marksman Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Öyle olunca utanıyorum ben. Ali diye kaydediyorum, yanından gittikten sonra hemen açıp ekleme yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 herkesin adını çevrilebilecek en küçük birimde çevirip öyle kaydediyorum abv böyle alışkanlığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 İsim soyisim çalıştığı yer seklinde kaydediyorum hep. Cinlileri hintlileri baska turlu ayiramam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Ben max ekliyorum "Rahman izmirde yeni tanıştığım arkadaş", "Mustafa Topkaş Necati İnşaat gibi" sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 ben eklemiyorum kimseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 marksman said: Öyle olunca utanıyorum ben. Ali diye kaydediyorum, yanından gittikten sonra hemen açıp ekleme yapıyorum. Geçen gün profilodan birinin numarasını kayıtedecektim, adamın numarayı sahada aldım profilo bilmem ne diye kayıt ettim, sonra ofiste konuşuyorduk pardon ya siz bu profilolardan hangisiydiniz diye sordum. utanmayın, siz numarasını aldı diye o kendini şanslı hissetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Tek giris 10 gun vize ne allahsizlar Yirtip atmayi gitmemeyi falan dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 barzanistan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 italya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 biraz yazayım ya. Yazınca rahatlanıyor mu bilmiyorum. Aslında böyle uzun uzun deftere yazmak lazım. Edebiyatım kötü, süslü cümlelerim yok. İsterdim ama yazmayı. Neyse... Yalnızım ya. Yalnızlık çok güzeldi de artık çok sıkıldım. İşten eve geliyorsun, çağrırlarsa çıkıp 3-5 bira ve sonrasında yine ev... Zaten tek bir gün tatilimiz var adam akıllı onda da dinleneyim mi ailevi işlere mi yetişeyim kendimi mi geliştireyim bilemiyorum. Bazen çok kasmamak lazım diyorum ama genel olarak bir yarışta son sıralarda olduğumu düşünüyorum. Para zaten birikmiyor, iş hep mutsuz. Sürekli quora da self improvement zırvaları okuyorum. Aslında çok güzel şeyler de eylem aşamasına geçemiyorum :) Konuşmaya da gücüm yok, insanlarla konuşasım da gelmiyor ve böyle de gidecek gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 11de kütüphaneden çıktım yarın 6da yine okula gidecem kafamdaki öğrencilik bu değildi sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Tam olarak bunu yapip kendime bu soruyu soruyordum 2 sene once bu zamanlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 şikayetim yok ya :D yani var da az var sdf en azından bişiler öğreniyorum, mal mal işe gidip gram kendimi geliştirememden iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 bLackcha0s said: biraz yazayım ya. Yazınca rahatlanıyor mu bilmiyorum. Aslında böyle uzun uzun deftere yazmak lazım. Edebiyatım kötü, süslü cümlelerim yok. İsterdim ama yazmayı. Neyse... Yalnızım ya. Yalnızlık çok güzeldi de artık çok sıkıldım. İşten eve geliyorsun, çağrırlarsa çıkıp 3-5 bira ve sonrasında yine ev... Zaten tek bir gün tatilimiz var adam akıllı onda da dinleneyim mi ailevi işlere mi yetişeyim kendimi mi geliştireyim bilemiyorum. Bazen çok kasmamak lazım diyorum ama genel olarak bir yarışta son sıralarda olduğumu düşünüyorum. Para zaten birikmiyor, iş hep mutsuz. Sürekli quora da self improvement zırvaları okuyorum. Aslında çok güzel şeyler de eylem aşamasına geçemiyorum :) Konuşmaya da gücüm yok, insanlarla konuşasım da gelmiyor ve böyle de gidecek gibi... spor yap spor yarış marış hikaye boşver o kafaları hiç girme kendinle yarış kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 30 sayfa bişi yazmam lazım 3 ay kaldı hala erteliyorum : allam biraz motivasyon gelse negzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Ben yazarım uygun fiyata sdjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 sektörel teknik bişi olmasa yapardım çoktan ya bi ara düşündüm hintlilere mi yaptırsam diye sonra bi mac alsam heralde yaparım diye düşündüm aldım kutusundan çıkarmadım bile daha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 barcelona-anadolu efes maçını izledim, efes şaşırttı. konu var mı diye geldim, açılmamış. bir de evde spontane rakı balığı tek başına yapmamak ne güzel şey :) arabaya da karar kıldık gibi, doğru seçimdir, keşke dedirtmez umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpill Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Adamlar Visual Studio'nun componentlerini C:'ye yükletmekte kararlı. 70 GB'lık C:'ye 40 GB main installation. Thx gates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 başka eve taşıncam da nası üşeniyorum belli değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 1000tl'yi çöpe attım galiba bu gece durumun maddi maliyetini ayıkmam 2-3 saatimi aldı sfd vize bilet almıştım hatun görmeye gidicektim. 3.kez ayrılmış bulundum gitmeye bir hafta kala. eğer tükürdüğümü yutup gidersem title istiyorum gevşek yavşak falan gibi biişi -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 yine git hatunu görme, gez dolaş takıl gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 görmediğim yer olsa giderim kesin de her yerini gezdiğim bi ülke anasını satayım hiç moral de yok bi de gidersem napcam bir hafta kesin ararım zaten olay kökünden bitirmek olayı o yüzden sakat bi fikir gidip takılmak. vizeyi yırtacaktım kesin çözüm için ama sonraki başvuru için lazım gibi bişi sonuçta götüm yemedi sfdkl bana bi ribaunt bul paticik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 ejderha avcısı haklı ben de taşındım ya korktuğum gibi olmadı arklar sağolsun herkes bi tarafından tutunca hemen hallettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 güle güle otur senko senin yanına mı gelsem ya yakın milano'ya galiba senin mahalle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar