Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bira Mmh

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
tuborg yeni bira çıkarmış amber. çok beğendim. biranın o mayhoş ekşimtrak tadı çok yoğun hissediliyor. kumpirle de güzel gidiyor. kumpirede salam sucuk sosis ketçap mayonez koydurmadım. yenirmi o öyle sağlıksız.

ama kısır koymasaymış kumpire iyi olurmuş
Sosyal ağlarda paylaş

Belgrad gezisinde kendi biralarını yapan bir puba girmiştim ismi Black Turtle Pub II (birincisi yakınına spor merkezi açıldığı için kapanmak zorunda kalmış)

Oranın meşhur yabanmersinli birasını içtiydim çok tatlı ancak baya lezzetli bir biraydı.

Evde yapımını deniyecem kesinlikle bunun.
http://i.imgur.com/t3coit6.png
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

ben dün 5-6 bira içtikten sonra cila olsun diye guiness içilmemesi gerektiğini öğrendim. içimi rahat, gulp gulp gider diye guiness söyledim, yok abi bitiremedim hayatımda ilk defa bira yarım bıraktım. ayıp ettim.

ya benim biradan hic midem bulanmazdi ama ilk defa sari bira - koyu bira karisik gittigim bir aksamdan sonra yine ilk bira kaynakli mide bulantimi yasadim.

acaba bir ilgisi var midir?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bu ara yerli isli biralara taktim, biri pera digerini hatirlamiyorum siyah etiketli bisi. Tuborg oncesi iciyorum 1-2, hosuma gidiyo cok isli bira

Eskiden ta bebek'te taps vardi denk getirdikce orda iciyodum simdi bakkalda falan var smoked negzel. Gelisiyo ulke.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Ben de bu ara yerli isli biralara taktim, biri pera digerini hatirlamiyorum siyah etiketli bisi. Tuborg oncesi iciyorum 1-2, hosuma gidiyo cok isli bira

Eskiden ta bebek'te taps vardi denk getirdikce orda iciyodum simdi bakkalda falan var smoked negzel. Gelisiyo ulke.

o.O taps yok mu artık?

samaella said:

Xenocide said:

ben dün 5-6 bira içtikten sonra cila olsun diye guiness içilmemesi gerektiğini öğrendim. içimi rahat, gulp gulp gider diye guiness söyledim, yok abi bitiremedim hayatımda ilk defa bira yarım bıraktım. ayıp ettim.

cila olmasa da pek içilmiyor ya. Ağır geliyor bana da.

ilk başta içeceksin guiness, karın doyuran bira diyorum ben. baya tok bişi. Özellikle fıçısı.
Sosyal ağlarda paylaş

Guiness çok aromatik birşey ya, benim birada ağız tadım yok malesef ya da ondan öyle geliyor. En güzel diye tavsiye edilen bile ikinciden sonra bayıyor, deniz kenarında falan sıcağın altında 2-3 tane buz gibi tadını anlamadan hızlı hızlı vurup atlayacaksın o kadar.

Katalan mamülü Estrella dışında da yemek ile güzel uyumlu giden bira içmedim. Hamburger vs. yemeye çıkıyoruz, millet yanında 50'lik efesi tuborgu içiyor, hamburgerden fazla tıkar lan o adamı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...