goldbären Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Karag8z said: Ulan dünya, elin oğlunda para var bire bir kazandıracak yatırım yapmaz. biz yatırdığımızı 2 ye katlamak için it gibi çalışırız. Adam gelir gözler kocaman kocaman iyi kazanıyosun diyerek nazar değirmeye, yemek ısmarlatmaya çalışır. adeletine koyim senin. (ikiye katladığım parada 3500 tl muahahahaha. şerefsizde var 10 milyon...) şu kimse bana yolla, laf düellosunun sonunda kim kime yemek ısmarlatıyor, kim kime 80 liralık pizza geçiriyor görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Siirt e geldim gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 hayat icine sicmakta mi iyiyim, yoksa abartmakta mi.. 10-20 gun sonra gorecegiz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 dasaaa said: hayat icine sicmakta mi iyiyim, yoksa abartmakta mi.. 10-20 gun sonra gorecegiz sanirim. Sen herseyin en iyisini yaparsın 💕 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 aynı günde 3 kızla ilişiğimi kesmeyi başardım 4'e tamamlasam mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Mrlee said: aynı günde 3 kızla ilişiğimi kesmeyi başardım 4'e tamamlasam mı acaba Ne yani? Hepsini aynı anda mı idare ediyordun :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 textationship iliskiden sayilmaz bruh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 İlişki demedim ilişik dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 dasaaa said: hayat icine sicmakta mi iyiyim, yoksa abartmakta mi.. 10-20 gun sonra gorecegiz sanirim. sana bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 dasaaa said: hayat icine sicmakta mi iyiyim, yoksa abartmakta mi.. 10-20 gun sonra gorecegiz sanirim. Evi satınca geliyorum bende :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 birisi psiko analiz yaparak beynimi yaktı, atlattım ben de ona aynısını yapmalı mıyım hatalı olduğunu düşündüğüm konular var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Duygusal zekanı kullan ve onu manipule et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Kafasina sik iki tane bak bir daha yapiyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 büyük gün 12 Ocak. hadi bakalım, bitiyor artık bu çile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 feverfeverray said: dasaaa said: hayat icine sicmakta mi iyiyim, yoksa abartmakta mi.. 10-20 gun sonra gorecegiz sanirim. sana bir şey olmaz. Kotulere bisi olmuyor aynen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 olm ben burada kader kurbaniyim bariz amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Herkes kendi tuzağını yaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 dasaaa said: olm ben burada kader kurbaniyim bariz amk. Bu sene iyi dram yaptı dasaaa maşşallah bahar gelsede meyve verse ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Yüklenmeyin dasaaa'ya . Canım o benim. Yaaa 😇😇❤ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 beni bir tek dilan anliyor. ❤❤❤ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 İş yok. İş yok. İş yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Lan hadi bi kere de gülelim be bu sene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 sabah çok erkenden kalkmam gerekmio çok uzun zamandır telefonun sıkıntısı var rahatsız etme modunda 9.30 öncesi alarmlar çalmıyodu, her şeyi reddediyo mod falan daha önece farketmiş umursamamıştım bugün kalkıp trekking grubuna katılacaktım dağ orman yürüyüp kendime gelecektim hareket edip serotonin pompalayacak aklımı fikrimi coşturacaktım 7 küsürde değil 9.30'da çalınca alarm hepsi yalan oldu çok üzüldüm dedim kalkayım ders çalışayım bi sürü sunum makale yapmam lazım değil mi 3 haftaya sonra 1'de kalktım anca allah belamı versin sora dedim boşver ya ciddi iş görüşmesine gidecekken aynı şey olsaydı, düzelttim bak telefondaki durumu ı ıh yemedi, ne iş görüşmesi daha ak dedim aynada suriyeliler askere gitsin falan diyolar bi de aşırı sinirleniyorum güneşi ne zaman görcez lan bi de intihar etmek falan da çok zor iş kıyamet mi kopsa acaba keşke nerde olm bu kadınlar yeni surat vücut istiyorum artık çok acıklı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 imzan çok haklıymış abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 00.30'da aktif oluyo rahatsız etme modu 9.30'a kadar işte daha önce farkettim umursamadım dedim, aslında yaptığım şey 9.30 öncesi kalkacaksam gece aktifleşen rahatsız etme modunu kapıyodum. bu sefer unutmuşum yane bi de son 500 gecenin 468'inde falan ayık girmedim yatağa mesela çok mu ciddi bi problem ki korkuyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar