applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Dragonfire said: Yok ben nışanlıyım daha ancak evlenicez. İtü'ye gelin çay içelim en kötü kimyager bey. benim o :) suan istanbul otobusundeyim yarin olmazsa çarşamba okula gidicem diploma başvurusu için. bi hayırlı olsun çayı alırım .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Teşekkürler Onur. Dikilen ile kiralanan arasında fark çok düşük. Bazı çiftler 2 yerde düğün yaptığından satın almak daha uyguna olabiliyor. Bizim gelinliğide iyi fiyata aldığımız için problem olmadı. Ama bende 2 yerde düğün yapacak olsam 2 farklı gelinlik kiralardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 applev0dka said: Dragonfire said: Yok ben nışanlıyım daha ancak evlenicez. İtü'ye gelin çay içelim en kötü kimyager bey. benim o :) suan istanbul otobusundeyim yarin olmazsa çarşamba okula gidicem diploma başvurusu için. bi hayırlı olsun çayı alırım .d Çarşamba oryadım ben uydu binasına gelirsen çay kahve her şeyimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 BabacumMostors said: benim için AHAHAAHAHAHAHAHAH başlığı bu yani evlenmeyin demiyorum ama hobi olarak evlenin sanki hiç evlenmicen laf :| =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 aga seninki kacinciydi. cok hizlisin yemin ederim. kazanova. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 sanki 7 karılı hürmüz oldum. 2. evliliğim ve son yani, öyle gelenek gibi her sene refreshlemek niyetinde değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ilkiyle evlenirken ben bununla boşanırım ileride diyerek mi evlenmiştin :D şaka bir yana allah mesut etsin ama kısmet biraz da bu işler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 masrafı olmasa her sene refreshlemek için olur aslında hayata heyecan katar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Düğünü alkolsüz , yemekli yapacaksan uygun ve güzel bir havuzbaşı mekanı önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 öner nerde kac kisilik kisi basi fiyat vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Liebe said: ilkiyle evlenirken ben bununla boşanırım ileride diyerek mi evlenmiştin :D şaka bir yana allah mesut etsin ama kısmet biraz da bu işler :D yok da ilki biraz cahil cesareti şlaskdşa hani durum öyle bir denk gelir ki kendini "evet" derken bulursun. o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Reklam yapıyor gibi görünmemek için buraya yazmıyorum ama 1.5 sene önceki fiyat 200 kişi için 10000 TL'ydi aşağı yukarı , mekan gayet güzel ve dediğim gibi kocaman havuzbaşı , istersen kapalı alanda var benim düğün günü yağmur yağdı diye içeri hazırlattırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Alkolsüz düğün yapcana direk nikah yap abi. En manasız sey bence alkolsüz düğün. İçmiceksem oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 BonePART said: Alkolsüz düğün yapcana direk nikah yap abi. En manasız sey bence alkolsüz düğün. İçmiceksem oynamam. Bazı özel sebepleri var alkolsüz yapmamın burda yazmak istemediğim , yoksa benim sülalemde alkolsüz düğün yapılmadı şimdiye kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 abi işte o zaman diyorum ya düşüne para harcama nikah yap o parayla akşam arkadaşlarınla çık bi restoran kapa 30 40 kişi hem daha ucuz hem daha çok eğlenirsiniz benim fikrim tabi tercih senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 BonePART said: abi işte o zaman diyorum ya düşüne para harcama nikah yap o parayla akşam arkadaşlarınla çık bi restoran kapa 30 40 kişi hem daha ucuz hem daha çok eğlenirsiniz benim fikrim tabi tercih senin Hertürlü düğün yapmam gerekiyordu , ama öyle ama böyle ikinci seçenek pasta limonatalı düğün salonuydu lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 en güzeli o arkadaş yaptı 1000 kişilik salona 6000 tl felan verdi euhauhasuhfauhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 BonePART said: en güzeli o arkadaş yaptı 1000 kişilik salona 6000 tl felan verdi euhauhasuhfauhf Bugün arkama dönüp baktığımda keşke bende öyle yapsaydım diyorum ama işte o zaman şartlar bunu gerektiriyordu... kısmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 kisi basi 6 liraya limonatali bile vermezler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Dworgian said: Liebe said: ilkiyle evlenirken ben bununla boşanırım ileride diyerek mi evlenmiştin :D şaka bir yana allah mesut etsin ama kısmet biraz da bu işler :D yok da ilki biraz cahil cesareti şlaskdşa hani durum öyle bir denk gelir ki kendini "evet" derken bulursun. o yani. reddemeyecegin teklif mi yaptı ? sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 hayir hatun cok akilli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Begenirsem sevgili oluyorum Begenmessem sevisip yolluyorum Istedigim kadar oyun oynuyorum Param baba kaliyor Size acimiyorum,kendi dusen aglamaz,mutsuzlugunuzla size iyi sanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ben parayı verdim çekildim. çok rahat bir düğün oldu benim açımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Mekan olarak 2 seçeneğimiz var. Birisi içi dış mekanı olan Park restaurant. Bize kiralama bedeli 750tl şaka gibi baya ucuz. içki yok yemek yok bişey yok tabi. soft içecek, aperitif, pasta ve nikah şekeri vericem arkada fon müziği takıları aldıkmı topuklarım. Bu seçenek olunca Aydındaki yakın arkadşalarla max.20 kişi eğlenceli bir mekana geçeriz sonra otel daha sonra da balayı. Esh sizin mekan ne zaman açılacak yada açıkmı? 2. seçenek yemekli ama bunu seçersek kişi saysı çok artıyor. Şu anda pazarlık olmadan kişi başı 30tl baya güzel mekan. Daha da düşürteceğim fiyatı. Orkestrası fotoğrafçısı herşey dahil buna. Sadece kişi başı yemek ücretini veriyorsun. mekan güzel merak edene keyif bahçesi aydın diye aratsın. Bunu seçersek akşam eğlencesine gerek kalmayacak çünkü iş 2 saatlik tören olmaktan çıkıyor. Üsttekilere karar vereceğim, gömlek almam lazım, hatunun ayakkabısı var, düğün şekeri ve davetiye sonrada balayı tamamdır benim işlem. Müzik konusuna da bir söyleyin neler kullandınız törenleriniz de. Bizde öyle oyun havası falan yok yalan yani. Fon müziği sadece enstrümantal düşünüyorum. Liste paylaşın fikir edinelim zira bana kalırsa fazla uçuk olur müzikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Abi düğünde oyun havası olmayacak demek bence saçma. HEr ne kadar elit olursa olsun düğün sonunda damat halayına bağlamalı bence insanlar onda eğleniyor. Benim gibi star wars throne room muziğiyle girip sonra 2 saate ankaranın bağlarına dönebilirsin ahaha problem olmuyo genelde. https://www.youtube.com/watch?v=BjDaPOWdx6s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar