-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 chain vapelemiyorum, 60watt ust limiti o coilheadlerin. (0.5 ohm icin, 1.2'likleri 20watt filan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 1.5 ohm luk dual coil i 2 gun de kararttim ust limit de icerek. 8-20 watt araligin da safe yaziyordu ustunde, 20 watt da icince normal de 1 - 1.5 haftalik omru olan coil telef oldu direk. Ust limit de icmemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 dfsdf otlakçılık şekil değiştirmiş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Regalya önderliğin de Authentic Eleaf iJust 2 2600mAh Rechargeable Starter Kit aldım ama fasttech in 4 şubat - 14 şubat tatil durumuna takıldık sabredemiyorum da hem yedeklemek adına hemde iyi bir alternatif önerecek var mı? fasttech harici bir site olması lazım birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Cumbabaya şikayet etçem sizi. Her allahın günü konuyu uplayıp milleti özendiriyorsunuz. Sigara kullanmamış benim bile canım çekiyor gördükçe. Bir de ballandıra ballandıra anlatmışsınız şunun aroması, bunun tadı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 TCR'yi kesfettim. WOOOW! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Nesini keşfettin la, TC mod'lar zaten malzeme için TCR girerek çalışıyor, bir farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Serpent 28 awg twisted sardım, 0,80ohm Aroma mükemmel veriyor ama Wotofo nun işçiliğini beğenmedim, zaten herkesin yazdığı birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Şu deck çok iyi ya, başka RTA'lara da koysalar keşke, koymayıp ekstra deck olarak falan da satsalar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Bright said: Nesini keşfettin la, TC mod'lar zaten malzeme için TCR girerek çalışıyor, bir farkı yok. Kendi sarmaya calistigim seyler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Hangi malzeme teli sarmaya çalışıyon ki TCR'ı default profile'larda yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Var. Ama oradan ayar secince daha iyi oldu niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Resistance'ı kitledin mi TC mod'a aldıktan sonra? SS'te falan gerekiyor anladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Ni200 sariyorum. Kitledim. Zaten birakacagim sanirim sarmayi Bellus gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 STM Mini'nin RBA head'inde baygınlık geçirtti sarmak bana da ilk 1-2 teli sararken. 3-3.5 mm çaplılar sığmadı, 2.5mm 8 wrap anca sığdı ki onu da post'lara bağlarken gene biraz eğip bükmek gerekti. Belki vertical sararım ya, onu tavsiye ediyorlar. Nikeli salla bence ama ya, çelik tertemiz tat veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Celik de illa TC mod da icmek lazim diye okuyorum/izliyorum her yerde. VW power icememek kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 İçiliyor VW'da da çabuk ısınıyor, TC daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 simdi bi tane titatinum sardım da evic vtc temp ti protection uyarısı veriyor fikri olan? gerge sen nickel sarmıstın galiba birde, kac ohm sardın, single coil mi dual mi? kac sarım yaptın. anlayamadıgım bir sekilde calculator 20+ sarım gosteriyor benım 0.32 mm nickel, 0.5 ohm target icin. twisted mi yapmak gerekiyor acaba nickeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ayarladigin sicakliga ulasinca temp protection devreye girer o sicaklik seviyesinde tutmaya calisir normal olani o zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 yok abi kuru tetikleme yapıyorum test icin, coili kızartmıyor hafiften bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 TC'de kızarmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Okay o zaman ben power gibi kizarcak diye dusundum. Bide nickel icin kolay sarimli bir build verseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Nickel'le Titanium'u kızartıp bakma yok zaten, reaksiyona giriyor onlar havayla falan. Kanthal'la SS'te yapabiliyorsun onu. Steam Engine'e sarım için iç çapı girdin dimi 2.5-3-3.5mm falan diye, 22 sarım vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Bak 0.3 ohm Titanium sarım mesela, 2.5 mm çap, 5 tur: http://puu.sh/n3gAN/9d3fad9fc9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar