Patice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 bingildak said: sen iyi vakit geçiriyorsan ne güzel ya, bırak diğerlerini. fotoğrafa bakınca aklıma isis videoları geldi ben şahsen en ufak özenmedim asdasd. insanın güzeli ülkemizin doğusunda da çok var bu arada. ben urfada gördüğüm insanı antalyada, istanbulda, ankarada görmedim. hepsi yörelerindekilerin çoğu pammuk gibi iyi niyetli falan. Özendirecek kadar 'güzel''alımlı' fotoğraflar var ama yükleyemiyorum buraya. Nasıl yüklendiğini hala çözemediğim için (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Bir de övmüyorum diyorsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Sosyal medya hesaplarımı kapatalı ve sigarayı bırakalı 9 ay olmuş. Sosyal medyayı bıraktıktan sonra yaşadığım kafa rahatlığı ve dinginliği hiçbir yerde bulamazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Ne oluyorki sosyal medya hesabın olunca da bırakınca kafan rahatlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Benim yillardir yok onlar Ama bi kafa rahatlığı vs olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Neler olmuyor ki. Farkında olmadan başkalarının hayatıyla ilgilenip memory'de alan kaplaması ortadan kalkıyor, zırt pırt bildirim gelmesi, kim beğendi, kim beğenmedi, kim ne yaptı, kim ne dedi, dedikodusu, şusu busu. Beyni dedikoduya programlayan bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Murray said: Sosyal medya hesaplarımı kapatalı ve sigarayı bırakalı 9 ay olmuş. Sosyal medyayı bıraktıktan sonra yaşadığım kafa rahatlığı ve dinginliği hiçbir yerde bulamazdım. su cok datli bisey ya. ben de rahatladim. istakram var orda da sonsuza kadar asagi gitme diye bisey yok. giybet ve vizyonsuz siyasi cikarimlardan kurtuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 senko said: Benim yillardir yok onlar Ama bi kafa rahatlığı vs olmadi. senin kafan eyle rahatlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Kullanma şekliyle alakalı bir durum o halde bende dediklerinin hiçbiri yok gereksiz gördüğüm çoğu bildirimde kapalı. Ha senin gibi insanlar yok değil 10 yıl önce koyduğumu unuttuğum fotoya beğeni gelince anlıyorsun :P Olay sende bitiyor jnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Ayrıca çok komik siyasi postlar okuyorsun çok çok yakından tanımadığın insanları bir postla çözebiliyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 bugün yine bir bodrum yazısı okuyunca iyice gitme isteğim tavan yaptı. sosyalmedya.co kurucusu, adam satıp bodrum'a yerleşiyor. https://medium.com/turkce/neden-bodruma-tasindim-934aed4d5c7e#.4mp2cb7ya ama böyle remote bir iş olacak işte. Digital Nomad diyollamış bu olaya. digitale dair bir bok bilmezken 2 haftada 1 istanbul a gelebileceğim bir işim olsa süper olurdu. Doktora gittim, yine ilacı dayadı. Bi boka yaramıyor. Kendimi sürekli "bir şeyler yapmam gerekiyor" diye baskı altına alıyorum. höeef havalar da buz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 sen de yap abi..git univ ogrencisi 2-3 cocuk bul bir buro kirala gerisi zaten 4chan 9gag vs vs..orjinal icerigi de bitin kanlandikca dusunursun..bir de gunluk gazete sayfalari linki yapistirirsin..ayni site sende.. hatta daha guzelini yap o gereksizligi yapmak icin istanbulda olmana da gerek yok..o dedigimi bodrumdan yap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 bilemiyorum altan bilemiyorum... sıçayım orta yaş sendromuna ya her yaşın da sendromu var lam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 motor al. bizim arkadaş aldı hayabusa mı ne diyorlar mutlu bayağı. eşinden de ayrıldı en son ünivden hatun bulduydu. adam bayağı mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Köpeğin burnunu yalamasaydım iyiydi :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 eğğğh sümükleri akıyormuydu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 senko said: motor al. bizim arkadaş aldı hayabusa mı ne diyorlar mutlu bayağı. eşinden de ayrıldı en son ünivden hatun bulduydu. adam bayağı mutlu. ya şunu alsam kurtulucam aslında da borçtan harçtan toplayamadım kendimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 senko said: motor al. bizim arkadaş aldı hayabusa mı ne diyorlar mutlu bayağı. eşinden de ayrıldı en son ünivden hatun bulduydu. adam bayağı mutlu. madem evlenmiyorsun neden yuva yikiyorsun be adam. arkadasi banlayalim lütfen. bunu hakediyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 mutlu olmanızı istiyorum olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 hayaller.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 55küsüre aldım diyordu pek alınamayacak bişi değil bence. en dandik araba 60-70k artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 ilk motor olarak hayabusa aldırmak sdfgh 0'dan 100'e 2.5 saniye hmpfs hmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 sevgili günlük işe başladığımdan beri oyun oynayasım kalmadı eve gelip yatağa uzanıp mal mal yatmak, telefona falan bakmak kitap okumak falan istiyorum hayvan gibi oyun oynamayı özledim ama hiç halim yok tyranny bile oynayamıyorum, ki öyle çok ekşın bi oyun değil kry evrytim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 kitap okuyabiliyorsan yine iyisin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 3 sayfa okuyup uyuyakalıyorum abi o da sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar