Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Rewendor said: Eksik olmayın :) Dövmelik durum yok, zaten iş o boyuta giderse ben de yeterim gördüğüm kadarıyla (adam kamyonla adam getirirse durum değişir, daha önce üniversite ilk senemde yurt odama Karadeniz'den otobüs kaldırılması olayımı yine burada anlatmıştım). Derdim işte daha çok çirkeflik pislikleri ya da köpeğe anneme bir şey yapması. Bi de yaşanmış olayın verdiği sinir bozukluğu. havlayan köpek ısırmıyor işte arabadan fırlayan ısırmamış eve kaçan da ısırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 mali kayıt yenileme dönemi geçti diye hüzünlenmiştim okulu aradım. yoo yatırabilirsin paracıkları dediler. şaka maka mezun olucam bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 dizlerim kitlenmis ya ne kotu bir yolculuktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 nereden geldin numanım, çene de kitlenmiş mi adsfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Bu gece de benim 3 numarali tatil basliyo. 5 gece bodrum. Yihaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 streaming sağlık bitirmek için birebirmiş sdf 1-2 seyirci olunca hemen gaza geldim ara vermeyi filan unuttum valla 4 saat 20 dakika oturmuşum hareketsiz mmm dolaşım bozukluğu en sevdiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 saeros gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Bi bok olmaz 300 kilo değilsen. Arada yemek yemeyi, yayın esnasında da bol bol sıvı tüketmeyi unutma sayeroscici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 bir bardak su içtim bi de bol bol qq yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Uykum var gibi de Yok gibi de Bi degisik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 chrome new tab gene bembeyaz olmus gunluk, theme'lar da islemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Russians... russians everywhere cyka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Archangel_ said: nereden geldin numanım, çene de kitlenmiş mi adsfgdf fethiyeden otobise bindimdi doktor cenemde bisi yok choq shuqur ajhgfdskahdka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 şu mıçmık yuvarlak pp hedesi feysbuğa da gelmiş abv kim icat ettiyse kafasına yuvarlaklarla vura vura döverler umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 geçenlerde gmail accountlarımdan birine girmişler rusya'dan şimdi de facebook şifremi resetlemeye çalışıyo birisi? kesin gene rustur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 ay dur öm olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Saeros said: streaming sağlık bitirmek için birebirmiş sdf 1-2 seyirci olunca hemen gaza geldim ara vermeyi filan unuttum valla 4 saat 20 dakika oturmuşum hareketsiz mmm dolaşım bozukluğu en sevdiğim https://i.hizliresim.com/0BPQpW.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Ee kesmemisler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 sokup kurcalamislar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 hay allah kimliğim açığa çıktı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 ya çocuğun yerine koydum kendimi de cehennem azabı gibi. düşünsenize 2000de uo oynarken böyle bişey başınıza geliyor. bi daha oturtmazlar bilgisayar başına evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 ben günde rahat 10 saat oturuyorum hiç kalkmadan yakındır bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 pomodoro teknigine gectigimden beri duzenli sekilde kalkiorum ben pc basindan iyi oluyor hakikaten. eskiden full focus 4-5 saat oturuyordum ben de, simdi pomodoro sayesinden bi ayaklaniyorsun su iciyorsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 az önce motorlu bi adam bahçemizin önünde motordan düştü kafayı yardı. sebep sokak köpeği kovalaması. ambulans beş dakikada geldi ama adam acayip kan kaybetti. zor nefes alıyodu sonra hareketsiz kaldı. aradığımızda dokunmayın hiçbi şey yapmayın dediler. başında bekledik sesli telkin yapıp. yarın olsun da alayını toplatıcam itlerin. bana da her gün havlıyolar bisikletle gece eve dönerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Annem pasta yapmış yarın misafir gelecek diye.Actim dolabı yarısını yedim ve dedim ki anne en büyük misafir benim. 3 gün sonra beni bulamazsın sgsgd Gece kalkıp diğer yarısını da yemeye niyetliyim >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar