Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eve girmek istemeyen köpek

Red

Öne çıkan mesajlar

8 aylık köpek. 10 gündür falan apartmana kesinlikle girmiyor. daha apartmana metreler kala girmemeye direniyor. çözemedik anasını satayım ödül kurabiye tatlı söz kucaklama sürükleme. yok yani. apartman kapısından çıkarken de duvara yapışarak çıkıyor.

neyden travma yaşadı nasıl çözecez bilmiyorum var mı yaşayan böyle bir şey.

yeterince gezmiyor koşmuyor falan durumu da yok. saatlerce sokakta gezdiriyoruz hergün.

ayrıca genel olarak çok korkaklaştı. sokaktaki her sesten korkuyor dışardayken.
Sosyal ağlarda paylaş

evde şiddet imkansız sdfs. ha kediler dövüyor ama hep dövüyordu.
bina yeni fakat civarda çok inşaat var. sokağımızda bildiğin 4 şantiye var sdfs. o kamyon gürültüsü ıvır zıvır etkilemiş olabilir.

apartman kapısı merdiven ya da asansorde sıkıntı yok. sadece apartman kapısına kadar olan bahçe kısmını geçmiyor.

çıkarken de duvara bitişik çıkıyor. benim teorim şu. yağmur yağdıktan sonra zapartmana girerken orda böyle koca koca sular damlayabiliyor. ordan geçtiği sırada büyük bir damla su yediyse yukardan bi an korkmuş olabilir. onun dışında suyu seviyor yağmurda da geziyor suların içinde koşuyor ama bilemedim.

binanın çevresinde arka otoparkta ve bahçede çimlerde geziyor. ne hikmetse o 3-5 metrelik giriş yolundan geçmiyor arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...