kayserili Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Wishmaster said: TheRiverBelow said: adamın niki kayserili ve bonepartı haklı buldu. topik tam bitti mi derken yeni bişey çıkıyo lan ahahaha Abi o adamı tanımak için Galatasaray başlığına gir son 10 sayfayı oku. Beyin hücrelerinin öldüğünü hissedeceksin. Konuyu trollemek, Gs ile başak geçmek için gelen boş arkadaşları geri püskürtmeyi görev addettim kendime Gs topiğinde. Beyinsiz beyinsiz hareketlerde bulunmayıp adam gibi kendi takımının sevincini yaşayan arkadaşlar niçin ağzının üstüne mecazi uçan tekme yemez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Flassh said: bonus stats merchant +5 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 https://www.facebook.com/ickiliydibilmemne/photos/a.1442924706033927.1073741828.1442898292703235/1559073687752361/?type=3&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Arkadaşım +5 trade skilli var mis gibi işte izmirli olup +5 gavur skilli mi alsaydık (+5 resistance to all spells) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 MALİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Ne garip hayatlar, iliskiler yasayan insanlar var. Bu Argos'un hayati problem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 aaa linki dinleyemedik ya la kaçırmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Gavur İzmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Abi Yavuz linki ne diye siliyosun abi? Başlıcam moralfagligine ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ahmet geç kaldın abi ya ilk sayfalarda gözüm seni aradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Abi Cuce'deydim beraber izledik. Argos'a da helal olsun, çatır çatır dogruları söylemiş. Çok da güzel kontrol etmiş, abartmamış, bagırmamış. Ben olsam aglatana kadar mental olarak çullanırdım herhalde bu aptallıkta olan bi kadına. Şu mentaliteyi bi türk bi ruslarda gördüm abi. Hani sexual equality, insan halinden anlama, bunlardan hep nasibini almamış insanların tavrı. Ve mevzu o kadar küçük ki, şaka gibi. BURGER KING lan. İnsan buna dertlenmeden önce "bi dakka lan, burger hesabı yapıyorum, otistik miyim?" der. Ve sevgilisisin yani. Seviyosun bu adamı ama thought process'te bunlar var. Gerçekten sevgiden birhaber olmak bu. Her ay parmagını kaldırmana gerek olmadan hesabına 14k yatıcak, ve bunları düşünmeye beyin enerjini harcayacak kadar basic olacaksın. Bu sırada ben hatunla gül gibi kadıkoydeki daireden kartal'a tasındık ki para biriktirip ev sahibi olalım, çocugumuz olunca ona kalsın hesabı yapıyoruz, ki hatun benim 5 katım falan kazanıyor. Şu kızın derdine gel. Hatun tam bir basic bitch abi. Lord Argos sen de çok kralsın kaşların da çok kral. Yardır kardeşim. http://i.imgur.com/ovIJnjC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 xunn said: Abi Yavuz linki ne diye siliyosun abi? Başlıcam moralfagligine ya. pati yaslanıcna çok değişti ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 xunn said: Abi Cuce'deydim beraber izledik. Argos'a da helal olsun, çatır çatır dogruları söylemiş. Çok da güzel kontrol etmiş, abartmamış, bagırmamış. Ben olsam aglatana kadar mental olarak çullanırdım herhalde bu aptallıkta olan bi kadına. Şu mentaliteyi bi türk bi ruslarda gördüm abi. Hani sexual equality, insan halinden anlama, bunlardan hep nasibini almamış insanların tavrı. Ve mevzu o kadar küçük ki, şaka gibi. BURGER KING lan. İnsan buna dertlenmeden önce "bi dakka lan, burger hesabı yapıyorum, otistik miyim?" der. Ve sevgilisisin yani. Seviyosun bu adamı ama thought process'te bunlar var. Gerçekten sevgiden birhaber olmak bu. Her ay parmagını kaldırmana gerek olmadan hesabına 14k yatıcak, ve bunları düşünmeye beyin enerjini harcayacak kadar basic olacaksın. Bu sırada ben hatunla gül gibi kadıkoydeki daireden kartal'a tasındık ki para biriktirip ev sahibi olalım, çocugumuz olunca ona kalsın hesabı yapıyoruz, ki hatun benim 5 katım falan kazanıyor. Şu kızın derdine gel. Hatun tam bir basic bitch abi. Lord Argos sen de çok kralsın kaşların da çok kral. Yardır kardeşim. http://i.imgur.com/ovIJnjC.jpg turk neyse de nasil ruslarla birlikte oldugunuz lan siz sdfasfasfasfasfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ne kadar çok çeşit bakış açısı var lan. ya da yok. gizli ses kayıt etik değil. kezbanlık zaten kezbanlık. bu kadar yani şunu niye diyemediniz lan 30 sayfada 20deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ne etigi olum, hasta misiniz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 tiLi said: ne kadar çok çeşit bakış açısı var lan. ya da yok. gizli ses kayıt etik değil. kezbanlık zaten kezbanlık. bu kadar yani şunu niye diyemediniz lan 30 sayfada 20deyimtopiği açan lord argos olunca insanlar toplanıp tüfeklenip gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 sen hiç konuşma şu mesaj ne TheRiverBelow said: okumuş adamlar şu olaydaki haklı ve haksızlığı 4 şekilde ele alamıyosa daha yazık bence. argos haklı çünkü kızın kafası argos haksız çünkü ses kaydı kız haksız çünkü kendi kafası kız haklı çünkü ses kaydı şunu yani tek potada eritmeye çalışınca taraf oluyo insanlar haliyle. bold kısımları silcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 http://i.imgur.com/zPHL8YE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 bingildak said: Ya arkadaş hayata dair konuşacak hiçbirşeyi olmayan adamların kalkıp burada açılan başlıkları etik-eşitlik konusu haline çevirme çabası yüzünden ciddi hiçbirşey tartışamayacak mıyız? Anladık konu size çok uzak, hayatlarınız futbol ve bilgisayar oyunu, düzenli seks hayatınız yok ve belki çoğunuzun kız arkadaşı da yok, yolda hiçbir kız size hesap ödetmiyor ya da hiç iki kızla aynı anda mc chicken menü yemediniz. Hem bu kadar yetersiz olup hem de konuyla dalga geçme yarışınızı takdir ediyorum doğrusu. Size yardımcı olabilirim. Tabularınızı yıkın. Unutmayın, hepiniz bir gün hesap ödetebilirsiniz. yeterince alıntılanmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ahmet para lazım olursa dürt 10 yıl sonra bişiler cıkar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Daesu said: ahmet para lazım olursa dürt 10 yıl sonra bişiler cıkar belki O zamana kadar ben coktan sellout olurum bro sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 TheRiverBelow said: ...ben sadece argosun bireysel ayılığını... Evet, tepine tepine güldüm. Flam bunu beğendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ülker link alabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 linkin silinmesine sevindim. özelini hadi paylaştın, dertlendin, bazılarına göre attention whore'luk bile yapıyorsun, bence hiç sıkıntı yok ama gizli gizli ses kaydı alıp youtube a koymak baya fazla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar