Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaygı bozukluğu ve onu takip eden panik ataklar çoğalmaya başladı. Sanırım terör yüzünden öleceğim diye korkarken, delirip kendi kendimi öldürücem.

Ruh sağlığım iyice bozuldu, teşekkürleeeeer Türkiye her nerede yaşanıyoryaşatlınılıyorsa kdkdj
Mesaj tarihi:
Ne zaman gelsem suulkeye max 5 gunde moralim cokuyor. Uzun sure ugramamak en iyisi sanirim..

Doktor da 3 kutu antibiyotik verdi, folicule bilmem ne problemiymis. Alkol alma diyor, degisik misin kadin sen?
Mesaj tarihi:
senko said:

Yıllardır cift corap giyemedim
Sadece uzin giydiysem diğerinin de uzin olmasina dikkat ediyorum

Bot türevi bişi giyiyorsam rengini bile sallamadan ne bulsam giyiyorum sonra dua ediyorum birileri eve falan davet etmesin diye sdfg
Mesaj tarihi:
yok daha cok olabilme ihtimalini seven insanlar ayrintilara daha dikkat ederler diye dusunuyorum..kor gozum parmagina olay mahalline cesitli cap ve markalarda corap ile intikal edersen olayin stresi sebebiyle gecici sure iktidar beklentilerini karsilanamayabilir..
Mesaj tarihi:
O geçici süre çok kısa süreli olur yalnız ilk deneyimin değilse.
Partner yeni ise ve bu tamamen beklenmedik gelişen bir olaysa altın çorapla da gitsen tekrar edecek bi işlem bu birçok koşulda.
Mesaj tarihi:
Ahahah. Parody'yi izleyince Kevin Mitnick'in Ghost in The Wire'da anlattiklari geldi aima. O adam yuzunen boyle olmus olabilir DMW sdf
Mesaj tarihi:
dylanN said:

Ehliyet kaybettim,
Yenilemek bu kadar zor olmamalıydı..
acaba sadece Türkiye'de mi bu kadar zor?
Bu kadar bürokrasi niye? niye?

aynı bürokrasiyle avrupada uğraşsanız "ağğbii adamlar medeni ya her şeyi kuralına koymuşlar yeaaa" dersiniz. türküyede olunca auuvvvvv.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...