Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sabah saat 10’a alarm mı kursam diyodum ama çok üşendim. lan dedim keşke benim de bi jarvis’im olsa. sonra aldım telefonu elime, hey siri dedim, bi öttü bu. beni saat 10’da uyandır dedim “alarm kuruldu” dedi baktım hakkaten de 10’a alarm kurmuş.

WAOW
Mesaj tarihi:
mtb başladım ikinci haftada kafayı yardım. iq'nun yüzde otuz üçü gitti. sakız çiğneyip kpss soruları falan çözüyorum dengelensin diye.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

bugun cok verimli toplanti yaptik.

27 aralik olan bitis tarihini 4saat toplanti sonrasi 27aralik'a cekmeyi basardik.

ha yasayin ha!

ajsvdakjsvdajhvalsa

gene kaptirdim gidiyorum dolar gibi yukselisime birinin dur demesi lazim :/
Mesaj tarihi:
cok tasakkli amcayi getirip bizim isleri denetlemesi icin CEO'ya entegre edecekler.

bu ne demek. o tasaklar + ceo tasaklari bize entegre olacak.

entegrasyon iyidir.
Mesaj tarihi:
valla 4e klonlamislar da oyle sokmuslar..

cikarip tekrar sokmuslar.

fade away.
Mesaj tarihi:
kitabında doğru düzgün notasyon belirtmeyen tüm bilim adamlarının ağzına sıçayım.

Inadına yapıyorlar muhtemlen. Yazarkan dur bu formülün ne olduğunu yazmıyım da kıvransın fln diyordur kesin pezevenkler.

Hayır sayfalarca yazdın bi tane de örnek ver dimi hıyar. Ne bileyim ben bunun nasıl uygulandığını, 600 sayfa kitap yazmışsın bi tane örnek yok içinde.
Mesaj tarihi:
Yok abi oyle ornekleri icin ayri kitap cikarilcak bir konu degil.
Neyse ya, tarin bigun kitap yazarsam her sayfaya basicam notasyonu, formulde ne nedeek tek tek aciklayacam sdgd, gelecek nesiller rahat etsin
Mesaj tarihi:
geçen çok ölümcül bir laf yedim uykularım kaçtı gibi oldu
sonra baktım zar zor nefes alıp veriyorum dedim noluyor neyseki klima carpmis düzeldim o iti bulursamda uzak durayim cunku yok oldum cevap veremedim herkesin icinde 8-)
Mesaj tarihi:
Fin said:

geçen çok ölümcül bir laf yedim uykularım kaçtı gibi oldu
sonra baktım zar zor nefes alıp veriyorum dedim noluyor neyseki klima carpmis düzeldim o iti bulursamda uzak durayim cunku yok oldum cevap veremedim herkesin icinde 8-)

Ne lafı yedin lan bu kadar sarsacak
Mesaj tarihi:
sabit tek bi laf yemedim sr exec adam bütün toplanti salonunda 10dakika yardirdi cevapta veremedim oyle baya bi koymustu valla ne dedi su an tam hatirlamiyorum ama ara ara projede dalga geciyorlar oyle heueh
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...