Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Evet. Burada benden baska uzun suredir sadece nbase icen var mi bilmiyorum ama cogunu denedim ulkede satilan. Tavsiyem kesinlikle bu: https://www.buharevi.net/alisveris/sade-malzemeler/269-titanium-250-ml.html Zararlari tam belli olmadan aroma kullanmayin diyorum hala. Bu da ayni tadi veriyor bana artik.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 vg 80/pg 20 olursa boğaz vurumu hiç kalmamış olacak ama? 70vg/30pg içiyorum o bile sırf aroma ve buhar geliyor,boğaza vurmuyor...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 60/40 aliyorumben kendi icimim icin.
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 birde 100vg bozuluyormuş diyorlar beklerken? pg koruyormuş bunu..
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 GERGE said: 60/40 aliyorumben kendi icimim icin. o firejuice fiyatı çok iyiymiş sadece onu alıp sek içebiliyoruz dimi direk tanka koyup? nikotin oranını ne seçiyorsun 60/40 için? 60vg/40pg dimi oranın?
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 40w softta calistiriyorum simdilik, bogaz yakmiyo. sanki 50de hafif bi yakma hissettirdi cok az baz koydum %3 luk geri kalanini %6 lik aromali likitle doldurdum. ama tanka karismadilar birbirlerine pek sdfsd saga sola yatiriyorum, baya yogun bu.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 bi de cekerken cizirdamasi normal mi? of tam yeto yeto sorular soruyorum
Bright Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Cızırdamayı anlamadım ama patlama falan olur. Spitback varsa güç az geldiğinden olabilir. SMOK cihaz varsa soft'ta içme, en kötü normal'de falan iç. Tel Kanthalsa(FeCrAl) hard veya max'a al.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Cizirdama iyidir. Agzina sicrarsa kis ama. Evet, dogrudan Toptank'a koyuyorum ben.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Bright said: Cızırdamayı anlamadım ama patlama falan olur. Spitback varsa güç az geldiğinden olabilir. SMOK cihaz varsa soft'ta içme, en kötü normal'de falan iç. Tel Kanthalsa(FeCrAl) hard veya max'a al. smok alien kit iste. baby tank 0.4 ohm 40-80w arasi kullanim 55-65w best yaziyo coilde. ama 55w sicak geliyo boyle normalde de yogunlasiyo duman sanirsam
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Best olayini bos ver. 40W dediyse 35 ile basla, yavas yavas arttir. Bir de yeni coil koyunca azalt biraz her zaman acilana kadar. TC'ye gec diyorum ama hala ben.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Selam evyapa başladım nikotinsiz içtiğimden iyice ucuzladı likit durumum. VG-PG leri bunlardan alıyorum doğrudur dimi. https://www.balmumcukimya.com/gliserin-pharma-grade-1litre -VG https://www.balmumcukimya.com/farma-kalite-mpg-1litre -PG
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 GERGE said: Best olayini bos ver. 40W dediyse 35 ile basla, yavas yavas arttir. Bir de yeni coil koyunca azalt biraz her zaman acilana kadar. TC'ye gec diyorum ama hala ben. tc de neye gore hesap yapiliyo onu cozemedim yalniz. hani geceyim de temp kac vermek lazim onu bilemiyorum
huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 şimdiki modlar default ayarlarla geliyor zaten. kullandığın coilin telini seçiyorsun, istediğin sıcaklığa getiriyorsun, sonra hüpletiyorsun. sıcaklığı da kullandığın coilin sitesinden falan gir, ideal sıcaklığa bak.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Esh said: GERGE said: Best olayini bos ver. 40W dediyse 35 ile basla, yavas yavas arttir. Bir de yeni coil koyunca azalt biraz her zaman acilana kadar. TC'ye gec diyorum ama hala ben. tc de neye gore hesap yapiliyo onu cozemedim yalniz. hani geceyim de temp kac vermek lazim onu bilemiyorum W coil'ini tc'ye takarsan yakarsın coil'i veya uyarı verir geri w'a atar uygun olmadıgından.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 TVF Q2 ymis uzerinde coil. tc ile ilgili hicbirsey yazmiyor. ama mod olarak gecebiliyorum tc ye 0.4Ω dual coils 40W-80W/BEST 55-65W Compatible with TFV8 baby""> "Brings you deep and rich cloud taste 0.4Ω dual coils 40W-80W/BEST 55-65W Compatible with TFV8 baby" said:
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Yav bana TR'de bulabileceğim Cigalike bir cihaz önersenize tam bir noobum.En son e-roll kullanmıştım 3-4 sene önce , bok gibi bir cihazdı , sızdırması falan deli etmişti.
Bright Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Esh said: GERGE said: Best olayini bos ver. 40W dediyse 35 ile basla, yavas yavas arttir. Bir de yeni coil koyunca azalt biraz her zaman acilana kadar. TC'ye gec diyorum ama hala ben. tc de neye gore hesap yapiliyo onu cozemedim yalniz. hani geceyim de temp kac vermek lazim onu bilemiyorum TC'ye coil materyalinin uygun olması lazım. Kanthal(FeCrAl) -> Power Nichrome(NiCr) -> Power Stainless Steel(SS) -> Power ve TC Nickel(Ni) -> Sadece TC Titanium(Ti) -> Sadece TC Bunlar harici coilin materyaline göre TCR(Temperature Coefficient of Resistance) girmen gerekebilir cihazdaki hazır değerler işini görmüyorsa. Sıcaklık olarak da 200C'den başlarsın arttırmaya.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 mesel temp mode a geciyorum , bi cekisten sonra otomatik watt mode a donduruyo
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Ni200 ya da SS onerilir. Internetten bak iste, senin alete uygun coil vardir kesin. Pil ve likit daha cok gider ayrica boyle.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 VTC6'lardan cok mumnum kaldim bu arada, performans epey iyi. Senin alete baktim, TC coil bulamadim ben. Yeni tank alman gerekebilir.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 dondurdum watt a ama watti azaltinca daha iyi oldu gbi sanki. 35w soft'ta daha az cizirti oluyo hem de ciger yakmiyo gibi
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 GERGE said: VTC6'lardan cok mumnum kaldim ben de vtc 6 almak durumunda kaldim samsung 30q kalmamis diye. umarim sahte degildir diycem ama hersey faturali vs olunca da cidden insan sahte olma olasiligini minmuma indiriyo.
Bright Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Esh said: mesel temp mode a geciyorum , bi cekisten sonra otomatik watt mode a donduruyo Bak şu an Ni yazıyor orada, Nickel olmazsa coil çalışmaz düzgün.
Öne çıkan mesajlar