kqwaFcy6OIDLkFdnDi3saAkTL8P8HAQ&gclsrc=aw.ds 140 a aldım sanırım ben de, 100 e vererim isteyen olursa. orj kutusu yok, faturası garantisi falan var işte 1 haftalık mal zaten bozulma konusu da, öyle duruyordu telefon. home tuşuna bastım açıldığında şerit vardı. kek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Liebe said: Sd kart + kılıfa 10 TL veririm. Ölücülük Foreva. Ya noldu da bozuldu dikkat edelim yapmayalım aynısını =s bt bozuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 bingildak said: bi de bu var, beyaz stand şeklinde http://www.teknosa.com/urunler/145055834/samsung-beyaz-kablosuz-hizli-sarj-standi?gclid=Cj0KEQjwsai_BRC30KH347fjksoBEiQAoiaqsaw78gczlny8rMAAYAbccy5kqwaFcy6OIDLkFdnDi3saAkTL8P8HAQ&gclsrc=aw.ds 140 a aldım sanırım ben de, 100 e vererim isteyen olursa. çabukbalta http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-5-ep-ng930-wireless-kablosuz-hizli-sarj-cihazi-beyaz-p-TELALAXYNT5WRLSBYZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 oha adam elinde balta hazır bekliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 şans işi ya, yıllarca kullandım samsungu daha servis yüzü görmedim. S2, NOTE 3, S4 kullandım ve hatta şimdi S5 var ikinci yılı dolucak, daha tık demediler. note3 de kalem işi çok hoşuma gitmişti, belki bi note5 yaparım bundan sonra. pc kies backuplarıyla dolu. sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Çok ilginç onun bozulası varmış sanki ben denize bile soktum aleti bana mısın demedi. Ben kılıf ve şarj aletine talip olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 iadeye gönderdim, onay gelince yazarım okuturum isteyene ucuza. o 80 lira olan büyük ihtimal eski seridir. 2. ve 3. seri var. belki de değildir yani, ilgilenen araştırsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 valla gorselligi cok dert degilse yootech qi charger alin. indirimde 8-10usd'ye iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Simdi gidip 7 siparisi verirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 abdest alsa yeterli aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar