Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King'de Hesabı Ödediği İçin Ayrılan Kız

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Wishmaster said:

TheRiverBelow said:

adamın niki kayserili ve bonepartı haklı buldu. topik tam bitti mi derken yeni bişey çıkıyo lan ahahaha

Abi o adamı tanımak için Galatasaray başlığına gir son 10 sayfayı oku. Beyin hücrelerinin öldüğünü hissedeceksin.

Konuyu trollemek, Gs ile başak geçmek için gelen boş arkadaşları geri püskürtmeyi görev addettim kendime Gs topiğinde. Beyinsiz beyinsiz hareketlerde bulunmayıp adam gibi kendi takımının sevincini yaşayan arkadaşlar niçin ağzının üstüne mecazi uçan tekme yemez?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Cuce'deydim beraber izledik. Argos'a da helal olsun, çatır çatır dogruları söylemiş. Çok da güzel kontrol etmiş, abartmamış, bagırmamış.

Ben olsam aglatana kadar mental olarak çullanırdım herhalde bu aptallıkta olan bi kadına.

Şu mentaliteyi bi türk bi ruslarda gördüm abi. Hani sexual equality, insan halinden anlama, bunlardan hep nasibini almamış insanların tavrı. Ve mevzu o kadar küçük ki, şaka gibi. BURGER KING lan. İnsan buna dertlenmeden önce "bi dakka lan, burger hesabı yapıyorum, otistik miyim?" der. Ve sevgilisisin yani. Seviyosun bu adamı ama thought process'te bunlar var. Gerçekten sevgiden birhaber olmak bu.

Her ay parmagını kaldırmana gerek olmadan hesabına 14k yatıcak, ve bunları düşünmeye beyin enerjini harcayacak kadar basic olacaksın. Bu sırada ben hatunla gül gibi kadıkoydeki daireden kartal'a tasındık ki para biriktirip ev sahibi olalım, çocugumuz olunca ona kalsın hesabı yapıyoruz, ki hatun benim 5 katım falan kazanıyor. Şu kızın derdine gel.

Hatun tam bir basic bitch abi.

Lord Argos sen de çok kralsın kaşların da çok kral. Yardır kardeşim.

http://i.imgur.com/ovIJnjC.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Abi Cuce'deydim beraber izledik. Argos'a da helal olsun, çatır çatır dogruları söylemiş. Çok da güzel kontrol etmiş, abartmamış, bagırmamış.

Ben olsam aglatana kadar mental olarak çullanırdım herhalde bu aptallıkta olan bi kadına.

Şu mentaliteyi bi türk bi ruslarda gördüm abi. Hani sexual equality, insan halinden anlama, bunlardan hep nasibini almamış insanların tavrı. Ve mevzu o kadar küçük ki, şaka gibi. BURGER KING lan. İnsan buna dertlenmeden önce "bi dakka lan, burger hesabı yapıyorum, otistik miyim?" der. Ve sevgilisisin yani. Seviyosun bu adamı ama thought process'te bunlar var. Gerçekten sevgiden birhaber olmak bu.

Her ay parmagını kaldırmana gerek olmadan hesabına 14k yatıcak, ve bunları düşünmeye beyin enerjini harcayacak kadar basic olacaksın. Bu sırada ben hatunla gül gibi kadıkoydeki daireden kartal'a tasındık ki para biriktirip ev sahibi olalım, çocugumuz olunca ona kalsın hesabı yapıyoruz, ki hatun benim 5 katım falan kazanıyor. Şu kızın derdine gel.

Hatun tam bir basic bitch abi.

Lord Argos sen de çok kralsın kaşların da çok kral. Yardır kardeşim.

http://i.imgur.com/ovIJnjC.jpg

turk neyse de nasil ruslarla birlikte oldugunuz lan siz sdfasfasfasfasfasdf
Sosyal ağlarda paylaş

sen hiç konuşma şu mesaj ne
TheRiverBelow said:

okumuş adamlar şu olaydaki haklı ve haksızlığı 4 şekilde ele alamıyosa daha yazık bence.

argos haklı çünkü kızın kafası
argos haksız çünkü ses kaydı
kız haksız çünkü kendi kafası
kız haklı çünkü ses kaydı

şunu yani tek potada eritmeye çalışınca taraf oluyo insanlar haliyle.

bold kısımları silcen
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Ya arkadaş hayata dair konuşacak hiçbirşeyi olmayan adamların kalkıp burada açılan başlıkları etik-eşitlik konusu haline çevirme çabası yüzünden ciddi hiçbirşey tartışamayacak mıyız?

Anladık konu size çok uzak, hayatlarınız futbol ve bilgisayar oyunu, düzenli seks hayatınız yok ve belki çoğunuzun kız arkadaşı da yok, yolda hiçbir kız size hesap ödetmiyor ya da hiç iki kızla aynı anda mc chicken menü yemediniz. Hem bu kadar yetersiz olup hem de konuyla dalga geçme yarışınızı takdir ediyorum doğrusu. Size yardımcı olabilirim. Tabularınızı yıkın. Unutmayın, hepiniz bir gün hesap ödetebilirsiniz.

yeterince alıntılanmamış
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...