dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 bok gibi isim var amk. kovulursam da uzulurum mesela. sabah 07:00den beri calisiyorum baskan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 bu gün ilk defa sterlinle işim oldu, adamlar masa örtüsü gibi para yapmış yeminle, erkekler neresinde taşıyor bu sterlini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 aylarin sultani, basimin belasi haziran ayinin ortasina geldik, bakalim ne kotulukler basima gelecek. her haziranda ya ameliyat oluyorum, ya epik kotu bir sye oluyor. henuz sekmedi amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Archangel_ said: bu gün ilk defa sterlinle işim oldu, adamlar masa örtüsü gibi para yapmış yeminle, erkekler neresinde taşıyor bu sterlini 50 lik ya da 20 lik almissindir. yeni para basiyorlar gerci onlar da kuculecek, 5 ve 10 boyutu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Vergi kaciran kebabcilar haricinde nakite ihtiyac olan yer yok neredeyse burda. O yuzden tasimiyorum. Cok cok nadir bi £1 falan lazim oluyo, o da alisveris arabasina falan takmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 KUTUN DOLMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 ulan ne güldük be. çalışma arkadaşlarımı seviyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Tek başımayım gece saatlerine doğru sokaktan tartışma sesleri duydum. Medeniyetin beşiğinde olduğum için alışkınım herseferinde noluyomuş diye oralı olup da seyretmem. Şansıma olay bizim çalışanla ilgiliymiş ve kapıma bi sürü adam yığılmış. Bayağı bi süre sonra sesler de çok yakınlaşınca eeh yeter deyip pencereden bakıyorum, uzağı da (kapımın önü ne kadar uzaksa) çok net görmüyorum, kaldı ki görsem de adamları hiç tanımıyorum, hatta bizim çalışanı da tanımıyorum çünkü o gün ilk günüslf. Biri bırakın beni silahım nerde getirin diye saçmalıyor. Birileri birilerini tutuyor. Birileri bağırıyor. Bütün balkonlar pencereler dolu herkes izliyor. Afalladım kime ne dicemi bilemiyorum zaten sirk gibi ortalık kim hangi tarafı temsil ediyor ayırt edemiyorumslf Aşağı da inemiyorum çünkü bariz dinleyebilecek kapasitede adamlar değil. Polisi çağırsam daha önceki olaylarda hemen geldiğini hiç görmedim. (Bu posttan başıma bi iş gelmez dimi indexleniyor mu bu başlık:p Abi sıkılmışsınızdır ya o kadar çokki artık ondan gelmemişsinizdir size hak veriyorum şeyapmayın siz onusdk) Gelse de mevzu her türlü aleyhime uzayacak bu sefer karşı taraf ilerde malıma mülküme yakınlarıma musallat olcak diye cesaret edemiyorum. Çağırabileceğim yakınım da o anlık yok hepsi şehirdışında bi ben hasta olduğum için kalmışım malak gibi. Kendimi resmen çaresizce dağılmalarını beklerken buldum hala utanıyorumskd Aileme anlattım bi ağırlığın var muhattap olmak istememişsin ama kendini de göstermişsin haberim var olan bitenden diye saçma bi yorum getiriyolar bi yandan ona yarılıyorumskfkd Komşular da sonra kime garezi varsa onu suçlamaya geldi filan orası da apayrı bi komedi. Olay o kadar absürd bişeyden çıkmışki medeniyet yoksunu bunlar ya. Eğitilmez bunlar. Olmamış bunlar olmaz da yani cehennem olsunlarskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 O kadar yazmissin ama butun detaylari atlamissin sdf. Nolmus simdi napmis sizin eleman? Gecmis olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Manyah çok, İnsanlarla iletişim halinde bir işteysen eninde sonunda bulurlar seni. Yüz göz olmadan nasıl paçayı kurtarırsın onun hesabını yap sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 hiç bişi anlatmadan amma şey yazmışsın cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 sanirim hala soku atlatamamis arkadas. kendini ifade etmekte gucluk cekiyor. bekleyelim bi kendine gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 gün itibariyle ofişal olarak şef oldum patiler. yıllar süren amelelik sonucunda resmi olarak, maaş ve yetki olarak şef oldum. o kepi takıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 polis nasıl gelmiyor ya, ben ne zaman arasam geliyorlar, hatta gelmek zorundayız demişlerdi en son. biraz farazi bir şey için çağırmıştım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 emek said: Olay o kadar absürd bişeyden çıkmışki medeniyet yoksunu bunlar ya. Eğitilmez bunlar. Olmamış bunlar olmaz da yani cehennem olsunlarskd şunu geçen gece yaşadım ya gitmişiz güzel güzel yemeğimizi yiyoruz, bi an bi itişme kakışma oldu bikaç masa ötede, birileri sinirli sinirli çıktı mekandan falan noldu dedik, biri yürürken diğerine çarpmış yanlışlıkla, kavga ordan çıkmış. "biz buranın çocuğuyuz napıyon lan sen burda" filan diye tam bir: https://www.youtube.com/watch?v=Zhgwy9y5ttA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Olay şu; garajımın önü dolu araç çekilecekmiş. Şoför kibarca arabayı çeker misiniz demiş hanzo yukarıdan hareket çekmiş, o da gel o hareket ordan çekilmez aşağıdan çek demiş. Başta dedim ya olay filan duyarsam hiç oralı olmam diye. Bağrışmalar silah üzerinden olunca çok da yakından gelince baktım. Yani giriş, gelişmenin ilk paragraf filan olmuş örneklendirilmeye başlanmış ben oralardayım. Aslında olaydan bir o kadar uzak ama bir o kadar göbeğindeyim, Serdar Ortaçın göbekte zeytinli klibi kadar filan anlamsızım. Neyse işte bayağı bi kalabalık toplanmış meksika dalgası gibi dalgalanıp duruldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 şoförüm dendi. zengin alert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 ne kadar itici bir anlatım yia :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Asdfks Sequo tribi yaşamak benim de hakkım velakin durumlar tam bir paradoks Ek: @dreagloth bir yia değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 selam naber gunluk cok acaip seyler oluyor manyak tesadufler olmicak isler fln neyse hadi kactim ben grsz ptm by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 dasaaa said: aylarin sultani, basimin belasi haziran ayinin ortasina geldik, bakalim ne kotulukler basima gelecek. her haziranda ya ameliyat oluyorum, ya epik kotu bir sye oluyor. henuz sekmedi amk evet dogum gunum. sanirim babamin kanser olma riski var, kiz arkadasimin ailesi ile super bi tartismasi oldu. bakalim.. sasmadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 köepğimi öpüyorum içip içip köpeğimi öpüyorum köpeğimi öpüyorum içip içip köpeğimi öpüyorum sonra köpeciğimi 13 yıllık hayat arkadaşımı öpücüklere boğuyorum içip ağlıyorum sonra köpeğimi öpüyorum içiyorum sonra köpeğimi öpüyorum köpeğim ölüyor elimden birşey gelmiyor içiyorum köpeğimi öpüyorum nalet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 anlamadım, hastamı arkadaş,yoksa öldü mü ? her halükarda eminim ona 13 yıl boyunca güzel bi hayat yaşatmışsındır,bol bol sevgi ve paylaşılan onca güzel an... bu yüzden arkadaş dünya üzerindeki köpeklerin %90'ından daha şanslıydı hep güzel hatırla ve üzme kendini,inan dili olsa o da bunu isterdi,tüm varlığıyla onu ağlayarak değil gülerek hatırlamanı kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Dugun diye geldik ama once dugun sonra cenaze olcak sanki gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar