hattok Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Selam arkadaşlar bu 2. win 7 (farklı win7) kuruşum. Her şey iyi güzel ama ne zaman iş net framework ve o tarz şeyleri kurayim pcde hep %50 cpu usage ve 1.7m ram kullanımı gözüküyor Windows 10'a geçsem bu problem çözülür mü acaba? Acayip sinir ediyor bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 virüs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 sanmıyorum abi cünkü yaklaşık 3 4 gün Net frameworksuz kullandım ve svchost.exe cosmadı hiçbir zaman.Az once yükledim bakiyim dedim bi baktım svchost tavan. Bundan oncekindede ilk günde netframework kurduydum direkt onda svchost.exe rami işlemciyi coşturmuştu. Bence işlemcimden dolayı böyle yapıyor win7de Win10 yüklesem acaba düzelir mi? işlemci e8400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Bende e8500 var (w7) dediğin sorun yok.Hep aynı version mu kuruyorsun nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 2 farklı windows indirdim abi ikisindede netframework kurunca sapıtıyor. Windows updateten falan diyorlar anlamadım yaa. Çok kitliyo pcyi silince düzeliyor işlemağacı mıdır ne zıkkımsa ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 svchost arka tarafta windowsun pis işlerini yapan bişi. en gıcığı da windows updatelerini kontrol eden bi halt. .net yüklediysen .netle alakalı windows updateler de ekleniyor listeye. bütün updateleri kapat mutlu ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 en iyisiben win 10 a yükseltiyim :) çünkü, Hd 4850 var desteklemiyor diye win7ye döndüm yüklediğim bütün oyunlardan aynı fps'i aldım o yüzden win10 a geçiş yapayim diyorum belki düzelir bi ihtimal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Sanmıyorum farklı bir sebepten ötürü oluyordur hangi programları kullanıyorsun standart windows harici? hosts dosyan dolumudur? standart windows mu kuruyorsun modifiye edilmiş version mu? https://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653.aspx bununla daha detaylı bak hangi servisler svchost üzerinden sistemi sömürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 abi yok belki windows 10 direkt kendi çözer diye 10 yükliyim dedim yoksa tabiki windows updateden dolayı diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 win 10 yükledim her şey kusursuz. Eskiden yeşil ekran veriyordu videolarda şimdi onu da halletmişler. Win 10 rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 abi svchost.exe hayvan gibi dl yapıyor nedir bunun amacı? windows update'e bakıyorum bişi yok. bandwidth'in anasını ağlattı. şöyle bi olay varmış. herhalde update çekiyordur başka ne ola ki? http://www.thewindowsclub.com/make-windows-10-notify-you-before-downloading-or-installing-windows-updates baktım 13.107.4.50 IP'sine bağlıyor. microsoft diyor. tmm buldum şuradan limitleyebiliyormuş. abv versin microsoft. https://technet.microsoft.com/en-us/itpro/windows/manage/waas-delivery-optimization Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 windows 10 ise ayarlarında ask before downoading gibi bir opsiyonu yoktu zaten, güncellemedir. şöyle uzaktan yakından alakalı bir şeyler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 abi bende pro var. defer updates diyince 2 hafta süre vermesi lazım ama bunda bi saçmalık var işte yukarıdaki değişiklikleri yapıp restart ettim PC'i şimdi limitlendi 200 kb/s'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 hayda şimdi baktım rusya'dan bi ip'e bağlanıyor bu svchost. malware'i yemişim sanırım gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 2000lerin ortasında ms arka planda calışan sistem zımbırtısı svchost'a benzer isimli bir virüs vardı svchost gibi ondan yemiş olmayasınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 gene microsofta bağladı şimdi dsdfg anlamıyorum abi o kadar saat afk bırakmıştım 9gb dolmuş disk, ne olduğunu da çözemiyorum kafayı yiyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 çok bela birşey bu Adamın sinirini bozuyor benim başıma da geldi ''virüs'' nasıl çözdüm nasıl yaptım bilmiyorum 5 senedir formatsız kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 abi limitleme işe yaradı ama şimdi de 200 kb/s ile kemiyor illet şey. galiba 1 kb/s'a falan sabitleyip unutucam başka yolu yok. windows klasörünün size 23.9gb gözüküyor şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 https://i.gyazo.com/28927d1f90d0f50e3308cc3af9badc84.png bunu denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 BITS zaten hiç çalışmıyordu, o ama şimdi disabled dedim. yok benim formatım gelmiş sanırım. 2 gün 20gb civarı indirdi, afk iken dl'ı maxlayıp bıraktım ne olacak diye. baktım 9 gb daha dolmuş amk. https://i.imgur.com/ZRnmRBZ.jpg aradaki farka bakın abi. dosyanın nereye indiğini bile bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 off tam bi aptalım ya. halo 5 beleş versiyon çıkarmıştı microsoft. onu account'a ekleyeyim derken, yer olmamasına rağmen dl başlatmış. onu indiriyormuş store'dan topkek. windirstat ile bakınca gördüm şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 2 gündür resource monitörden svchost.exe takip ediyorum abi paranoyak ettin teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Benimde svchost deli gibi önbellek ve cpu yiyor bilgisayar açıkken. Onuda kısıtlamanın bir yolu var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar