mytheron Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 keni işin harici çalışmak zor yav. kendi işinde zor ama en azından bi rahatlık var üstünde.Öteki türlüsü ben hiç çalışmadım,denedim bi kere,ama olmadı karakterime,bünyeme ters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Benim için de tam tersi Kendi isimi yapsam olurum stressten Diger turlu kafan rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 rüyamda patiden banlanıyordum. nedenini hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 ateş olmayan yerden duman çıkmaz, şikayet ettim inşallah banlanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 kesin pis bişiler karıştırmışsındır ben de bastım şikayete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 BABALAR gibi 9 saat uyudum kendime geldim lan bi de erken uyanmanın güzelliği tabi OHHHJJJJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 babalar 9 saat uyuyamıyor ama :( :( gece tek yattım baktım yanımda 2kızım ve hanım yapışmış dibime yer kalmadı gittim boş biyere attım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 ahahahahaha babalara yer yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 mytheron said: keni işin harici çalışmak zor yav. kendi işinde zor ama en azından bi rahatlık var üstünde.Öteki türlüsü ben hiç çalışmadım,denedim bi kere,ama olmadı karakterime,bünyeme ters keske kendi isimi yapmaya calisacak kadar nefes alacak bir firsatim olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 sevgili günlük kendime krismıs hediyesi aldım, steelseries arctis 5 lütfen memnun kalıyim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2018 Lan grupta o kadar geyigini yaptim ya aliyim mi almiyim mi diye Ozan zorla aldirdi Sonra memnun kaldim bayagi Bazen beni hic dinlemedigini dusunuyorum sevgili saeros :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 olm ben o kadar okumuyorum ki grubu grup çüküme notifikasyonu götüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Kulağımda kıl çıkmaya başlamış, yaşlanıyorum laan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 dedemi mahvettim ya geçen hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 15 yil önceki sevgilimle dün gece çılgınlar Gibi seviştik Sabaha etik değil olmaz dedi terketti beni Uyumam lazım diye 7 tekila çaktım üstüne 2 bira içtim bayılmayı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 hacit, kemo tamam.. bitmedi devam. radyo+kemo tamam. bitmedi devam. immunoterapi start. valla bu sefer sarsti. cidden sarsti ekonomik olarak. gucum yettiginde devam ettirecegim. sosyal devletin ak size bisi olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 hardkor karakterim öldü rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 sevgili günlük az önce yine dudağımı ısırdım 1 haftadır bu 4. oldu her defasında aynı yerden dudağı koparıp atıcam bu gidişle çok acıyor............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 immunoterapi baslayamiyor elbette bayagi elimi attigim her is kuruyor is guc vs bogucu haliyle sinirler asiri gergin. araya giren olmasa birisine daliyordum bugun. belki yarin, belki yarindan da yakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Immunoterapiyi nerede aldiriyorsun abi? Ve kolay gelsin valla cok sinir bozucu surecler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 kolay gelsin umarim sagligina kavusur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Baby ribs yanında bi şişe şarap gömdüm Azcık da Allah’a şirk koşarsam bugünü de hayırlısı ile kapatıcam işallahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 domuz ok , alkol de var 5 liralık kupon yap ordan kumar bide bi yerden evli olmadıgın bi homoyla hemen bi homosex yap sırat dörtlüsüyle quad haram geceleri bunu perşembeyi cumaya bağlayan gece yaparsan x2 modifier bayramda yaparsan x3 orucu böyle açarsan x69 günah yazılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 sabah da evlilik dışı sevişip evden çıktım ya, onu unuttum bak no homo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 ne guzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar