bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 vitoya gireyim abi o zaman ben hiç macera aramayalım kendimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 onun kiraladığı yerin bilgilerini vreyim istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 öm atsana abi iyi olur. bizim mekanın anlaşmalı vitocusu varmış, onu arayacağım ondan sonra ararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 ya aslında aklımda bi de hatunun hiç beklemeyeceği dismount etkisi yaratacak bir şey var, kızı evden alma merasiminde davul zurva olayına mı girsem diyorum asdasdsa. benden asla beklemez, nefret ettiğimi biliyor ama hani güzel bir anı olurdu. nereden nasıl ayarlanıyor o işler hiç bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 ha son bir sorum daha var. bizim düğün sınırsız yerli içkili fakat yabancı da götürmek istiyorum ben. en azından 12-13 şişe falan. shot servisi, viski servisi, mojita servisi için falan. zamanında pilot-host arkadaşlardan istemedim şimdi yumurta deliğe dayandı. nereden alsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 gelen pilot host varsa avrupadan gelebilecek olan varsa birde bulgar sınırına çıkabilenlere sorabilirsin. Onun dışında metro market falan türkiyeden alacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 1 hafta kaldı düğüne o kadar içki gelmez bu kadar sürede. Metroya bakayım bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 en fazla iki sise getirebiliyorsun bir seferde. ben 4 kisi organize ettim mesela. 8 sise gelecek yurt disindan. trde gercekten yabanci icki cok pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 evet ya bi de 14 şişe falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 sinirsiz yerli icki diyorsun. ama bizi davet etmiyorsun buda ne kadar kaba oldugunu gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 şişeni al sende gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 OOooo beleş içki, davetiyemi 4 gözle bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 bingildak said: ya aslında aklımda bi de hatunun hiç beklemeyeceği dismount etkisi yaratacak bir şey var, kızı evden alma merasiminde davul zurva olayına mı girsem diyorum asdasdsa. benden asla beklemez, nefret ettiğimi biliyor ama hani güzel bir anı olurdu. nereden nasıl ayarlanıyor o işler hiç bilen var mı? Sen dugun sacma diyenlerden segil niydin? Davul zurnaya gelmissin hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 saçma zaten, ondan davul zurna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 ohal mohal memur izin alamıyor ayağına düğünü erteledik biz de. teselli edin beni, çok korkuyorum düğünden. herşeyden çok halay denen o pirimitif danstan çekiniyorum. ne severim ne becerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 başlamadan 3-4 kadeh içersen hatırlamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Flam said: ohal mohal memur izin alamıyor ayağına düğünü erteledik biz de. teselli edin beni, çok korkuyorum düğünden. herşeyden çok halay denen o pirimitif danstan çekiniyorum. ne severim ne becerebilirim. tango yapicaz. gerisini sen düsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 halay başı sen olmayıver ne olacak. arkadaşlarından birinden rica et işi bilen. onun peşine takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 spastik gibi hareket etsen de ne sen ne de çevrendekiler umursayacak zaten. alkollü değilse o zaman kötü tabii hahaha. düşünemiyorum düğün ortamını alkolsüz bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Dugun dedigin aileler icin yapiliyo zaten. Dugunde eglenmis gibi yapmaktan baska caresi yok ciftin. Tayyibin demokratik meydan tribi gibi, darbe olmasindansa tayyibi alkislarim daha iyi diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 düğün vs yapmayacağımız için ertelemedik. tek derdimiz balayı için izin meselesi. bakalım nasıl çözecez. düğün yapmayın lan, kafanız rahat olsun, nikah, bas geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 ben bir saat eğlenme hedefi koydum kendi. hadi inşallah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 bingildak said: spastik gibi hareket etsen de ne sen ne de çevrendekiler umursayacak zaten. alkollü değilse o zaman kötü tabii hahaha. düşünemiyorum düğün ortamını alkolsüz bir şekilde. 13 yıl oldu hala aile ortamında bilmemkimin düğünü var diye konu açıldığında, benim Düğünde ki embesil oynamam konusu açılır ve gülünür. Git 1-2 ders al benim duruma dusme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 bence düğün için dans dersi alınması daha gülünç bir durum. eğlenirken embesil gibi olacaksın zaten. güzelliği orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Yıllık izinler iptal nikah izni değil. Gidersiniz balayına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar