Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Red said: Kız tenhaya gidelim demiş. Baktı adam dolar da 6 oldu he diyor. Atmis friendzone a. Hep diyorum flört aşamasında elitlik erkeğe yaramıyor. Bam bam atak olmak lazım. Işi bağladıktan sonra yine elit olunur. Benzerini yasadim fjfj. Evine bırakırsin yukari gel der ağır abilik yaparsin cikmazsin. This.hep nerde hata yaptigimi buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 dün gece arkadaş ortamında bir arkadaş "abi beyaz yakalı maaşı kazansam yine vejetaryen olacağım da et yemeden dengeli beslenebileceğim kadar kazanmıyorum" dedi. atv ye haber verdik, arkadaşa iş teklifi bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 bebeyi uyuttum pc açtım çok korkuyorum her an uyanacak diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 tam hersey negzel gidiyo diyorum çotank diye basa sariyor hersey peffffffffffffffffffffft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Patice said: bebeyi uyuttum pc açtım çok korkuyorum her an uyanacak diye.. ne güzel dertler be.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Muhtemel seninki de bir başkasına güzel gelir. Hep daha boktanı vardır, daha iyisi olduğu gibi... - Can Yücel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 bLackcha0s said: Patice said: bebeyi uyuttum pc açtım çok korkuyorum her an uyanacak diye.. ne güzel dertler be.... Neyi guzel lan adfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 adam nelerle ugrasiyorsa demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 bLackcha0s said: geçmiyor günlük, geçmiyor. ya ulan ben nasıl pozitif bir tip olucam :( 30'undan sonra zor. buradan anlaşıldığı kadarıyla bolluktan kendiyle uğraşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Aski meski dert goren adam dertsizdir abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 ad3m said: Muhtemel seninki de bir başkasına güzel gelir. Hep daha boktanı vardır, daha iyisi olduğu gibi... - Can Yücel ad3m seni bad3mlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 olm çocuğunuz olsun istemez myidiniz? o yüzden dedim dsa aşk, meşk kötü zamana denk gelince her şeyi tetikliyor ya. problem o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 goldbären said: ad3m said: Muhtemel seninki de bir başkasına güzel gelir. Hep daha boktanı vardır, daha iyisi olduğu gibi...- Can Yücel ad3m seni bad3mlerim. Badelemisher is that you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 senko said: Aski meski dert goren adam dertsizdir abi zaten wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Haa yok şişkoymuş. *mih mih* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Madcat said: senko said: Aski meski dert goren adam dertsizdir abi zaten wat her an senko ya empati yapabilirsin, o çukura düşmeni istemem sevgili madcat, uyarayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 bLackcha0s said: olm çocuğunuz olsun istemez myidiniz? o yüzden dedim dsa aşk, meşk kötü zamana denk gelince her şeyi tetikliyor ya. problem o! istemezdik, beddua etme hayattaki zevkleri tattikca daha da uzaklasiyorum kendimi 4 duvara 1 insana ve gelecegimi ungrateful bir brat'e ipoteklemeye 40 yasinda emekli olunca yattan foto atarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Saeros said: halbuki komodo ejderi gibi atlayacaktı laps diye komodo ejderi ole haldir yaldir girmez ki ..sinsice gider bir isirir..sonra gunler haftalar boyu avinin olmesini bekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 bLackcha0s said: olm çocuğunuz olsun istemez myidiniz? o yüzden dedim dsa aşk, meşk kötü zamana denk gelince her şeyi tetikliyor ya. problem o! hayır lan napiyim cocuğu, odin korusun... bebek görünce yolunu değiştiren adamım ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 sardalya said: bLackcha0s said: olm çocuğunuz olsun istemez myidiniz? o yüzden dedim dsa aşk, meşk kötü zamana denk gelince her şeyi tetikliyor ya. problem o! istemezdik, beddua etme hayattaki zevkleri tattikca daha da uzaklasiyorum kendimi 4 duvara 1 insana ve gelecegimi ungrateful bir brat'e ipoteklemeye 40 yasinda emekli olunca yattan foto atarim zengin aile cocugu tribi la bu. fakirlik varsa cocuk yapayim da bana baksin diyorsun anca. 40yas yat falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 fakir olunca cocuğa sen bakamıyorsun yalnız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 yok be bi sekilde buyuyor hatta 5tane falan yapiyorsun rahatlikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Ağaç en büyük mirastır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 ad3m said: güzel görmüş, atlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 ben 60'i gormeden nallari dikerim diye dusunuyorum, 60 yasli oldugu icin soylemiyorum 80 olup da kendi kendine yetenler bile var masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar