tunca Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Erin Tunca Ersoy hiiiraaaa yhaaaaa yyhaaaa yhaaaaaaa as the night ends finally risen world how a maze of the womb parpagating warriors backhand it humming it hammmmerrrs we let I see of power Honor oding As we die TO save me enemies hignd Honorrrr Odinnnnn Father Odinnnn Was we loveeee To stay me each enemies signed To sway me enemies swine Rise rage me we dine we sway the enemies swine Catch your breath my spirit non shall fet my will as one we stand together waiting for the ill waiting for the ill it hummiiiing is hammmeeerrrrs then let us seee a powerrrr fatherrr odinnnnn was we dined to slay the enemies hand
tunca Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 ben atakanla lol oynamaya gidiyoruym hşçkln
Leviyathan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 1. milisaniyede savaş meydanlarına sokan bir parça
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Gitardakiler oto sanayiden ellerinin yağıyla stüdyoya girmiş gibiler hahah. Davulcu da çek senet mafyası. Pantera'ya bağlar gibi yapıp bağlamadılar bütün şarkı, güzel ama memleketten böyle sert işler çıkması /respect
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 death metal demiyorum, her nordic müziği, her viking müziği, her pagan müziği, her folk müziği söylendiğinde death metal önerilmesini pek anlamıyorum.
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 (düzenlendi) Ormanlar konuşur, ayık olun Şubat 3, 2021 eregorn tarafından düzenlendi
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 şu şarkıları niye paylaştığını anlamadım, sevdiğim ve sık dinlediğim şarkılar diye mi beni trollemeye çalışıyorsun!!! bundan sonra Moby - Honey, Modjo - Lady, Stardust - Music Sounds Better With You, Beastie Boys - Sabotage, Santana - Smooth, Red Hot Chili Peppers - Otherside mı çalacaksın yoksa? On 27.01.2021 at 00:53, goldbären dedi ki: On 27.01.2021 at 00:54, goldbären dedi ki:
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 15 dakika önce, eregorn dedi ki: Ormanlar konuşur, ayık olun
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 1 saat önce, Bone dedi ki: şu şarkıları niye paylaştığını anlamadım, sevdiğim ve sık dinlediğim şarkılar diye mi beni trollemeye çalışıyorsun!!! ben de seviyorum ki. sadece konunuzu baltalamak istemiştim. sinirlendin mi tontişim... ne güzel metalden zevk alırsın işte...
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 (düzenlendi) danheim koymaya gelmiştim ama varmış, o zaman şu olur biraz bi de hellblade 2'nin duyuru videosunda da gider var biraz Şubat 3, 2021 razzRaziel tarafından düzenlendi
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 9 saat önce, goldbären dedi ki: ben de seviyorum ki. sadece konunuzu baltalamak istemiştim. sinirlendin mi tontişim... ne güzel metalden zevk alırsın işte... bu şarkıları paylaş diye topic açsam paylaşmazsın. tontiş.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 7 saat önce, razzRaziel dedi ki: bi de hellblade 2'nin duyuru videosunda da gider var biraz ikincisi mi çıkıyor, duymamışım. trailera hoş bir tat katmış şarkı
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2021 On 03.02.2021 at 20:46, Bone dedi ki: şu şarkıları niye paylaştığını anlamadım, sevdiğim ve sık dinlediğim şarkılar diye mi beni trollemeye çalışıyorsun!!! bundan sonra Moby - Honey, Modjo - Lady, Stardust - Music Sounds Better With You, Beastie Boys - Sabotage, Santana - Smooth, Red Hot Chili Peppers - Otherside mı çalacaksın yoksa? valla benim bir arkadaş zamanında Nebula'da adam kovalarken Push the Tempo mırıldanırdı o yüzden baltayı çıkarıp kafaya koyma temalı bir müzik benim için
Öne çıkan mesajlar