Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

bLackcha0s said:

1 ay sonra mesaj attım. Tüm soru işaretleri, kafamdakilerin hepsi ağırlık yapınca dayanamadım. Upuzuun bir ayrılık mesajı dsfds
10 satır ile cevap verdi, duygusuz, soğuk soğuk.
Durgun, kararsız, umursamaz ve heyecansızmışım, hayatımı yoluna koymam gerekiyormuş.
haklı :( ama ona karşı değildim.

10 satir cevap vermis, normalde cevapsiz veya hmm ok veya ozur dilerim olur yani 10 SATIR.

hic mi empati yapamiyorsun hayatinda sogudugun biri yok mu tvye ilan verse sana destan yazsa okumaya sikilirsin, bu onlarin kotu oldugu anlamina gelmiyor nasil dogum gibi olumu de kabul etmemiz gerekiyorsa askin olumu de dogal, 6 yasinda degilsen ve duzgun ayriliniyorsa yoluna bakmak lazim

*Duzgun as in aldatma falan yokmustuysa
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:

1 ay sonra mesaj attım. Tüm soru işaretleri, kafamdakilerin hepsi ağırlık yapınca dayanamadım. Upuzuun bir ayrılık mesajı dsfds
Durgun, kararsız, umursamaz ve heyecansızmışım, hayatımı yoluna koymam gerekiyormuş.

abi arada eski sevgililerim mesaj atiyor.

"istanbul'da misin? bayrama gelecek misin? ne zaman istanbul'a geliyorsun?" vs vs

akillarina geliyor da istanbul'a gidince dovdurecekler mi diye merak etmiyor degilim.

her neyse, eski sevgiliden gelen mesaj gereksiz hacit. gelmeyeydi daha iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

cicibeybe said:

Ben sahsen insanlarin hayata karsi duruslarindan da etkileniyorum. Iliskide oldugum kisi surekli herseyden mutsuz olan biri diye ayrilmisligim var yani gayet. Uzmek istemem seni ama hak verdim kiza :(

aynen abi
nasılsın? diyince %90 “kötü’” ve varyasyonu geliyorsa zaten THXBYE
Sosyal ağlarda paylaş

sardalya said:

bLackcha0s said:

10 satir cevap vermis, normalde cevapsiz veya hmm ok veya ozur dilerim olur yani 10 SATIR.

hic mi empati yapamiyorsun hayatinda sogudugun biri yok mu tvye ilan verse sana destan yazsa okumaya sikilirsin, bu onlarin kotu oldugu anlamina gelmiyor nasil dogum gibi olumu de kabul etmemiz gerekiyorsa askin olumu de dogal, 6 yasinda degilsen ve duzgun ayriliniyorsa yoluna bakmak lazim

*Duzgun as in aldatma falan yokmustuysa

haklısın da ben kaldıramadım. Gayet düzgün ayrıldık. Sorun şu ki, 1 hafta tatil yapıyoruz. Dönerken bile bir takım planlamalar. Döndüğümüzün haftası, mutsuzum, heyecansızız vs ye geliyor olay.
1 ay sesimi çıkarmadım ama kafamda çok şey birikmişti patladı.
Hayatımda ilk kez birini stalkladım. O kadar ergence davrandım. Kötü zamanıma denk geldi çok derin etkiledi.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

bLackcha0s said:

"istanbul'da misin? bayrama gelecek misin? ne zaman istanbul'a geliyorsun?" vs vs

akillarina geliyor da istanbul'a gidince dovdurecekler mi diye merak etmiyor degilim.

Evlenmek istiyorlar muhtemelen ilk kocaya atlayacaklar bitane koyun bulurlarsa, sevgi ask arkadaslik onemli degil :) o gelinlik giyilecek
Sosyal ağlarda paylaş

sardalya said:

dasaaa said:

bLackcha0s said:

Evlenmek istiyorlar muhtemelen ilk kocaya atlayacaklar bitane koyun bulurlarsa, sevgi ask arkadaslik onemli degil :) o gelinlik giyilecek

olm ben hala dovdureceklerini dusunuyorum dogrusu. ya da pompa talebi gelecek.

evlenmek impossible ya. neyse zaten memnunum mevcut durumumdan.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen 8k şimdilik bu arada sanırım kurtardım bakalım. Problem şu ki site ilanlarında yazan ile galeriye gittiğiniz arasında hiç bir bağlantı yok. Full opsiyon 8k yazıyor gidince 11k diyor. Ne ayaksın sen diyince de ehehehe diye gülüyor oc. Bu da baya yaygınmış burada italyanlara söylüyorum baya normal karsılıyorlar dedim bizde olsa adamdan kan alırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Amk hergün ayrı ask hikayesiyle geliyorum ama. Bugünn yine arkadaş ortamında bi kızla tanıştık ilk defa. Kız çok güzel değil ama akıllı. Neyse içtik baya, masum öpücükler falan iyi anlaştık.
Geceninsonuna doğru arabaayı bi kız ardakaş kullanıyor, bende benim kızla arkadaayım, herşey iyi. Kız uçtu gitti. Soru soruyoz cevap yok, bildiğin kafa kalkmıyor :D

Bu arada hikaye attım instagramdan. Modellik yapsn kız yszdı oooo falan diye. Yazmadım bişey. Sonra bizi tanıştıran kıza gösterdim. O da boşver yazma bişey dedi. Yazmadım.

biri sarhoş oldu eve gitti
biri bana mesaj yazdı baktım cevap atmadım.

Yarına ne bok yerim bilmiyorum sözlük..
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

aynen 8k şimdilik bu arada sanırım kurtardım bakalım. Problem şu ki site ilanlarında yazan ile galeriye gittiğiniz arasında hiç bir bağlantı yok. Full opsiyon 8k yazıyor gidince 11k diyor. Ne ayaksın sen diyince de ehehehe diye gülüyor oc. Bu da baya yaygınmış burada italyanlara söylüyorum baya normal karsılıyorlar dedim bizde olsa adamdan kan alırlar.

almanya'dan baksan aslinda daha iyi gibi.

6-7k bandinda hos araclar vardiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...