BarLOA Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 günde 2 paket sigara içtiğini düşün, benim gibi. elektronik bunu 1 pakete bile düşürse bence her şekilde işe yarar. arada yine 2 paket içersen tekrar elektroniğe dön. yine bıraktırır. 1 dal bile az içirse her türlü mutlu eden bir şey bence. günde 2 paket chesterfield içmek nedir ya? resmen saçmalık. beyinsizlik. intihar gibi birşey. git bali iç, hap falan iç daha iyi. intihar et yada. şöyle sınırsız likit olsa. hayat müthiş olurdu. sıfır sıkıntı. tek sıkıntı likit bence. bir ondan bir ondan içiyorsun. harika olurdu ya. hayatın değişir hayatın. bence kıyaslama çok saçma. champix falan palavra bence. 70 yaşında adam için o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 çozuttum biraz galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 benim yenilenen alien singapur gumrugunden donmus yanlış içerik diye sdfg komple refundladılar gift olarak. sanırım wismec predator alıcam onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=EiyYHahiv1o djslab'in review'a bak bence almadan önce.(bakmadım henüz) heh biri de koymuştu discord'a şunu http://3.1m.yt/p6Kj_vf.jpg al85 aldım gelmedi henüz daha da mod almam bundan sonra. Yani alırsam sx mini q class fln. alırım ama 110 dolar veremem onada yihi chip ucuz yollu birşey cıkar belki ileride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Pico aldım bir tane, bir kaç güne elime geçer. Pil falan da aldım da likit konusunda hiçbir fikrim yok. Önerilere ve bilgilendirmelere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 buharevi nbase satışını bıraktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Daha yeni aldim ben, satiyor. Ama siteye giris yapmadan gorememistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 haydaaaaa bumuydu ya 2 haftadır kendi kendimi trollemişim giriş yapınca hepsi çıktı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Mod satan var mı ufak ucuz yollu bi şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Evic vtc mini ve eleaf pico var . temiz,duzgun calisiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Masticore said: Evic vtc mini ve eleaf pico var . temiz,duzgun calisiyorlar. fiyat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 uc sene once kalem aldiydim 150 tl falan verip. yine idare ettiydi ne yalan soylim fena deildi. birimi nedir hatirlamiyorum ama 20lik nikotin vardi icinde. amerikadayim burda gecen biri uzatti sifir nikotinli diye. bir duman cikti nereye ufurecegimi sasirdim ve basti resmen yeni harman icer gibi. oksurdum ettim falan. bir iki nefes daha aldim nargileden fazla duman cikti. nasil bir teknoloji degisimi lan bu. 3 senede kansere care gibi buna mi abandilar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Gecen gün arkadaşa pico aldık melo3 atolu. 2 vtc6 pil ve nitcore d2 şarj aleti. adam 1 gün kullandı beni aradı içemiyorum bunu satalım diye düşünen olursa satalım veya ilan açıyım pazara. Muhtemelen pillere ben el koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 mahseer898 arıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 AL85 aldım, bugün geldi. Aleti heyecanla açtım doldurdum bir fırt alayım dedim dudağım yandı. Allah allah falan diyip uğraştım yok var bir sorun belli dedim, youtube a baktım. Milletin ayarlarının aynısını uyguladım. Adam 8-10 saniye çekerken ben 2sn ancak durabiliyorum dudaklarım yanıyor resmen. Daha sonra çekmeden bi bastım tuşuna içinden küçük küçük noktalar, ardında gri dumanla birlikte fışkırıyor ve bütün alet ısınıyor (özellikle ağız kısmı inanılmaz ısınıyor). ne bunun deerdi neyi yanlış yaptım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Abi onun bi alisma noktasi var. Ilk gun cozersin gibime geliyo Actin mi atomizeru hava kanallarini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 abi açtım yok. baya bildiğin ateş oluyor ağız yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Dumandan ısınma ise sorun olmamalı ama pilden kaynaklı ise sakat olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 coilde sıkıntı vardır. likiti kaynatıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 alien smok almak isteyen varsa mesaj atsın 2. el, alaksız oldu ama, Bu arada ağızlı kısınma problemini ilk defa duydum dediği gibi materyalin alışma süreci de olabilir senin dudaklarla da alakalı olabilir :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Regule mod abi pilden olamaz da Cip bozuksa ve 20w yerine 100 falan basmaya calisiyosa bi sekil o zaman sikinti olur. Ama ben ne 100ler 150ler cektim hic oyle bi yanma olmadi. Gerek yok tabi de sirf denemek icin ultra low ohm lari. Pcb 42c falan dedi bi ara ben hic o kadar gormedim bendeki alien i chain vapete bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 bombilo said: coilde sıkıntı vardır. likiti kaynatıyordur. Bu aklima geldi ama hazir coil abi, bazen kendi yaptigin coilde gotu basi ayri isindigi zaman yakiyo likiti, ates cikiyo. Ama hazir alien coilde o imkansiz gibi bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 O atesi de cekersen cigerin soluyo bogazin yaniyo falan. Ben bi kere cektim farketmeden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 dry hit iste o. hazır coil'de de olabilir dry hit, likit bitmesinden dolayı ya da problemli hazır coil'den dolayı (ki arada olabiliyor). CthuLhu'nun sorunu dry hit degil ama o olsa, sıcaklıktan ziyade senin dedigin gıbı bogazın feci sekilde yanmasından sikayet ederdi. daha cok, hazır coil tam oturmamıssa, cihaz ohmajı duzgun okuyamamıssa filan likit kaynayabiliyor oda drip tip dail butun tankı ısıtabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 @kutulu; Anneme de almıştım ben o da çok sıcak diyordu. Çok yavaş çekiyorsan havayı o zaman bir hayli sıcak oluyor. Bir de alışkanlık süreci var pektabii. Daha hızlı çekmeye çalış ve/veya watt ayarını daha da düşürebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar