Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 likit kaç mg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Elektronik sigaraya başlamak istiyorum. Sigara dumanı falan değil de, sigara izmaritinin ele sinen kokusu, kül düşmesi etrafı batırması küllük derdi falan canımı tak etti. Bana yol gösterin ey tiryakiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Şimdiden kenarda tozlanmış unutulmuş görüntüsü gözümün önüne geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Nako said: Şimdiden kenarda tozlanmış unutulmuş görüntüsü gözümün önüne geliyor. yaa siktir git olm niye motivasyonumu baltalıyosun. Arkadaşlar hadi hemen diyin ki bak bu aleti sipariş et. İçine şunları koy. Bugün alıcam yarın gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Joyetech EGO AiO en iyi starter su anda bence. Onu al. Yerli sitelerde 150-200 arasi fiyati var. Fasttech'den alirsan 60TL ama gumruge takilma ihtimali cok oldugu gibi bir ayda gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Likit icin de bu iyidir baslancigta: http://www.puflikit.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Sağol gerge araştırıyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Valla ben 15 gündür sigara içmedim vape e başladığımdan beri. Başladıktan 3-4 gün sonra arkadaşın bir sigarasını yaktım, iki nefes çekemedim. O kadar rahatsız etti ki. Şimdi biri yanımda içince de rahatsız ediyor duman. Vape çok iyi abi. Nikotin ihtiyacımı da şu an 6mglik likitler ile karşılıyorum. Herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Sıkıntı vape yapamadığında anında sigaray geri dönebilme riski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 yavaş yavaş nikotin oranını düşürerek vucudun nikotin eşiğini aşağı çekmek mümkün. bırakan da böyle bırakıyor zaten zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Regalya said: SKU4936000, Clone Stumpy ve 22mm barrel'lı RDA'lar için çok başarılı wide bore top cap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Griffin gunluk icimde zor geliyor. Griffin'i tadimlik olarak icmeyi dusunmeye basladim. Gunluk kullanim icin sarmasi kolay, hazir coili olan fiyat/performans orani iyi RBA Tank ne var onerebileceginiz? Toptank/Subtank dusuyorum. Dogru muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Dogru degil miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 dogrusun ama toptank/subtank rba'sı mesakatli, sarım yapmaya kalkarsan griffini ararsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Griffin'i sarması bile bayık, Serpent Mini falan alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 elimde ki fazla rda/rta/tank'ları satılıga cıkardım vapers nation'da. listeyi buraya da koyayım, isteyen olursa patilere aldıgım fiyattan veririm. [list] [*] OBS Crius RTA [*] Vaporesso Gemini Tank + 4 adet kanthal ccell seramik coil [*] Wotofo Lush RDA [*] Wismec Theorem RDTA [*] Wotofo Freakshow RDA [*] Zephyr Buddha v2 Styled RDA [*] Infinite Kayfun V4 Styled RTA [*] Mutation X V2 Styled RDA [*] Air Force One RDA [*] ADVKEN Mad Hatter Mini RDA [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ben de almayı düşünüyorum ağızdan ciğere içim için tavsiye ettiğiniz starter kit var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Starter kit tavsiyem yok da ben tavsiye bırakim: SMOK Quantum 80W Innokin Prism T22 Tank (Coilhead'leri Endura T18 coilhead diye de geçiyor, 1.5 ohm) Nitecore F1 Charger 2x Samsung 30Q veya LG HG2 pil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ben silindir olsun istiyorum ya silindirler kötü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Bright said: Starter kit tavsiyem yok da ben tavsiye bırakim: SMOK Quantum 80W Innokin Prism T22 Tank (Coilhead'leri Endura T18 coilhead diye de geçiyor, 1.5 ohm) Nitecore F1 Charger 2x Samsung 30Q veya LG HG2 pil abi endura için 14W sonrası coili yakar, o mod çok değil mi ya :D yloibx said: ben de almayı düşünüyorum ağızdan ciğere içim için tavsiye ettiğiniz starter kit var mı? ileride başka şeyler alırım, yok ciğer içime geçerim rta rda denerim falan diyorsan yukarıdaki mod iyi, ama ağız-ciğer takılmayı hedefliyorsan direk endura t22 seti alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 VW/TC mod abi istediğin gibi ayarlarsın. Hem pil ömrü iyi olur hem de daha sonra istersen üstüne başka ato takarsın. T22'nin mod çok kötü yani, değmez bence. Silindirik T18 olabilir de onun pil ömrü baya az. Bir de EGO AIO var ama onun da tankından şikayetler mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Modlara daha sonra kafama yatarsa geçmeyi düşünüyorum. Ağızdan ciğere içiyorum. O zaman ego aio'ya bakacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ego aio ağız-ciğer için bir Endura değil ama haberin olsun. ağız-ciğer için endura #1 direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 endura t22 tr'de satılmıyor galiba bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar