dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 hayvana eziyet etmesini istediginin farkinda misin? seni camdan ceksin baban. aciz bi hayvancagiz bu ya konustugun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 aslında büyük bir sepet ile direkt yukarı çekmek daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Red said: başka köpeği nerden bulayım lsdfhjdls pardon köpeğinizi ödünç alabilir miyim bir şey denicem de. di mi ben seni çok iyi tanıdığım için bulamayacağını bilmeme rağmen öyle bi şey önerdim. malım herhalde ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 dasaaa said: hayvana eziyet etmesini istediginin farkinda misin? seni camdan ceksin baban. aciz bi hayvancagiz bu ya konustugun! sağ olsa da çekse keşke, hoş büyük ihtimalle ben onu aşağı çekerdim bu kilomla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 karşı apartmanın kapısına gidin, orada tam kapıdan geçerken köpeğe tekme tokat dal. artık köpek karşı apartmanın kapısından geçmek istemeyecek ama sizin evin kapısından geçecek. yani fobiyi yönlendirmiş oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 kopegi geri geri surerek kapidan cikiyormuscasina iceri sok, disari cikartirken de aynisini yap kopek kafayi yiyene kadar devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 sıkılmadınız mı arkadaşlar yardım isteyen adam ile eğlenmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 oyun bitti dostlar! adami kutusuna yavasca geri koyun.. ama yavasca.. bingildak huylanmasin. kopek de havlamasin... sakince. sonra kutunun kapagini kapatin ve odadan cikarken isigi da kapatin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 beyler bu köpek eve giriyor çok şükür uzun zamandır. o zaman bir şeyden kıllanmıştır herhalde sdfds fakat benim sormak istediğim şu. çok ses geçiren bi apartmandayız. köpek dişi 1 yaşında ve kısırlaştırılmamış. tam pisliğinin zirvesinde. dışardan çöpçü geçiyor havlıyor, davulcu gelince sinirleniyor, ses duydu mu çıldırıyor. doğal olarak gece milleti uyandırmamak için eğer böyle havlamaya başlıyorsa ağızlık takıyoruz. bu ağızlık olayı köpekte psikolojik bir manyaklık yapar mı ? şundna takıyoruz gece böyle 2 gibi falan takıyoruz havlarsa ya da sabaha karşı havlarsa takıyoruz. uyanınca açıyoruz ağzını. havlama eğitimi için öneri var mı ? su fışkırmayı denedik. korkuyor ondan gösterince kaçıyor susuyor. ama ben içeri gidinc eyine dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 hayvan mi besliyorsunuz iskence mi yapiyorsunuz abi :( benim bile icim tuhaf oldu, kopek kedi sempatisi olmamama ragmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Red said: beyler bu köpek eve giriyor çok şükür uzun zamandır. o zaman bir şeyden kıllanmıştır herhalde sdfds fakat benim sormak istediğim şu. çok ses geçiren bi apartmandayız. köpek dişi 1 yaşında ve kısırlaştırılmamış. tam pisliğinin zirvesinde. dışardan çöpçü geçiyor havlıyor, davulcu gelince sinirleniyor, ses duydu mu çıldırıyor. doğal olarak gece milleti uyandırmamak için eğer böyle havlamaya başlıyorsa ağızlık takıyoruz. bu ağızlık olayı köpekte psikolojik bir manyaklık yapar mı ? şundna takıyoruz gece böyle 2 gibi falan takıyoruz havlarsa ya da sabaha karşı havlarsa takıyoruz. uyanınca açıyoruz ağzını. havlama eğitimi için öneri var mı ? su fışkırmayı denedik. korkuyor ondan gösterince kaçıyor susuyor. ama ben içeri gidinc eyine dsf. Abi yapmayın napıyorsunuz... İşkence şu yazdıkların resmen. Havlasın bırakın. Yapacak bir şey yok ona. Daha çok küçük yaşı zaten havlaması çok normal. Apartman sakinleri şikayet ederse de kavga edin gerekirse. Yazık çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 abi hem mantia bulmuyonuz hem ameliyat ettirmiyonuz, hemde havlatmıyonuz. delirir hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 düşünsene sen tam böyle bi hatunla muabbeti koyulaştırmışsın bişiler olcak falan hop geliyo ordan biri ağzının ortasına yapıştırıyo gagball'u. hiç olur mu lan yazık hayvana olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 abi bırakın havlasın demeyle de olmuyor. apartmanı geçtim mahalleden şikayet alırsın. bu arada apartmandan zaten şikayet aldık 2 defa falan sdfs. köpek havladığı zaman sesini sokağn başından duyuyorum ben. işi sıkı tutmak lazım. yarın öbürgün resmi olarak köpeği vermem gerekirse daha mı iyi olacak. köpeğe ne işkence ediyoruz ayrıca. sokaktan aldık ölecekti yoksa. araba çarpmıştı aylarca iyileştirmek için uğraştık. ama havlaması sıkıntı işte geceleri özellikle. ben açıkcaıs kendim hoşlanmam başkasının köpeği 3 te 4 te uyandırsa beni sürekli. ayrıca bu ağızlıkla yemek yiyebiliyor su içebiliyor. sadece wu wu şeklinde havlayabiliyor. o da duyulmuyor zaten. ayrıca günde 2 saat parkta köpeklerle oynuyor zaten. sosyal olarak da rahat yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Öyle dertlerin varsa niye köpek alıyosun ki zaten. Baştan bunları düşüneceksin. Bugün şehir hayatı yaşayan modern bir insana sorduğunda çoğu köpek beslemeyi ister fakat ortak düşünce abi apartmanda çok zor olur vesaire gibi şeyler. Bunca insan salak bi siz mi akıllısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 1+0 evde bakılmıyor köpek. ayrıca daha önce de yaşlılıktan ölene kadar 16 sene apartmanda köpek besledik. gece yarısı bir anda havlaması dışında da bir sıkıntı yok. kaldı ki ben zaten köpek istemiyordum tekrar. fakat kırık bacakla barınağa gidecekti. yani bu halde köpeği sokağa atınca akıllı oluyoruz sana göre. benim merak ettiğim şey havlamaya karşı çözüm bulan var mı ya da bu tarz çözümler faydalı mı öğrenmek içindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 hani köpeğe senin yaşadığın hayattan daha güzel hayat sunuyoruz emin ol. bu şok veren tasmalar falan kullanılıyormuş ama gerek yok onlara. ayrıca köpeğin kanlı ishal tedavisi de olduğunu belirteyim. 1 ay boyunca çiş gibi kaka temizledik evde kanlı kanlı. normalde ölme ihtimali yüzde 70 falan demişti veteriner. ona rağmen bütün tedavisi yapıldı ve yaşadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Gayet güzel açıklama teşekkürler. Ama benden daha iyi yaşam standartı sunamıyorsundur orda gaza geldin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar