deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 http://www.amazon.com/gp/product/B00F3V80LC/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B00F3V80LC&linkCode=as2&tag=wireleshacknew-20&linkId=ODJKN3U5S5MPMYXV İstediğim şey aslında şunun TR layout'u ama yok sanırım. Türkiye'de bulabileceğim ya da TR layout'lu olarak getirtebileceğim ve mümkünse tenkeyless + sade görünümlü (ofiste kullanıcam yanar döner olmasın) bir şeyler önerebilir misiniz? Edit2: Heh fix'ledim. Bir de bu kadar pahalı olmasa keşke QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 kablosuz derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 bu kablosuz değil haberin olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Hagatten öyleymiş. wireless mechanical diye arattım ilk bu çıktı, tipi hoşuma gidince bakmadım gerisine sdlfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Massdropta garip klavyeler var hatta custom yaptirabilyon tustakimini belki orada vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 wireless mekanik klavye olayın mantıgna aykırı degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 kesinlikle aykırı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 https://www.reddit.com/r/MechanicalKeyboards/wiki/wireless-mechanical_keyboards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Pulkas, ty. Bunlar hep ingilizce layout gerçi. Senin de linklediğin filco çok tatlı bu arada ama işte nalet olası türkçe karakterler :( Wireless isteme nedenim masanın üzerinin sırf kablo olması ve bir kez mekanik klavyeye alıştıktan sonra dandik klavyelerin cehennem azabına dönüşmesi. Yemişim ruhunu sdşfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Bluetooth wireless adapter bak klavye için, yoksa wireless mech bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 deadwoll said: Pulkas, ty. Bunlar hep ingilizce layout gerçi. Senin de linklediğin filco çok tatlı bu arada ama işte nalet olası türkçe karakterler :( Wireless isteme nedenim masanın üzerinin sırf kablo olması ve bir kez mekanik klavyeye alıştıktan sonra dandik klavyelerin cehennem azabına dönüşmesi. Yemişim ruhunu sdşfkl ingiliz layoutu(bunu teyit edecek baska kimse varmidir? yanlis bilgilendirme olmasin) turkceye tus sayisi olarak falan uygun olacak.enter buyuk bide onlarda. steelseries in falan ucuz yollu mekanik klavyeleri var.adaptor olarak da bi ara arastirirken sunu gormustum : https://www.massdrop.com/buy/bluetooth-keyboard-adapter onun disinda suradan kendi custom layoutunu yapabiliyosun : http://www.wasdkeyboards.com/ bununda bi alternatifi varmisti heralde.gecen sene galiba mekanik klavye konusunda bunu koydugumda bu pahali daha ucuzu var dedilerdi.diyince bulunmuyo ama 2 de link koysaniz yararlansak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 ofiste nasıl mekanik kullanacaksınız ya çatır cutur santiyede bile rahatsız oldular laf ettiler sdfsdf 500 tane iş makinası çalışıyor bide yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 ofiste izole çalışmıyorsanız kesinlike mekanik almayın. ben denedim, olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 wireless toplu mouse bile vardı yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Tek başımayım ben, nşa'da yüksek sesle müzik dinleyerek çalışıyorum, klavye sesi bonus. Şu filco'lardan bir tane alıp üzerine bir de mac + tr keycap mi alsam acaba ya, öyle de 600 700 liraya gelecek en azından, bir de tabii gümrüktü, kargoydu köstürecekler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 kıllısının kıllısını arıyosun sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar