Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

GERGE

Öne çıkan mesajlar

DA2019 said:

Q2 coil yedek de almıştım. Onu babye takıp deniyim dediğin gibi.

Peki Q2 için watt/sıcaklık öneriniz nedir?

40'tan basla arttir keyfine gore uzerinde yaziyor zaten max'i 80 w gibi biseydi galiba max'i. Dusuk w ile denersen bisey olmaz ama atiyorum 80w'in ustunde ateslemeyi denersen coil'i yakabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

Alien ım geldi, babam sağolsun. Big baby ve T8 coili taktım ama bir türlü ayarları yapamadım. Çok öksürtüyor ve boğazım grip gibi. :( Uwell crownda böyle bir sıkıntı yaşamıyordum.

Watt/sıcaklık ayarları konusunda tavsiyeniz var mı?

Basta ciger buhara alisiyo, ondan oksurtebilir. Bende bir iki gun sonra gecti ki yogun sigara kullanan biri degildim.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar elimde 15 günlük silver renk, hatasız Smoke Alien mod bulunmaktadır. Kutusu, ekran koruma jelatini kablo vs herşeyi mevcuttur. Kesinlikle çizik darbe bir sıkıntı bulunmamaktadır. Kit olarak 350 tl ye forumdan alınmıştır. Koruma amaçlı sticker kaplanmıştır. İstenirse sökülebilir.
Arzu eden olursa WhatsApp dan resimler atılır.
225 tl

Harici tarot nano kitten çıkma kullanılnamış, yedek camı +2 yedek coil ve yedek parça alyanıyla 0 olarak Vaporesso Veco atomizer bulunmaktadır. İlk kullanan siz olacaksınız.
75 tl

İki malzemeye ait videoları youtubeden izleyebilirsiniz. Öm atan arkadaşlara resimleri yollanacaktır.
Eskişehir içi çay kahve sohbet eşliğinde elden verilir.

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Lithran said:

Arkadaşlar elimde 15 günlük silver renk, hatasız Smoke Alien mod bulunmaktadır. Kutusu, ekran koruma jelatini kablo vs herşeyi mevcuttur. Kesinlikle çizik darbe bir sıkıntı bulunmamaktadır. Kit olarak 350 tl ye forumdan alınmıştır. Koruma amaçlı sticker kaplanmıştır. İstenirse sökülebilir.
Arzu eden olursa WhatsApp dan resimler atılır.
225 tl

Harici tarot nano kitten çıkma kullanılnamış, yedek camı +2 yedek coil ve yedek parça alyanıyla 0 olarak Vaporesso Veco atomizer bulunmaktadır. İlk kullanan siz olacaksınız.
75 tl

İki malzemeye ait videoları youtubeden izleyebilirsiniz. Öm atan arkadaşlara resimleri yollanacaktır.
Eskişehir içi çay kahve sohbet eşliğinde elden verilir.

Iki haftaya satilmazsa maas gununde alirim ben modu.
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

Q2 coil yedek de almıştım. Onu babye takıp deniyim dediğin gibi.

Peki Q2 için watt/sıcaklık öneriniz nedir?

chain vape için 45-50, ara ara soğutayım dersen 55-60 yüksek vgli likitler için

70/30 civarındaki likitlerde -5 watt at bunlardan

benim range bu aralıkta q2 için.
Sosyal ağlarda paylaş

o konu benim açımdan biraz tartışmalı. millet gittikçe nikotini sıfırlar ben 6'dan 9'a yükselttim sdfsd

nikotin bağımlılığını arttıran bir etkisi var gibi e-cig'in. gerçi ben champix ile günde 1 paketi 2'ye çıkarmış adamım, dikkate almamak gerekebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...