Satari Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Aruzyon said: Ne motor ne araba al... Buna harcayacağın bütçeye bi tane arkasını bekar odası gibi yapabileceğin panelvan al karavan gibi kullanabileceğin. Haftasonları doğa gezileri + sınırsız seks temalı yolculuklarla bekar evine çıkmadan işlerini rahat rahat halledersin ;) van al ;) https://www.theurbanlist.com/content/article/pokemon-van.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Mis gibi işte dört tekerlekli bekar evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Antibiyotik sicti agzima. 1-2 hafta deadline extension istedim bugun. Skerler ya gercekten bas agriai, mide bulantisi, halsizlik, mutsuzluk agzima sicti. Uzun suredir cektigim bir problem olmasa su an birakacam yemin ederim Tr recetemi kabul ederler umarim. Gerci extension lazimsa hastaysaniz filan bize basvurun diye mail atan okulun kastirmamasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Emre333 said: Antibiyotik sicti agzima. yoo sadece anksiyete arti depressif ruh hali yasiyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Hepatik ensefalopatiye girmiştir belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Piramitletin içinde öpüşünce adeta bir enerji akışı oluyormuş neredeyse etki bir ay devam ediyormuş. Yapılacaklar listesine alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 oo enerji akışı dedin beni benden aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Ulan ps4 alıcam diye para biriktirdim, kedinin kalçası çıkmış. Filmlerdeki gibi çek oturt da olmuyormuş agksdf Abv kedilerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Candan önemli değil bela okuma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Seks yapınca ne oluyormuş piramitte peki? Orgazm 5 ay mı sürüyor nedir? Aydınlatın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Değil abi zaten candan önemli. İşin şakası o. Onlar için yaşıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Keşki herkes senin gibi düşünse ya zipzip (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 ad3m said: Seks yapınca ne oluyormuş piramitte peki? Orgazm 5 ay mı sürüyor nedir? Aydınlatın pls. https://eksisozluk.com/seks-piramidi--1595621 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Şimdi bu piramidin en tepesinde sen en altında da ben mi oluyorum Noyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 ben nereden bileyim. sen daha iyi bilirsin kendi yerini piramitte. ben sadece piramitin mimarıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Bu gece feysbukum çok eğlenceli oldu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Ben de Neo'suyum piramitin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 basvurumuzu yaptik hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 facebookun ne bakayım uzaktan eğleneyim sıhıhıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 neyse noyan yazdım direk çıktı zaten lskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Çok eğlendim sağol noyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 bunaldım, ne boktan gün. kendimi bile sevmiyorum bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 bize her gün boktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 bugün ilk yolcu şikayetimi aldım günlükçüğüm. neyse ki %100 haklıyım. MEGA WOT rapor döşedim. bizim müdürlerden bi "iyi de abicim..." çıkışı gelir mi diye şöyle bi kestim ama onlar tabi yıllarca bunların katmerlisiyle uğraştıkları için "biraz daha paralayaydın kendini de çözeydin, rapor mapor darlanmazdık burda" demeyip anlayışla karşıladılar sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar