ivy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Ahhh ah, eskiden en ufak dedikodulari bile haber verirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 adamların 1972'de bulduğu şeye 2016'da bulmuş gibi sevinip vay be diyorum. 1972. 2017 olacak bu arada. neyse. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Çorabının kaybettiğin öteki tekini mi buldun abi? Ben o konuda çok istikrarlıyım çekmeceden yeni çift almam hiç hep ötekini ararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Yıllardır cift corap giyemedim Sadece uzin giydiysem diğerinin de uzin olmasina dikkat ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 pfff.. abi ne diyeyim ben simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 akşam yemiş yemiyoruz değil mi hacılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 senko said: Yıllardır cift corap giyemedim Sadece uzin giydiysem diğerinin de uzin olmasina dikkat ediyorum hahahaha aynı renk olması lazım bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Laraken said: akşam yemiş yemiyoruz değil mi hacılar? Akşama rosto yicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 kendime 60-70gun ayirabilsem keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 ulan iki dakka kapıyı acayim dedim biyigim dondu brehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Kaygı bozukluğu ve onu takip eden panik ataklar çoğalmaya başladı. Sanırım terör yüzünden öleceğim diye korkarken, delirip kendi kendimi öldürücem. Ruh sağlığım iyice bozuldu, teşekkürleeeeer Türkiye her nerede yaşanıyoryaşatlınılıyorsa kdkdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Ne zaman gelsem suulkeye max 5 gunde moralim cokuyor. Uzun sure ugramamak en iyisi sanirim.. Doktor da 3 kutu antibiyotik verdi, folicule bilmem ne problemiymis. Alkol alma diyor, degisik misin kadin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 senko said: Yıllardır cift corap giyemedim Sadece uzin giydiysem diğerinin de uzin olmasina dikkat ediyorum Bot türevi bişi giyiyorsam rengini bile sallamadan ne bulsam giyiyorum sonra dua ediyorum birileri eve falan davet etmesin diye sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 cinsel hayat sifir, olma ihtimali sifirin altinda olunca diyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 farklı çorap giydin diye kucağına atlayacak kız vazgeçecek sanki abartma. sempatik gelir hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 dana22 said: cinsel hayat sifir, olma ihtimali sifirin altinda olunca diyorsunuz.. E V E T V E E V T E V E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 yok daha cok olabilme ihtimalini seven insanlar ayrintilara daha dikkat ederler diye dusunuyorum..kor gozum parmagina olay mahalline cesitli cap ve markalarda corap ile intikal edersen olayin stresi sebebiyle gecici sure iktidar beklentilerini karsilanamayabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 O geçici süre çok kısa süreli olur yalnız ilk deneyimin değilse. Partner yeni ise ve bu tamamen beklenmedik gelişen bir olaysa altın çorapla da gitsen tekrar edecek bi işlem bu birçok koşulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Yanlış anlaşılmasın okuduğum kitaptan alıntıdır.Yoksa ben kendimi evleneceğim insana saklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Çorabın rengi ya da birbirini tutmaması hiç önemli değil ki abi. Kokmasın yeter o ayaklar =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Benim kokuyo:( ama cinsel hayatim canli. Belki de olayi tersten anladiniz. Mis gibim ayak kokusu hmmpfs hmmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Ehliyet kaybettim, Yenilemek bu kadar zor olmamalıydı.. acaba sadece Türkiye'de mi bu kadar zor? Bu kadar bürokrasi niye? niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 inan turkiyede cok kolay, obongo bile alay etti idi amerikadaki sorumlu kurum ile ki adam ulkenin baskani yani https://www.youtube.com/watch?v=uAunRAsu8KI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Ahahah. Parody'yi izleyince Kevin Mitnick'in Ghost in The Wire'da anlattiklari geldi aima. O adam yuzunen boyle olmus olabilir DMW sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 dylanN said: Ehliyet kaybettim, Yenilemek bu kadar zor olmamalıydı.. acaba sadece Türkiye'de mi bu kadar zor? Bu kadar bürokrasi niye? niye? aynı bürokrasiyle avrupada uğraşsanız "ağğbii adamlar medeni ya her şeyi kuralına koymuşlar yeaaa" dersiniz. türküyede olunca auuvvvvv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar