Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 tbd alıyordum geçen sene başlarında çok memnundum 1-2 senedir falan e sigara da içmiyorum toptan bıraktım gene lazım oldu da likit alacagım tbd artık tr'ye yollamıyormuş siparişimi iptal ettiler, tbdye benzer kaliteli, güvenilir likit üreticisi tr de var mı? yok ise yurtdışında trye getiren nereyi tavsiye edersiniz? tenku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Quel-Thul said: tbd alıyordum geçen sene başlarında çok memnundum 1-2 senedir falan e sigara da içmiyorum toptan bıraktım gene lazım oldu da likit alacagım tbd artık tr'ye yollamıyormuş siparişimi iptal ettiler, tbdye benzer kaliteli, güvenilir likit üreticisi tr de var mı? yok ise yurtdışında trye getiren nereyi tavsiye edersiniz? tenku almanyadan direk vg-pg aroma ithal edip satanlar var, onlardan alip likiti kendin yaparsan cok daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 nerden alabilirim mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 turkbuhar.com burdan aldim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 saltbase kuklanan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 selam beyler şimdi biz 2 arkadaş 2 farklı smok ürünü kullanıyoruz, ancak elimizdeki coil ve likit durumu sıkıntıya girdi, sizce kendi likitimizi ve coilimizi sarmalımıyız yoksa hazıra paramı gömmemiz gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 µh said: saltbase kuklanan var mi? Ben kullanıyorum gayet memnunum.. https://urun.n11.com/gurme-urunler/8020-base-bitkisel-gliserin-mono-propilen-glikol-vg-pg-1-lt-P164512611 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 hazıra dağ dayanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 yukardaki normal nikotin degil mi? salt degil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Helal Sertifikalı Bitkisel Gliserin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 http://www.buharcibaba.com/mad-n-base/mad-n-base-k/N-Base-250ML.html 2 senedir falan kullanıyorum süper memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 aquila said: Helal Sertifikalı Bitkisel Gliserin domuz yağı ( jelatin de olabilir emin değilim ) da kullanılıyor yapımında Coconut and Palm oils are naturally occurring mixtures of various triglycerides. Each triglyceride is composed of three fatty acids which have been esterified with glycerin (also called glycerol). Hydrolysis of the original triglycerides breaks the ester bond and yields fatty acids and glycerin. To identify this product as different from glycerin produced from fats and oils of animal origin, it is called vegetable glycerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Auril said: http://www.buharcibaba.com/mad-n-base/mad-n-base-k/N-Base-250ML.html 2 senedir falan kullanıyorum süper memnunum Auril sek nbase olarakmı tüketiliyor bu, yoksa aroma falan katıyormusun birde demlemeye falan bırakıyormusun bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Istersen sek de icersin Ben aroma karistirip likit yapiyorum, 1 hafta 10 gun demleyip iciyorum Demleme aroma cinsine gore degisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 iqos diye bişey geldi hediye bir kaç kutu. Bunların kapsülü bulunuyor mu türkiyede? gerçi ben duman avcısıyım ama anneyi babayı alıştırayım bari güzel bişeyse, e cig sarmadı bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 iqosda ne tat var, ne randıman.Kartuşları bulunuyor ama biraz tuzlu.Gerek yok hiç bulaştırma aileni. Ecig ile ilgili bir soru talep olursa yardımcı olmaya çalışayım.Fb grubum var 80k olduk,kartuş felan satan oluyor grupda ,cidden 5 para etmez bir alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 traptorex said: Auril said: http://www.buharcibaba.com/mad-n-base/mad-n-base-k/N-Base-250ML.html 2 senedir falan kullanıyorum süper memnunum Auril sek nbase olarakmı tüketiliyor bu, yoksa aroma falan katıyormusun birde demlemeye falan bırakıyormusun bunu soyledim burdan bakalım nbase aromaları turkbuhardan soyluyorum acayip memnunum, indirim var ekim ayı boyunca tavsiye ederim, ozellikle boss reserve, nana cream(tu) https://www.turkbuhar.com/mix-aromalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 ben bu işe gireyim diyorum nereden başlasam beyler varmı önereceğiniz bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 1.5 2 sene once girecektin..simdi her yer aroma her yer likit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 kendim yapacam işte likitimi nasıl yaparım nereden ne alayım bunları soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 On 07.06.2016 at 00:58, feverfeverray dedi ki: Söylendi mi bilmiyorum ama: http://puflikit.com/ Arkadaşımın kuzeni sahibi. Evde mikemmel yapıyorlar. Gittim yerinde gördüm. Alınız. @feverfeverray sahibine nasıl ulaşabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 abi ulaşırsan Abyss tarifini de alsana gözünü seveyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2021 Çok kullanan kalmadı sanırım, bir ara ne popülerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2021 ben sigarayı bırakmak için başlayıp yerini doldurmuyor deyip bırakmıştım e-sigarayı. sonra pod cihazlar ve salt likit ile geri döndüm de 1.5 yıldır devam ediyorum. büyük rahatlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2022 Sigara fiyatları artınca geri döndüm, likiti nereden alıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar