bingildak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 ekonomik kriz hepimizi vurdu günlük. şimdi LDL düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 böğürtlen mevsimi değil ondan pahalı yaz sonu 5 lira oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 http://www.yabanmersiniartvin.com şuradan alsam ölür müyüm acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 guzel birsey ise ben de alabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 güzelliği göreceli tabii de ben sabahları kendime şöyle bir mix yapıyorum: ahududu, yaban mersini, 99% çikolata parçaları, nar taneleri, yarım yağlı organik yoğurt, keten tohumu tadı benim için baya epik. içindeki her şey supposedly çok sağlıklı. tam bir iç temizleyici ama işte ahududu, yaban mersini kol gibi olunca insanın tadı kaçıyor. diğerleri pahalı değil. her sabah yiyorum yıllardır baymadı ama bugün ilk defa artık sipariş vermedim. donmuşunu falan bulacam. et fiyatına yaban mersini alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Keşke benim de tendonum olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 de abi..sevmem ama saracoglu bir ara blueberry yerine esekuzumu satiyorlar filan diye demec vermis..kurusunun tabi ayniymis..vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 bingildak said: aga ben anlamıyorum. sabah kahvaltıda bi blackberry, raspberry keyfim vardı. antioxidantdır, keyiftir afiyetle yiyorum sağlıklı alışkanlıklar ediniyorum. 125 gr olmuş 13 TL blackberry nin 125 gr raspberry olmuş 19 TL KİLOSU KAÇA LAN BUNUN 10 lirayken neyse deyip basıyordum, şimdi yemeye elim gitmiyor. bıraktım. simit yiyeceğim 1 tl e. allah belasını versin. Siyah üzüm kurusu ye çekirdeklerini de çiğneyerek. Yiyeceğin kadarını sabah büyük bir bardak suya koyarsan ertesi sabaha şişer normal üzüm gibi olur. Kalkınca koyduğun suyuda iç. paketi 5 tl 20 gün gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 kurutulmuşları beş para etmez. şeker patlaması. kalorisi çok yükseliyor suyunu saldığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 frozenlarıyla shake kas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 donmuş satılmıyor gördüğüm kadarıyla büyük marketlerde, birkaç tane satıcı buldum onlarla iletişime geçecem bakalım. 5kg satıyorlar en az özel paketleme istediği için 45 lira falan istiyorlar. böyle bulk bulabilirsem kaliteli smoothie de çok mantıklı. tazesinden yaparsan bardağına 50 lira gider das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 metro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 burada da pahalı blueberry nin 300gr ı 6 lira. donmuş olarak. tazesi 10-15 lira arasında. 125gr sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 offf o kadar ahududu geyigi yaptinizki bu saatte canim cekti :( http://i.imgur.com/qYl2xMg.png turkiyede uygun fiyata olsa hem kilo hem karaciger gittiydi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Normal üzüm kurusunun kalorisi zararlı olabilir ama kara üzümden bişey olmaz. Kana yavaş karışır. dozu zaten 9-10 taneyle sınırlandıracaksın. su yerine cinin içinede koyabilirsin. o zaman iltihabı felanda atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 ikisi de fast carb abi yani hemen hemen ikisi de aynı hızda kana karışıyo. çekirdeğini ye yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 ikisi aynı zannediliyor ama antep karası normal üzüm kurusuna göre düşük. biri 55 altı diğeri 55 üstü gi. 45 e 64 gibi değerler yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Mal kesin aktar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 adem haklı :( karıştırdım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 masa değil miydi reçelci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 + saykolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 cumaci o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 gerçi mal da reçel konusunda baya ilgiliymiş, o bakımdan tuturmuşum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 bende diyabet olduğunu anladığımdan beri araştırıyorum son 1 senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 ben direk tip 1 diabetim. sor bana söyliyim. üzüm yeme mesela sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar