Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 aletin tamamı da ısınıyor bu arada. ama drip tip baya soba oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 strong ta mı kullanıosun , coil ateşlemeyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 adamın sorunu buharın sıcak olması degıl anladıgım kadarıyla tankın ve drip-tip'in dudagı yakacak kadar ısınması, o yuzden alısınca gecer durumu soz konusu degıl. @CthuLhu yuksek ihtimalle mis-configuration. üzerinde ki tank ne (al 85'in default'u baby)? içinde ki coil ne? kac watta calıstırıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 atomizeri bi sök abi. boş ateşle bi kaç defa "atomizer yok" diyene kadar üstüne tak bi daha atomizeri new coil taktın diyip yeni değeri kabul et. oyle bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Bir de en son benim elemanlara sipariş vermiştim. Gelen 3 Alien kit'in 2 sinin içindeki coil sıkıntılı çıktı. Sıkıntısı da coilin alt tarafındaki plaka yerine tam oturmuyordu dolayısıyla 0.4 ohm luk coili 0.1 ohm veya 0.2 ohm şeklinde tanıyordu belki sende de öyle bir şey olduysa bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 abi 2 saat kadar elleşmedim. PCB kendi kendine 25-28 civarına düşmüş. şu anda canavar gibi çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Masticore said: mahseer898 arıyordu Parça satışı yokmuş malesef. Sendeki vtc için görüşelim. Özelden yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 likit alıcam da tr'de hangi siteden alıyorsunuz veya nerden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Pico ile gelen melo 3 mini atomizerin içi (vida gibi olan kısım) likit oluyor. Nedeni ne olabilir çözemedim, internette de bakındım ama çare bulamadım bu derdime. Arada bir açıp peçete ile siliyorum, normal değil gibi sanki bu durum :D edit: Bir de buharingo'dan aldım likiti, bir sorun yok gibi ama geçenlerde 2 gün boyunca bakımda kaldı site. Alternatif site neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 melo3 sıkıntılı sanırım ama biraz da kullanmayla alakalı gibime geliyor 1-1,5 ay falan kullandım damla akıtmadı meret, aşık olmuştum o ara meloya 4-5 kişiye pico aldırdım, hepsi şikayetçi akıtıyor sızdırıyor damlatıyor diye başımın etini yiyorlar bir de tank sıkışıyor , açamıyorsun sanırım üstten dolum yaparken, alttan coil tarafı oynuyor, sıkıntı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 0,3 ohm 40 watt ile takılıyordum bir haftadır, çok da güzeldi 0,5 ohm ile değiştirdim bu gece 30 watta düşürdüm de sanki bir önceki ayar daha güzeldi. Zevkler ve renkler meselesi tabi de, öneriler var mıdır? Pico mod / Melo 3 mini atomizer (donanımhaber imzası gibi oldu ey key) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 alacak olan varsa arkadaşım uygun fiyata satıyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 https://www.facebook.com/groups/esigarapazari/permalink/1274952885931103/?sale_post_id=1274952885931103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 internetten en güvenilir nerden alabiliyoruz tr için ? alien al85 alıcam. da hangi siteden alsam bilemedim. babamın joyetechi geri vereyim dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 tr'de satışı yasakmış diye duydum çok değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 satan siteler var ama bilemedim işte. abuk subuk yere 400tl kaptırmayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Red said: internetten en güvenilir nerden alabiliyoruz tr için ? alien al85 alıcam. da hangi siteden alsam bilemedim. babamın joyetechi geri vereyim dfs. https://www.facebook.com/KorayKzltepe Bu çocuktan nerdeyse 2-3k lık alış verişim oldu bir yamuğu olmadı daha. Bir sor istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 2-3k ne aldin ya ,vay babam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Ben bu e-sigara ya başlayınca yanımda çalışanlar da niyetlendiler işte 7 tane falan smok alien kit + 14 çift pil ve şarj aletleri vs vs aldım. Son siparişim işte 1.6k tuttu bir problem olmadan da geldi kapıma kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 oha lan. ben ingiltereden Emre333'e daha pahalıya getirttim anasını satayım. pil dahil 300e veriyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Malibu said: Red said: internetten en güvenilir nerden alabiliyoruz tr için ? alien al85 alıcam. da hangi siteden alsam bilemedim. babamın joyetechi geri vereyim dfs. https://www.facebook.com/KorayKzltepe Bu çocuktan nerdeyse 2-3k lık alış verişim oldu bir yamuğu olmadı daha. Bir sor istersen çocuğun fiyatlar iyi. peki bu aletlerde sıkıntı olduğu zaman ne bok yiyoruz önemli olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Walla işte kutulu mutulu geliyor abi hiç başıma bir problem gelmedi ama onun için bir şey söyleyemeyeceğim. Eğer kast ettiğiniz kutuyu açtım içinden çıkan alet çalışmazsa ne olur diyorsanız o zamanda genelde şöyle bir yol izliyorlar; Diyorlar ki kutu açılımı ve ilk kullanımı videoya çekin o zaman bir problem var ise iade alırız. Smok un garantisi nasıl işler bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 CthuLhu said: oha lan. ben ingiltereden Emre333'e daha pahalıya getirttim anasını satayım. pil dahil 300e veriyor adam ingiltereden likit yada aroma dışında bir şey getirtmek mantıklı değil. çinde 50^dolares olan cihaz englind olunca 50 pound oluyor, eu olunca 50 avro oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 sıçtığımın ülkesine giremiyor ki ürün çinden söyleyince de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 valla kaçakçılardan temin ediyorsun ucuza geliyor artık konterynırla mı tırla mı sokuyorlar ülkeye bilmiyorum ama baya mal var satışta, adamını bulursan ucuza da denk getirebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar