dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 benim de merak ettigim bisi var. rus pilotlari ucagi indirirken cok daha yavas hizlarda indiriyor sanki. bu her zaman smooth bir inis demek degil elbette, yavas hizlarda indiriyorlar. var mi bu konuda bilgisi olan.
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ucaklardan biri cakilirsa gorurum o suzulmeyi..
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 simdi gitsen tr den oldugunu anlarlarsa nasil dayak yersin bilmem..
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 dana22 said: ucaklardan biri cakilirsa gorurum o suzulmeyi.. cok uzun suredir boyle yaw inerken reverse thrust veriyorlar diye bisi duydum ama o da sacma sanki. @dana: olmaz yaw orada.. raaadol
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 hani bilinen de sudur ki rusya bayagidir ekonomik kriz vs sebebi ile teknolojik aletlere savas araclarina ucaklara vs gerekli bakimi eksik yapiyor..bir de ole bir aliskanliklari varsa pilotlarin..mazallah..
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Laurelin said: ama gerek yok bu akdar bilgiye, bak arkadas cozmus olayi, iste bu yuzden suphesizki islam kolayliklar dinidir https://www.youtube.com/watch?v=drdzXECkzmc şunlara genelde gülüyoruz da şu adama antitez üret desen üretmem ben. mesela yer çekimi yavaş yavaş mı azalıyor yoksa bir noktada pat diye gidiyor mu, yerden binlerce km yukarda olsak dünyanın hızından daha az bir hızda mı döneriz?, bir nokta mı var atıyorum 100km yukarı çıktığın anda artık sen dünyanın etrafında dönmüyor musun veya uydular dünyanın çevresinde dönüyorlar ama yer çekimine yenik düşüp aşağı gitmiyorlar mesela, o zaman bu uydulara yer çekimi etki etmiyorsa nasıl dünyanın çevresinde dönüyorlar vs vs gibi sorular. işin özeti adam uçak yukardaysa niye daha hızlı varmıyoruz dediğinde gülüyoruz da işte bu yüzden diyemiyoruz. (bir çoğumuz en azıdan, sayısal okuyanlar biliyordur.)
kyloren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 totemic said: şu ucakların rota işlerinden hiç anlamam ama bu dubai - los angeles uçağı neden resimdeki gibi bir rota çiziyor? benım kırmızı ile işaretlediğim gibi gitse daha çabuk varmaz mı? Çok ilginç ya yaşamsal faliyetlerinizi düzgün bir şekilde yapıyor olabiliteniz inanılmaz ilginç. Vucut iyi kırmıyor kendini. Allah'ın varlığını kanıtlamak için bence kullanılabilirsiniz. Atayistler bunu açıklayamaz kesinlikle.
kyloren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 dana22 said: vucut kirmasi ?? body destruction
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 uçaklar otomatik iniyo şimdi pilot indirmiyor
Flam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 kyloren said: totemic said: şu ucakların rota işlerinden hiç anlamam ama bu dubai - los angeles uçağı neden resimdeki gibi bir rota çiziyor? benım kırmızı ile işaretlediğim gibi gitse daha çabuk varmaz mı? Çok ilginç ya yaşamsal faliyetlerinizi düzgün bir şekilde yapıyor olabiliteniz inanılmaz ilginç. Vucut iyi kırmıyor kendini. Allah'ın varlığını kanıtlamak için bence kullanılabilirsiniz. Atayistler bunu açıklayamaz kesinlikle. cmylmz da geldi.
Flam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Fistan said: uçaklar otomatik iniyo şimdi pilot indirmiyor muhtemelen. zaten rus pilotlar da o kadar uçuşta sıkıntıdan votkaya gömülmüş oluyorlardır, indir desen indiremezler.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Asdfg adam kaybolmus soruyu sorduktan sonra
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Flam said: Fistan said: uçaklar otomatik iniyo şimdi pilot indirmiyor muhtemelen. zaten rus pilotlar da o kadar uçuşta sıkıntıdan votkaya gömülmüş oluyorlardır, indir desen indiremezler. benim bildiğim hava çok sisli değilse kendileir indiriyolar.
Flam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Ben bilmemekle birlikte şöyle bir örüntü kurayım. asıl sisliyken indirmeleri gerekmez mi? hani insictive kabiliyeti yok ya makinaların? bilemiyorum şimdi. sadece soru. mantıksız olabilir. vücudum kırılabilir, patlayabilir.
kyloren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 flam totemic'in sevgilisi olabilir mi? çok alınmış baksana canım ya.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 senin artisliğin kime la çöplükteki konuda
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Bu kadar esrarengiz veya derin konular değil ya bunlar. Iki belgesel izleseniz detaylarını öğrenirsiniz.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Uçakları otomatik pilot indiriyo. Ama her havalimanına her hava şartında değil. Havalaminaında uygun ekipman olması gerekiyo. https://en.wikipedia.org/wiki/Autoland
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Yani tam otomatik pilot indirmiyor da bayağı destek oluyor diyelim. %100 oto inebilen çok nadir pist var dünyada, yani en son öyleydi arttırdılar mı bilmiyorum. Yanılmıyorsam 10 pistte falan vardı. ILS'siz pistlere inmek bayağı zor ama ya, bu hatta Katmandu'da da mı neydi çamura saplanan THY uçağının pilotlarına yol vermişlerdi zordılar diye vs...
Auril Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ils cat1 cat2 cat3 diye gidiyor cat3 meydana otopilot sıfır görüş indiriyor diye biliyorum yamuluyor olabilirim pilotumuz vardı bi tane ne oldu ona ?
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 balonumuz vardi ya asil mis gibi, patlattiniz :(
Öne çıkan mesajlar