ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Evet yanlış duymadığınız Leon geri dönüyor. Luc Besson' un unutulmaz filmi. Jean Reno için yazdığı ve kıyamayıp başkasına vermeden kendi yönettiği müthiş filmin devamı için kolar sıvandı. Yine Natalie Portman var. Tabii bu sefer11 yaşında değil. Tabii Jean Reno da varmış. Nasıl bağlayacaklar bilmiyorum ama şu anda daha çekilmeden benim görülmesi gerekenler listemde baş sırayı aldı bile. Umarım beklentilerimi yıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 of ki ne of,çok mutlu oldum.[signature][hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 hmm, umarım tadı kaçmaz..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 En temelsiz senaryo. Sonunda ki shape of my heart olmasa averajın altı olurdu ama bide leonun ölmesi de biraz durumu toparlamasa hiç işim olmazdı. Leonu tekrar geri getiriyorsa yazık eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ehem,1.yi izleyemedim(ama sonunu gördüm :P) Sonundaki olayla nasıl bağlıyacaklar,orasını merak ettim :] Bekliyoruz efenim...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Evt filmin sonunda ölmesi pek iyi olmadı ama ikincisini merak etmeye basladım simdiden[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Kız katil olarak onun işini devralır Loenda ruhani olarak yardımcısı falan olur. Canladırırlarsa Leonu bence iyi olmaz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 leon flashbacklerde cikar, olay once upon a time in mexicoya doner, buyuk ihtimalle sicarlar, hadi hayirlisi... bazi filmleri tadinda birakmak lazim tabi...[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Bence hiç çekmeselerdi tek başına zaten bitmiş bir hikaye ve süper bir film,senaryo olarak hükmediyor. jean ölmüş natalie de okula başvurmuştu çiçeği dikmişti sonra sting-shape of my heart ile çok güzel duygulu bir sonu vadı.[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Valla bende merak ettim şimdi iyiki çekiyorlar ..[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: Absolut, 26 January 2004 18:37 tarihinde demiş ki: Kız katil olarak onun işini devralır Loenda ruhani olarak yardımcısı falan olur. Canladırırlarsa Leonu bence iyi olmaz. hıı istersen leon kıza güçte nasıl ilerlemesi gerektiğini falan da öğretsin hatta kız tetiği çekerken gözlerini kapatıp kendini tamamen güce açsın[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myrto Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Vayy bea cok ii sabırsızlıkla bekliom!.. (Natalie Portman da hos kızdı hani?!) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ne zaman geri donuy peki?[signature][hline]-->Four String Magic<-- In the long run we're all dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 zaten titanik 2 yi de çekecekler haberiniz yok :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 hele sonunda sting girmez mi oof oof[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Güzel bir filmin ikincisinin çekileceğini duyunca insan bir garip oluyo. Bir yandan gerçekten harika anılar bırakan bir filmin ikincisini izlemek için can atarken, diğer yandan da, genellikle olduğu gibi, ikinci filmin ilk film kadar güzel olmaması nedeniyle moralin bozulması. Neyse, bekleyelim görelim bakalım. Luc Besson'u severim, Jean Reno en sevdiğim aktörlerdendir, Natalie Portman'dan bahsetmeme bile gerek yok zaten. İnşallah ilki kadar güzel olur[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 ya iyide nasıl bağlayacaklar elemanı. Adamın üzerine bir düzine elbombası patladı. Hadi kızı bağlaması kolay, yaparız genç bir kiralık katil nikita ayağına :-P Adam da ruhani yardımcısı mı olacak yoda niyetine?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 natalie büyücüklük kulesine gider ve hell gateine girer natalie hell e gider ve ordan leon'u geri çıkarmaya çalışır tabi önünde büyük bir yol vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ya arkadaşlar biri kaynak gösterebilir mi?IMDB de araştırdım ve filmin çıkacağına dair en ufak bir şey bulamadım.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 nasıl görmemişim bu başlığı anlamadım.. leon'un natalie portman'lı bir devamı nasıl olur kestiremiyorum, ayrıca bittiği halinden daha iyi birşey çıkartılamaz gibi bence, luc besson'un filmleri de iyiye doğru gitmiyor gördüğüm. şahsen nikita'nın devamı olmasını tercih ederim, daha çok beğenmiştim o filmi zaten.. hem sonu da "hadi yaa, daha devamı olmalıydı bunun" dedirten bir sondu, leon'da ise tam tersi..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 evet aynen katılıyorum fakat işte böle bir topic mevcut ve bende kanıt istiyorum[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 o film o kadar muhteşem bir biçimde sona erdikten ve kalbimizdeki en sağlam yeri aldıktan sonra(büyük ihtimalle luc besson ın da kalbinde aynı yerdedir) bir devam filmi çekilerek büyüsünün bozulmaması gerektiğine inanıyorum bu film (her ne kadar pek ihtimal vermesem de) muhteşem bir şekilde çekilse dahi yine de ilk filmin devamı olacak ve bence bu pek kabul edilemez bir şey yazık etmesinler...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bismillahh bu ne on yargidir rezil etcekler aha sictilar bla bla izlemessiniz olur biter :P ne die üzünüonuz kendinizi bu kadar.. bi arkadasin dedigi gibi flashbackler olabilir hich kimse delik desik olmush üstünede patlamiş bir adami canlandiracak kadar para göz olamaz helede filmi sizden kaaat be kat luc amcam hichde sicmaz yane nese cekilsin izleriz[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 sonunu nası baalıcaklar acep nese baalar amcamlar ya güveniorum komple :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar