Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eve girmek istemeyen köpek

Red

Öne çıkan mesajlar

• 4 ay sonra ...

beyler bu köpek eve giriyor çok şükür uzun zamandır. o zaman bir şeyden kıllanmıştır herhalde sdfds

fakat benim sormak istediğim şu. çok ses geçiren bi apartmandayız. köpek dişi 1 yaşında ve kısırlaştırılmamış. tam pisliğinin zirvesinde. dışardan çöpçü geçiyor havlıyor, davulcu gelince sinirleniyor, ses duydu mu çıldırıyor. doğal olarak gece milleti uyandırmamak için eğer böyle havlamaya başlıyorsa ağızlık takıyoruz.

bu ağızlık olayı köpekte psikolojik bir manyaklık yapar mı ?

şundna takıyoruz

gece böyle 2 gibi falan takıyoruz havlarsa ya da sabaha karşı havlarsa takıyoruz. uyanınca açıyoruz ağzını.

havlama eğitimi için öneri var mı ? su fışkırmayı denedik. korkuyor ondan gösterince kaçıyor susuyor. ama ben içeri gidinc eyine dsf.

Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

beyler bu köpek eve giriyor çok şükür uzun zamandır. o zaman bir şeyden kıllanmıştır herhalde sdfds

fakat benim sormak istediğim şu. çok ses geçiren bi apartmandayız. köpek dişi 1 yaşında ve kısırlaştırılmamış. tam pisliğinin zirvesinde. dışardan çöpçü geçiyor havlıyor, davulcu gelince sinirleniyor, ses duydu mu çıldırıyor. doğal olarak gece milleti uyandırmamak için eğer böyle havlamaya başlıyorsa ağızlık takıyoruz.

bu ağızlık olayı köpekte psikolojik bir manyaklık yapar mı ?

şundna takıyoruz

gece böyle 2 gibi falan takıyoruz havlarsa ya da sabaha karşı havlarsa takıyoruz. uyanınca açıyoruz ağzını.

havlama eğitimi için öneri var mı ? su fışkırmayı denedik. korkuyor ondan gösterince kaçıyor susuyor. ama ben içeri gidinc eyine dsf.

Abi yapmayın napıyorsunuz... İşkence şu yazdıkların resmen. Havlasın bırakın. Yapacak bir şey yok ona. Daha çok küçük yaşı zaten havlaması çok normal. Apartman sakinleri şikayet ederse de kavga edin gerekirse. Yazık çocuğa.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bırakın havlasın demeyle de olmuyor. apartmanı geçtim mahalleden şikayet alırsın. bu arada apartmandan zaten şikayet aldık 2 defa falan sdfs. köpek havladığı zaman sesini sokağn başından duyuyorum ben. işi sıkı tutmak lazım. yarın öbürgün resmi olarak köpeği vermem gerekirse daha mı iyi olacak.

köpeğe ne işkence ediyoruz ayrıca. sokaktan aldık ölecekti yoksa. araba çarpmıştı aylarca iyileştirmek için uğraştık.

ama havlaması sıkıntı işte geceleri özellikle. ben açıkcaıs kendim hoşlanmam başkasının köpeği 3 te 4 te uyandırsa beni sürekli.

ayrıca bu ağızlıkla yemek yiyebiliyor su içebiliyor. sadece wu wu şeklinde havlayabiliyor. o da duyulmuyor zaten.

ayrıca günde 2 saat parkta köpeklerle oynuyor zaten. sosyal olarak da rahat yani.
Sosyal ağlarda paylaş

1+0 evde bakılmıyor köpek. ayrıca daha önce de yaşlılıktan ölene kadar 16 sene apartmanda köpek besledik. gece yarısı bir anda havlaması dışında da bir sıkıntı yok.

kaldı ki ben zaten köpek istemiyordum tekrar. fakat kırık bacakla barınağa gidecekti.

yani bu halde köpeği sokağa atınca akıllı oluyoruz sana göre.

benim merak ettiğim şey havlamaya karşı çözüm bulan var mı ya da bu tarz çözümler faydalı mı öğrenmek içindi.
Sosyal ağlarda paylaş

hani köpeğe senin yaşadığın hayattan daha güzel hayat sunuyoruz emin ol.

bu şok veren tasmalar falan kullanılıyormuş ama gerek yok onlara.

ayrıca köpeğin kanlı ishal tedavisi de olduğunu belirteyim. 1 ay boyunca çiş gibi kaka temizledik evde kanlı kanlı. normalde ölme ihtimali yüzde 70 falan demişti veteriner. ona rağmen bütün tedavisi yapıldı ve yaşadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...