Mithat Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Valla benim ayarlanılabilir değil. Alet geldiği gibi kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 DA2019 said: Q2 coil yedek de almıştım. Onu babye takıp deniyim dediğin gibi. Peki Q2 için watt/sıcaklık öneriniz nedir? 40'tan basla arttir keyfine gore uzerinde yaziyor zaten max'i 80 w gibi biseydi galiba max'i. Dusuk w ile denersen bisey olmaz ama atiyorum 80w'in ustunde ateslemeyi denersen coil'i yakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 DA2019 said: Alien ım geldi, babam sağolsun. Big baby ve T8 coili taktım ama bir türlü ayarları yapamadım. Çok öksürtüyor ve boğazım grip gibi. :( Uwell crownda böyle bir sıkıntı yaşamıyordum. Watt/sıcaklık ayarları konusunda tavsiyeniz var mı? Basta ciger buhara alisiyo, ondan oksurtebilir. Bende bir iki gun sonra gecti ki yogun sigara kullanan biri degildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Abi Uwell crown kullanıyordum. Onda böyle bir rahatsızlık olmuyordu ki? software upgrade yapınca bile tad, duman değişiyor. Sanıyorum mod farkından dolayı. Big baby bi de cuboid miniye takıp denicem. Bakalım fark olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 sen kullanamazsın onu bana ver en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Arkadaşlar elimde 15 günlük silver renk, hatasız Smoke Alien mod bulunmaktadır. Kutusu, ekran koruma jelatini kablo vs herşeyi mevcuttur. Kesinlikle çizik darbe bir sıkıntı bulunmamaktadır. Kit olarak 350 tl ye forumdan alınmıştır. Koruma amaçlı sticker kaplanmıştır. İstenirse sökülebilir. Arzu eden olursa WhatsApp dan resimler atılır. 225 tl Harici tarot nano kitten çıkma kullanılnamış, yedek camı +2 yedek coil ve yedek parça alyanıyla 0 olarak Vaporesso Veco atomizer bulunmaktadır. İlk kullanan siz olacaksınız. 75 tl İki malzemeye ait videoları youtubeden izleyebilirsiniz. Öm atan arkadaşlara resimleri yollanacaktır. Eskişehir içi çay kahve sohbet eşliğinde elden verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 neyse kendisi halletmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Lithran said: Arkadaşlar elimde 15 günlük silver renk, hatasız Smoke Alien mod bulunmaktadır. Kutusu, ekran koruma jelatini kablo vs herşeyi mevcuttur. Kesinlikle çizik darbe bir sıkıntı bulunmamaktadır. Kit olarak 350 tl ye forumdan alınmıştır. Koruma amaçlı sticker kaplanmıştır. İstenirse sökülebilir. Arzu eden olursa WhatsApp dan resimler atılır. 225 tl Harici tarot nano kitten çıkma kullanılnamış, yedek camı +2 yedek coil ve yedek parça alyanıyla 0 olarak Vaporesso Veco atomizer bulunmaktadır. İlk kullanan siz olacaksınız. 75 tl İki malzemeye ait videoları youtubeden izleyebilirsiniz. Öm atan arkadaşlara resimleri yollanacaktır. Eskişehir içi çay kahve sohbet eşliğinde elden verilir. Iki haftaya satilmazsa maas gununde alirim ben modu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Duruyo abi, fazlalık durumda su an nasip diyelim. Fotoğrafları ekledim.sticker canada bayrağı, istenirse sökülebilir. Onu harici satın alıp yapıstırdım. İz bırakmayan bir sticker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 smok alien kit zannettim cüzdanı fırlatıyordum ekrana az daha =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 fiyat cok kotu deıl yıne fırlatabılırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 40 dolar deil mi bu kit fasttechte? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Omo bo çönde 40 dolor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 DA2019 said: Q2 coil yedek de almıştım. Onu babye takıp deniyim dediğin gibi. Peki Q2 için watt/sıcaklık öneriniz nedir? chain vape için 45-50, ara ara soğutayım dersen 55-60 yüksek vgli likitler için 70/30 civarındaki likitlerde -5 watt at bunlardan benim range bu aralıkta q2 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Esh said: 40 dolar deil mi bu kit fasttechte? =P fasttech bize gelmiyor dapknfgdspnkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Ulan şunu alıp da MTL başlığım için mi kullansam sadece 225 fena fiyat değil cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Malibu said: Ulan şunu alıp da MTL başlığım için mi kullansam sadece 225 fena fiyat değil cidden. Al sen sana bir kaç çeşitte tel yollayayım, yanınada unicorn şişe atarım sana özel sfffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Valla 225TL bence de iyi. Bende şu an üç tank (uwell crown, baby ve big baby) iki mod var (cuboid mini ve smok alien). üçüncüye mi alsam acaba? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 29 martta dönüyorum. belli bir sayıda getirebilirim totalde, first come first serve. https://forum.paticik.com/read.php?27,8475991,8628223,page=9#msg-8628223 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Smoke alien mod malibuya itelenmiştir. Atomizer satılık, atoyu alanada ufakdan hediye 100 ml 6 mg nbase. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 sigarayı bırakmıştım champix ile, 6 ay falan oldu. 1-2 nargile içeyim dedim tetikledi yine darlanmış durumdayım. arada takılmak için e-sigara alsam mallık mı yapmış olurum acaba? jhgjhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 direkt sigaraya dönersin kardeşim aman diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Bırakmışın işte en zor olan tarafı atlatmışsın, düşünme bile artık işte bir kaç yıla aklına bile gelmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Direk elektroniğe dön ya. Sigarayı bırakmak 10 birim irade istiyorsa elektroniği bırakmak 1 birim falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 o konu benim açımdan biraz tartışmalı. millet gittikçe nikotini sıfırlar ben 6'dan 9'a yükselttim sdfsd nikotin bağımlılığını arttıran bir etkisi var gibi e-cig'in. gerçi ben champix ile günde 1 paketi 2'ye çıkarmış adamım, dikkate almamak gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar