fenn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Bilgisayar, tv veya sinemada ne kadar film baksam da yıllar önce seyredip sevdiğim filmlere tekrar bakıyorum. Özellikle etkileyici sahnelerine tekrar tekrar bakıyorum. Hatta kaydedip telefondan bile baktığım oldu. bu beğeniyi aşıp psikolojik bir olay oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 ileride ekmeğini yersin karı kız mevzusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Teşhis koyuyorum.. Mahallede normal düz deli olur ya, hiçbir özelliği olmayan. Onun üniversiteye gitmişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 bizim köyde de bi deli vardı türk filmlerinde uzman her sahneyi anlatırdı tolga savacı ahu tuba favorisi öyle bişey heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Delirmissin sen baska aciklamasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Ben film bakmak kısmına takıldım daha çok. Almancı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Genelde baktığım filmler ise gladyatör, cesuryürek, attila, komşu kızı, rocky, rambo, 300 spartalı, Kemal sunal filmlerinin çoğunluğu. Her çıkan filme yetişmem mümkün değil. Çok film bakan kovalayan biriside değilim. Yeni filmler mi kalitesiz, kalitesizler mi bana denk geliyor yoksa köyün düz delisi mi olduk, yoksa yukardaki sevdiğim filmlerde komşu kızı harici hepsinde erkek karakterler baskın , bunlara özenen ergen durumundamıyım, biseksüelmiyim bi kara veremedim :) Cesuryürek, 300 spartalı ve gladyatör filmlerinin ölüm sahnelerine dönüp dönüp defalarca bakmışımdır. rocky filminin müziğini çalarım arada, komşu kızında o tanışma sahneleri vs vs Oradaki ölüm sahneleri mi çok etkiledi ne oldu karasızım. En çok izlediğim sahneleri bunlar. Yukarda belirtirken yanlış anlaşılacak galiba. Filmleri baştan sona kadar değil şu bahsettiğim sahneleri sürekli sürekli izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 yav said: Ben film bakmak kısmına takıldım daha çok. Almancı mısın? çay dokiyim ya da su birakiyim gibi dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 kemal suna olayı bende de var ama. diğer filmler için birşey diyemeceğim de kemal sunal benim için başka. abimle hala açar izleriz 30+ yaşlar yani. her repliği ezbere biliriz falan. bombacı mülayim mesela tek geçerim yani. hiç bir filmden açık ara o kadar keyif almamışımdır. otobüsün olayım mülaiyim kzpmaza said: yav said: Ben film bakmak kısmına takıldım daha çok. Almancı mısın? çay dokiyim ya da su birakiyim gibi dimi çay dökeyim almancılara has bir şey değil ki. çay dökeyim, kola katayım falan gayet var oaln şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Jeeztro said: kemal suna olayı bende de var ama. diğer filmler için birşey diyemeceğim de kemal sunal benim için başka. abimle hala açar izleriz 30+ yaşlar yani. her repliği ezbere biliriz falan. bombacı mülayim mesela tek geçerim yani. hiç bir filmden açık ara o kadar keyif almamışımdır. Şu olayın benzeri bende mevcut. Filmi baştan sona değil hoşuma giden sahnelerine bakmaktan bıkmıyorum kolay kolay. Özellikle gladyatörün ölüm sahnesine 100 den fazla bakmışımdır. Kemal sunal filmlerinin replikleri karışık veriliyor. Bunlara da sanki ilk defa izliyor gibi bakıyorum sıkılmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Herkes sevdigi filmleri tekrar acar,acar izler bunda bişe yokki izlemiyonuz mu la yoksa 12 angry man die bir film var 15 kere falan izlemişimdir heralde hayır flm birde 50ler de mi ne yapılmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Ben izlemem hic ya tekrar acip bi filmi ama istisnasi 12 angry men olabilir cidden onu 4-5 kez izledim çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 ayda 1 minas tirith rohirrim sahnesini izlerim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Yalnız değilmişim o zaman. Bende problem var sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 oyun oynarken arkadan youttubeda yesilcam filmi aciyorum ben de. sakar sakiri falan bin kere dinlemisimdkr relateddan basa basa gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 gondora filler geldiğinde boru çalan fil binicisini izleyenler fav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 matrix min 50 kere izlemişimdir the wire 5 sezonluk dizi 5 kere izledim the shield o da 7-8 sezondu galiba 3 kere izledim lotr 1 de bi 10 kere izlemişimdir. izleniyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Basite indirgersen ilk izlediginde/okudugunda/dinlendiginde sana yasattıgı duyguları sevdigin ve aradıgın icin birseyleri tekrar yapmak istegi duyarsın. Ozellikle sahne secip izliyorum demissin mesela bu cok tipik bir ornek yani buna. Gladiator'da bogazın dugumleniyordur mesela o duyguyu sana cok 'guzel' yasatıyordur sen o duyguyu tekrar yasamak istediginde gidip Gladitor'ı izliyorsundur gibi. Ben de bu konuda cok takıntılıyımdır. Aynı filmi aynı gun icinde 2. kez izledigim bile olmustur. En sevdigim kitabın ilk 10 sayfasını kelime kelime ezberden soyleyebiliyordum bi ara daha 1 hafta once bir daha okudum mesela. En sevdigim komedyenin bitlerinin bir kısmını ezbere biliyorum, youtube videosuyla paralel aynı bitleri yapabiliyorum vs vs. Bayagı zaman kaybı dısardan bakınca belki ama insan ne hosuna gidiyorsa onu yapmalı sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Jeeztro said: matrix min 50 kere izlemişimdir the wire 5 sezonluk dizi 5 kere izledim the shield o da 7-8 sezondu galiba 3 kere izledim lotr 1 de bi 10 kere izlemişimdir. izleniyor yani. bende de matrix bi 30+ vardır, ama şu wire'a bi başlamadım iyi yau o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=12iorWj83P0 Ya biz bilmiyor muyuz bu sahneyi diyebilirsiniz, bilmediğinizden değil koymak istedim. Filmde böyle sahne de beklemiyordum ilk baktığımda, türk filmleri ibi iyi sonuçlar beklerken ters köşe oldum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 ben ilk izledikten sonra bunu bikac kere daha acip izlemistim. ama oyle tekrar tekrar eski filmlerin sahnelerini izleme manyakligim yok https://www.youtube.com/watch?v=oo76MWvzHzk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 3. fildeki gondor charge, kaç kere izledim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 bende oturup tekrar izleme alışkanlığı yok da aklımdan geçiririm, replikleri filan tekrarlarım kendi kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 ARE YOU NOT ENTERTAINED? diye bagiriyorum ben de arada sirada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar