-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 smok baby için olan rda degil rba, onla rda performansı yakalayamazsın.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Rda performansi dedigin surekli driplemek degil sanirim :P Abi tanksiz nasil oluyo bu is yaninda sise mi tasiyosun. 3 cekisten sonra yine islatiyosun falan?
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 RDA yakalayamazsın ama herakles sense pro(rta) almaktansa baby'nin rba kafasını alsın bence daha iyi. ( Kafan karışmasın diye diyorum rba-rta mantıken aynı şeyler bu arada) sadece içinde böyle cıkarılıp takılabilir kafalı oldumu adı rba oluyor. Hatta şunu al direk rba kafasına 10 dolar vericegine. http://www.gearbest.com/clearomizers/pp_497245.html 23 dolar'a big baby al senin atomizer'in aynısı ama 5ml likit alanı + rba hediye geliyor içinde... 2 de pamuklu coil var işte.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Esh said: Rda performansi dedigin surekli driplemek degil sanirim :P Abi tanksiz nasil oluyo bu is yaninda sise mi tasiyosun. 3 cekisten sonra yine islatiyosun falan? aynen öyle oluyor, evdeysen sorun yok zaten. Ortalama 12-15 puf'da bir damlatıcan. Dışarıda kullanmak için pek uygun degil. Üstüne damlattıgın için daha iyi emiyor likiti. Rda en iyi aroma veren atomizer tipidir.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Aha o yuzden aliende max puff rakami giriyosun. Simdi caktim. Ama rba kadar versatil degil tabi. Ondaki sikinti wick surekli likitle temas halinde oldugu icin mi flavor rda kadar gelmiyo?
Bright Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Kullanılıyor dışarıda da. 10 ml'lik ufak şişeyi atıyorsun cebe. RDAlar tanklardan ufak ve hafif zaten.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Eleaf Istick Pico(75W) + MELO mini 3 + VTC5 pil almaya karar verdim. Bunun için en uygun likitler hangisi PG vs falan? Birde 0.3 ve 0.5 coil alıcam ekstradan 5 tane. Bunlar dışında ekstradan tel , pamuk vs ne gerekiyor?
Bright Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 VTC5 alma 30Q veya VTC6 al. MeloIII'ün rebuildable başlığı ayrı satılıyor ama o da baya kötü, pek kullanılan birşey değil. Başka bir RTA veya RDA alabilirsin Pico'yla beraber kullanmak için, ama bence Pico da alma Smok Quantum al. Pil ömrü, TC'si ve ato uyumluluğu çok daha iyi. Tank olarak da MeloIII çok iyi bir seçim değil, daha iyi Smok subohm tanklar mevcut, TFV8 Baby(Baby Beast) vs.
kimlandracula Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 pico üzerine serpent mini rta deneyen var mı? Melo'nun aromasızlığından aşırı baydım.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 vtc6 tr de bulunabiliyor şu pilsitesi sitesinden ama Smoke Quantum satana rastlamadım , yurtdışından getirtmeye kalsak büyük ihtimalle gümrüğe takılacak.
Bright Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Büyük ihtimalle gümrüğe takılmak diye birşey yok ya. Bugün daha discord'da birine 4 ato gelmiş GB'den sdfsd
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Nasıl yok yav , esigaram.us forumlarında 10'larca kişi var ürünü gümrüğe takılan.Aliexpressden gelenler daha kolay geçiyormuş da ordakilerin de çoğu fake ürün gibi + 3-4 hafta bekleme süresi var.
Bright Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Esigaram.us forumlarındaki tipler hep öyle ya. Kendileri getirtip satıyorlar sürekli olarak, bir yandan da forumlara şöyle takılıyor böyle takılıyor hiçbir şey geçmiyor diye mesaj yazıyorlar millet sipariş vermesin yurtdışından diye. Gümrük olayı şans işi. 3 siparişi arka arkaya takılan da oluyor 10 siparişi arka arkaya takılmadan geçen de.
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesela benim şimdiye kadar hiç takılmadı.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Ben agzimda patlatmayi seviyorum. Gitar yakar gibi. Atesi ufleyeceksin, cok guzel gorunuyor.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Simdi 3mg lik kendi yaptigim likidi deniyorum %70vg Baby nin T8 coilini taktim 4 telli 0.15 ohm . 40-100w arasi kullan diyo, 60-80 best Ama 80de bildigin agiz yakiyo bu sdfg, aromadan ziyade etraf toz duman oldu goz gozu gormuyo. Galiba tek telli coil daha iyiydi. Aroma falan hissetmiyorum ben bunda
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Bir de nikotin olabilir bogaz arkasinda sigara gibi bi doluluk hissi veriyor. Ama nikotinsiz likit daha kolay icimliydi. Onda da surekli icmekten cok hizli tukendi.
Bright Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Nikotin ve PG throat hiti arttırıyor işte
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Nikotin zararli bir sey degil zaten, o kadar korkulacak bir sey yok. Saglik uzerine etkileri kafein ile ayni siniftan. Nikotinsiz ya da nikotinli o kadar fark yatarmaz yani. Cay, kahve bile icmem; cok saglikli olacagim dersen zaten bunu niye iciyorsun denir. Nikotinin o bogaz vurusunu cok sevdim ben. 3mg'den 6mg'ye gectim. https://www.rcplondon.ac.uk/projects/outputs/nicotine-without-smoke-tobacco-harm-reduction-0 "139. sayfa" said: As use of nicotine alone in the doses used by smokers represents little if any hazard to the user,24 complete substitution of smoking with conventional NRT products is, for practical purposes, the equivalent of complete cessation in almost all areas of harm to the user. NRT products do not emit vapour and so are not a source of passive exposure for adults or children. Packaging and dose restrictions render accidental poisoning in children highly unlikely. Questions remain about the safety of nicotine in pregnancy25 and potential effects on fetal development and mortality,11 although one recent study has reported a lower occurrence of developmental abnormality among children whose mothers used NRT in pregnancy than in those whose mothers did not.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Yok zararindan degil. Ama boyle dl icerken fazla koyuyomus gibi geldi 0 nikotinden sonra. 100% vg ve nikotinsiz sanirim benim olayim.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Eski coili yikayip kurutup taktim. 04 tek tel. Sanirim bu daha yumusak geliyo
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 nikotin nasıl zararlı değil manyak mısınız olm
Remus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Elektronik sigara'nın en güzel yani etrafını rahatsız etmemesi bence.
Öne çıkan mesajlar