Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 niye yasaklamislar yahu meyveli biralari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 meyveli sigara da yasak aynı nedenle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 kesin "ama çocoklor" fln diyedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 çiciklirimiz diye yasaklanmadıysa birayı bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 http://i.imgur.com/YxKKe.jpg üst yaz geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 tuborg yeni bira çıkarmış amber. çok beğendim. biranın o mayhoş ekşimtrak tadı çok yoğun hissediliyor. kumpirle de güzel gidiyor. kumpirede salam sucuk sosis ketçap mayonez koydurmadım. yenirmi o öyle sağlıksız. ama kısır koymasaymış kumpire iyi olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 yok ya aslında iyi oldu kısır. başlarda çok yoğun geliyodu tadı seyrelince güzelleşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 sağol teşekkürler. şarapta olduğu gibi biranında yemekle iyi giden özel bi türü varmıdır acaba merak ettim şimdi. mormalde yemekle bira içmem ama güzel oldu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Belgrad gezisinde kendi biralarını yapan bir puba girmiştim ismi Black Turtle Pub II (birincisi yakınına spor merkezi açıldığı için kapanmak zorunda kalmış) Oranın meşhur yabanmersinli birasını içtiydim çok tatlı ancak baya lezzetli bir biraydı. Evde yapımını deniyecem kesinlikle bunun. http://i.imgur.com/t3coit6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 ben dün 5-6 bira içtikten sonra cila olsun diye guiness içilmemesi gerektiğini öğrendim. içimi rahat, gulp gulp gider diye guiness söyledim, yok abi bitiremedim hayatımda ilk defa bira yarım bıraktım. ayıp ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 sarapla birayi karistirsak nasil olur acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 köpek ölduren ile oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Xenocide said: ben dün 5-6 bira içtikten sonra cila olsun diye guiness içilmemesi gerektiğini öğrendim. içimi rahat, gulp gulp gider diye guiness söyledim, yok abi bitiremedim hayatımda ilk defa bira yarım bıraktım. ayıp ettim. cila olmasa da pek içilmiyor ya. Ağır geliyor bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 nası ağır geliyor hem alkolu düşük hem kalorisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 dana22 said: sarapla birayi karistirsak nasil olur acaba.. Uni ilk iki sene cok yapiyorduk biz. Sonrs baydi ama niyeyse. Kusmustum gerci sonuncusunda ondan olabilir adfsaad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Xenocide said: ben dün 5-6 bira içtikten sonra cila olsun diye guiness içilmemesi gerektiğini öğrendim. içimi rahat, gulp gulp gider diye guiness söyledim, yok abi bitiremedim hayatımda ilk defa bira yarım bıraktım. ayıp ettim. ya benim biradan hic midem bulanmazdi ama ilk defa sari bira - koyu bira karisik gittigim bir aksamdan sonra yine ilk bira kaynakli mide bulantimi yasadim. acaba bir ilgisi var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 karın tokken guinness mi içilirmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Fistan said: nası ağır geliyor hem alkolu düşük hem kalorisi isli tadı falan pek acı geliyor ya, ondan mütevellit cila için ağır denmiş olabilir. biraz hak verdim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Ben de bu ara yerli isli biralara taktim, biri pera digerini hatirlamiyorum siyah etiketli bisi. Tuborg oncesi iciyorum 1-2, hosuma gidiyo cok isli bira Eskiden ta bebek'te taps vardi denk getirdikce orda iciyodum simdi bakkalda falan var smoked negzel. Gelisiyo ulke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 pera isli birası efsane rezalet direk çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 kirin ichiban diyen oldu mu. Baya sevdim he bira der misiniz bilmem ama ben çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 yav said: Ben de bu ara yerli isli biralara taktim, biri pera digerini hatirlamiyorum siyah etiketli bisi. Tuborg oncesi iciyorum 1-2, hosuma gidiyo cok isli bira Eskiden ta bebek'te taps vardi denk getirdikce orda iciyodum simdi bakkalda falan var smoked negzel. Gelisiyo ulke. o.O taps yok mu artık? samaella said: Xenocide said: ben dün 5-6 bira içtikten sonra cila olsun diye guiness içilmemesi gerektiğini öğrendim. içimi rahat, gulp gulp gider diye guiness söyledim, yok abi bitiremedim hayatımda ilk defa bira yarım bıraktım. ayıp ettim. cila olmasa da pek içilmiyor ya. Ağır geliyor bana da. ilk başta içeceksin guiness, karın doyuran bira diyorum ben. baya tok bişi. Özellikle fıçısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Guiness çok aromatik birşey ya, benim birada ağız tadım yok malesef ya da ondan öyle geliyor. En güzel diye tavsiye edilen bile ikinciden sonra bayıyor, deniz kenarında falan sıcağın altında 2-3 tane buz gibi tadını anlamadan hızlı hızlı vurup atlayacaksın o kadar. Katalan mamülü Estrella dışında da yemek ile güzel uyumlu giden bira içmedim. Hamburger vs. yemeye çıkıyoruz, millet yanında 50'lik efesi tuborgu içiyor, hamburgerden fazla tıkar lan o adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 estrella tıkamıyorsa onlar da tıkamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar