-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 sen niye gelmiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 @deno Lan party organize ediyodun çat diye ortada bıraktın olm, isteyen ayarlar gelen gelir. Ayarlayın OW atalım bütün gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 ya sorma, o zamanlar garanti bankası'nda çalışıyor olmanın külfeti ile verdiğim birçok sözü tutamaz haldeydim. boş zamanım olduğunda da götümden soluyor oluyordum yorgunluktan. son 1 aydır falan iş - sosyal hayat dengesini yeniden sağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 sormadik abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 abi turbo bass'ını bastırtma zorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Esh said: sormadik abi zaten S A V A G E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 yekeyeke said: Blizzard gelmeyecek ama Nvidia'ya ortak proje için onay vermiş. Aral'la birlikte stand açacaklar, Turnuvalar olacak. Blizzard Türkçe reklamlarla zaten ülkeyi yokluyor, Nvidia'ya da adına turnuva yapabilir onayı verilmiş sanırım. Ama şirket olarak ben geleceğini hiç düşünmüyorum, 50 60k communitysi vardır (WoW, Overwatch, Diablo total) Türkiye'de neden gelip ofis açsın ya da stand kursun ki... Riot ofis açıp/oyunu türkçeleştirmeseydi ne kadar kitlesi olurdu? Bizim ülke gibi yabancı dil seviyesi yerlerde olan ülkede oyunu türkçeleştirmediğin sürece büyük fanbase ulaşman zor Telefonda HS oynadığım zaman bulunduğum ortamdaki çoğu kişinin ilgisini çekiyor ama ingilizce bariyeri yüzünden bulaşmıyor insanlar. Bu konuştuğumuz oyun HS gibi ingilizce seviyesi yerlerde olan bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Riot Türkiye'ye girmeden önce bağlanan oyuncu sayısını kontrol ediyordu. Blizzard'da mutlaka ediyordur. Yapılacak yatırıma, masrafa değecek mi onun dengesini kurarlarsa tabii ki gelirler ama görünen o ki pek değecek bir kitle yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 kinayt car ruj ile gayet ingilizce konusa nbi ulke burasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Laurelin said: fuar organizasyon firmasi kabuslarini bilenler eqlesin :( Ekliyim mi?xd Bu sene Netmarble olarak hazırlıklarını yapıyoruz. Tek kelime ile kabus. Beklerim efenim 4 gün ordayım cosplayerlarımız var xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Esh said: sormadik abi zaten bunlar Deno'yu yıkamaz http://i.imgur.com/z6DEyXA.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 -Deno- said: ben, xunn, bıngıl, lath, ammoniac, falrod gibi bir ekip çıksa yürümez miyiz? gerçi ammo kıprıslı olduğu için gelemez muhtemelen. ben katılırım isterim ya. gelirim abi np ayarlansın yeterki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Esh said: gidip pati standi acsaniza lan. hadi bu sene olmadi ama seneye boyle bisi yapilabilir sdfg siteye de rteklam koyarak zaten hitten cikar parasi iki ayda dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Gecen sene borastus'la beraber gitmistik Tek iyi yani cosplaylerdi, cidden bizimkiler bu isi kivirmis demistim. Onun disinda oyun namina pek bir sey yoktu. Az alan vardi ve gercekten sıkıcı idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 laths ve falrod, messenger'ınıza bakın allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 giden var mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ben, xunn, ammoniac, xynocide + 2 arkadaşım ile geliyoruz biz. bu ekip ile ow turnuvasına da katılıcaz. turnuvadaki ilerleme durumuna göre de fuar'da fink atarız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Bizim kardes sirket pintipandaya sponsor olmus, forum nickini hatirlayamadim. Davetiye bulursam bi bakip cikarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Ben de yegeni götürürüm heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 youtuber buluşmasına dönmesin? danla bilic, duru önver falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ahahah resimleri gordum vestel tam komedi :D star wars baskili tost makinasi ve star wars logolu blender ile oyun fuarina katilmak nasil bir kafadir :D http://i.imgur.com/vZIDLkm.jpg http://i.imgur.com/3a5ymOw.jpg deno alir bence bunlardan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Vestel'e Gamex için bir sunum yaptık, kendileri oyun dünyasna girmek istiyordu. Sunum 1 senelik bir plandı. Gamex'e 1 ay kala yapmıştık. Meyve sıkacağını ön plana çıkarmak istediklerini belirtip bizi geri çevirmişlerdi. Bu firmalar bu kafalarla oyun dünyasına açılmaya çalışıyor işte... Bunların bir de müdürleri, yöneticileri var... Ne diyelim, Allah yollarını açık etsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 bir meyve sıkacagi oyun dunyasina neden girmek ister ki..vibratorun bile daha cok sansi vardir bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 cocuklar için bong mu yapmıslar. o ne=_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Satış odaklı bakıyorlar işte, fuara katıldık meyve sıkacağı, tost makinesi satsın kafası. Sonra çıkıp 100.000 ziyaretçi gelen fuarda standımızı 100.000 kişi ziyaret etti, böyle de oyun dünyasının merkezi olduk diye haber yaptırıyorlar :D http://www.itnetwork.com.tr/vestel-deneyim-alani-ve-urunleri-ile-gamex2015-e-damgasini-vurmaya-hazirlaniyor/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar