dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 olm programina baslayacagim simdi, not respondinginden baslayip devam edecegim sulalene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 2003-2004 icq arşivlerimi buldum. icq numaranızı hatırlayamanınız varsa atayım sdf. patinin yarısı var. uo yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 bugun cok verimli toplanti yaptik. 27 aralik olan bitis tarihini 4saat toplanti sonrasi 27aralik'a cekmeyi basardik. ha yasayin ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 sabah saat 10’a alarm mı kursam diyodum ama çok üşendim. lan dedim keşke benim de bi jarvis’im olsa. sonra aldım telefonu elime, hey siri dedim, bi öttü bu. beni saat 10’da uyandır dedim “alarm kuruldu” dedi baktım hakkaten de 10’a alarm kurmuş. WAOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 da onun heyecanıyla uykum kaçtı abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 mtb başladım ikinci haftada kafayı yardım. iq'nun yüzde otuz üçü gitti. sakız çiğneyip kpss soruları falan çözüyorum dengelensin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 dasaaa said: bugun cok verimli toplanti yaptik. 27 aralik olan bitis tarihini 4saat toplanti sonrasi 27aralik'a cekmeyi basardik. ha yasayin ha! ajsvdakjsvdajhvalsa gene kaptirdim gidiyorum dolar gibi yukselisime birinin dur demesi lazim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Sağ tarafım komple tutulmuş hayata küstüm hareket edemiyorum :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 her basliga aynı pic i atarsan olacagi o aksgdlkajgdhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 cok tasakkli amcayi getirip bizim isleri denetlemesi icin CEO'ya entegre edecekler. bu ne demek. o tasaklar + ceo tasaklari bize entegre olacak. entegrasyon iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Benjamin toshack insaat isine mi girmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 valla 4e klonlamislar da oyle sokmuslar.. cikarip tekrar sokmuslar. cikarip tekrar sokmuslar. cikarip tekrar sokmuslar. cikarip tekrar sokmuslar. cikarip tekrar sokmuslar. fade away. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 bi insan bu kadar zararlı olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 KUTUN DOLMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 fatihten kalan yarim sarabi kim iciyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 kitabında doğru düzgün notasyon belirtmeyen tüm bilim adamlarının ağzına sıçayım. Inadına yapıyorlar muhtemlen. Yazarkan dur bu formülün ne olduğunu yazmıyım da kıvransın fln diyordur kesin pezevenkler. Hayır sayfalarca yazdın bi tane de örnek ver dimi hıyar. Ne bileyim ben bunun nasıl uygulandığını, 600 sayfa kitap yazmışsın bi tane örnek yok içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 ornek cozumleri kitabi vardir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Yok abi oyle ornekleri icin ayri kitap cikarilcak bir konu degil. Neyse ya, tarin bigun kitap yazarsam her sayfaya basicam notasyonu, formulde ne nedeek tek tek aciklayacam sdgd, gelecek nesiller rahat etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 geçen çok ölümcül bir laf yedim uykularım kaçtı gibi oldu sonra baktım zar zor nefes alıp veriyorum dedim noluyor neyseki klima carpmis düzeldim o iti bulursamda uzak durayim cunku yok oldum cevap veremedim herkesin icinde 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 arayan bulur inleyen olur mevsim zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Fin said: geçen çok ölümcül bir laf yedim uykularım kaçtı gibi oldu sonra baktım zar zor nefes alıp veriyorum dedim noluyor neyseki klima carpmis düzeldim o iti bulursamda uzak durayim cunku yok oldum cevap veremedim herkesin icinde 8-) Ne lafı yedin lan bu kadar sarsacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 sabit tek bi laf yemedim sr exec adam bütün toplanti salonunda 10dakika yardirdi cevapta veremedim oyle baya bi koymustu valla ne dedi su an tam hatirlamiyorum ama ara ara projede dalga geciyorlar oyle heueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 haftasonu internetine bayılıyorum. avicida aah ahh izleyiciler ve paylaşıcılar yüzünden iki oyun oynayamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 itanimulli.com ( illuminati ) yazıp enter tıklayınca nsa.gov sayfası acılıyor. Vayy 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 beygirgucu.com’u nsa.gov’a yönlendireyim istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar