Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Auril said: evi boşaltmadan 2-3 ay ödemeszin kirayı ( artık depositonun kalınlığına bağlı ) çıkarsın, taşırsın eşyanı adama anahtarı verirken, depozitoya sayarsın kibthxbbb dersin arkadan dava açar çatır çatır alır o 3 ayı
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 bingildak said: 12389012 tane çirkefliği var o işin, o kadar basit değil. sen uğraşmak istersen, adamda uğraşmak isterse aylarca yıllarca uğraşırsın. sonunda ya alırsın ya alamazsın. he peki =/
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Auril said: depozitoya sayarsın kibthxbbb dersin şu yasal olarak denemiyor
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 depozitoya say olayı da tamamen iyi niyet çerçevesinde. pis bir ev sahibi varsa yasal olarak o parayı alır sizden haberiniz olsun.
Auril Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 sen de karşı dava açar depozitonu istersin vs yıllar sürer o kimse girmez o topa
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 benim şu an ki ev sahibi çok net girer mesela. 50 TL alacağı kalsın, 6 yıl mahkeme sürecek desen yine kovalar. ondan ev sahibiyle gereksiz ters düşmeyin. türkiye burası.
Auril Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 çirkeflik girerse işin işine zararlı çıkar camı çerçeveyi indiri doğramaları söker çıkarsın
Auril Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 adamm olsuuun leeeeynnn ev sahipleriii son evsahibim süper bir insandı 10 sene falan kaldım evinde 500tl den girmiştim kiraya çıktığımda kira 800 tl idi araya kriz-mriz girdi baya bi zam yapmadım 5 sene falan sonra aradı zam yap evladım dedi 50tl falan yapmıştım :P 10 sene sonra amerikadan oğlum gelcek evlencek o oturcak dedi geldiler baktılar hmmpps burda yaşanılmaz dammit dediler ama ben boşaltım boşalttığımda 3 kira borcum vardı- adam bana zarf içinde para uzatmaya kalktı anahtarı verirken sdf evi boşaltalı 4 sene oluyor ev hala boş..
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Dworgian said: hadkasdjh konuşmasın daha iyi. sen her sene (oturursan tabii) üfeye göre hesapla yatır bir de bari şimdi evin fotoğraflarını çekip adamdan "ev ve eşyalar sağlamdır" gibi bir kağıt almaya çalış (tabii bilmiyorum şu an alabilio musun bunu) hani çıkarken depozito patlamasın diye yok ya ondan vazgeçtik zaten. cehennemin dibi. herifle kavga etmeye değmeyecek direk.
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 o avukat masrafları falan kolay alınmıyor size giriyor haberiniz olsun.
Drall Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Genwa said: Ben de evi değiştirmeyi planlıyordum yaza doğru, şimdi uygun bi ev bulduk ay sonu boşacalkmış. Lakin ki içerde 2 depozito var ve bu ayın kirasını da ödedim. Bakalım ay sonu çıkmam lazım diyince ne tepki verecekler. Airbnb'den kiraya ver evi merkezi bi yerdeyse, iki evin de kirası çıksın sdf
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 aktiftablet said: Dworgian said: niye olm ben anlamıyorum. ev sahibi ne diyebilir ki depozitoyu ödememek için? evde hasar tespiti yaptırmadan? evden çıkıyorum diyip son kirayı yatırmayacaksın, depozitoya sayıyorum diyeceksin, yoksa unut hakikaten küt diye ihtarı cekip hacze gidiceksin maasına haciz koydurucaksın öyle sacma aksiyonlar yapmayın depozito ayrı kira ayrı kirayı her ay bankaya yatırın depozitoyuda kontratta belirtin geri alamazsanız siz hukuk yoluna gidin
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 hep kiracı süper hain ev sahibi modunada girmemek lazım eğer bu kadar depozitoya takılıyosanız sözleşmeniziş düzxgün yapın mesela yazın sözleşmeye iki tarafında anlaştığıu şekilde ev boyanacak felan falan evin resimlerini cekin iki tarafta imzalasın şu tarihte böle teslim edildi diye sen kiranı düzgün yatırdıktan sonra çakallık yapmadıktan sonra problem yok
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 ya şu boya badana feşizmden vazgeçin evin doğal eskimesi o hiç kiracı oturmasa bile bozulacak boya zaten evin daha pahalıya kiraya verebiliyorsun makyajını yaptıysan
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 fetis metis..kiraci ciktiktan sonra boyatmazsan o evi bir daha kiraya verirken zorlaniyorsun..potansiyel kiraci duvarlara bakip aa bu eski evmis ih ih diyor gecip gidiyor..
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Mrlee said: ya şu boya badana feşizmden vazgeçin evin doğal eskimesi o hiç kiracı oturmasa bile bozulacak boya zaten evin daha pahalıya kiraya verebiliyorsun makyajını yaptıysan anlaşmada ya kiracı boyatacak ve boyatmadan çıkacak ya da ev sahibi boyalı verecek kiracı çıkarken boyatacak diye seçmek durumundasın ama
Öne çıkan mesajlar