dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 ben de katilayim su firca darbesi kardesligine..yoksa unutuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Satari said: pascalnouman said: gecmis olsun qanqa haftaya kurtuluyorum suriye kazani sokulludan cok sukur hassas ozceligin 120 adım yukarısına tasiniyorum lel Nereye taşınıyorsun? Bir de @Dr bende geleceğim galiba sana ya şu boşluğu bi dolduralım bir de 18 yıl önce ki dolgunun zamanı dolmuş galiba bi hissiyat farkı oluşuyor giderek. Belki çürümüştür bile içeriden bilemedim. gel bakalım tabii kanka. çok da geciktirme ama, tarih yaklaşıyor malum izne çıkıcam Emre333 said: Archangel_ said: pascalnouman said: yok la fircalamadan yatmiyom artikh gozumu acamasam da o fircaya bi sekilde macun koyup dislere surtturuyom kagldskad yatmadan önce 50 fırça darbesi tadında oldu ama neyse fırçalamadan uyuyacaktım bugün, şu postu görünce resmen sucluluk ve korku oluştu birdenbire. gözümde birden şu canlandı "fırçala kerim allah belanı vermesin o kadar uğraştık dişlerinle fırçala" tamma doktor fırçalıycam sövme pls adsfadfs ülkeler arası etki ederim. fırçalayın tabii arkadaşlar, üşenmemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 yayın hayatımda aldığım EN yüksek bağışı aldım az önce. twitch garip yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 kaç para aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 senko karaktere girmiş bile dsbvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 feverfeverray said: yayın hayatımda aldığım EN yüksek bağışı aldım az önce. twitch garip yer. ne yayını yapıyosun, girelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 sizlik değil ya sıkar sizi. zipzip'ı izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 owww ice cold killer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 bu arada bana vietnam taktikleri lazim, nerde pusulur nerde durulur gibi kimi izleyeyim? kim en iyi oynuo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 feverfeverray said: sizlik değil ya sıkar sizi. zipzip'ı izleyin. o da ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 feverfeverray said: sizlik değil ya sıkar sizi. zipzip'ı izleyin. Ereni asagilamak niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 ne asagilamasi abi tek izledigim yayinci zipzip benim. benim contentim ve chattekilerin mubabbeti sizi acacak turden degil demek istedim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Ha ok o zmn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Erenimi yedirtmem yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 senko Eren'i övmek için bahane aramış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 aramizda duzenli ovuyor, dovuyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 İnsanın 30'una geldikten sonra hayatında yaşadığı kırılımlar çok zorluyo onu be günlük. Evleniyordum, yüzük aldım (haberi yoktu) her şey hazırdı. yüzük yurtdışından gelecği için beklemek zorunda kaldım biraz. O bekleme süresinde terk edildim :) hayat çok acaip. Bundan önceki sevgilim (7yıl birlikteydik) beni çok severdi, çok sevilmek acaip bir duygu. Götünüzü kaldırıyor, yeteri kadar karşılık veremiyorsunuz hiç bir zaman çünkü karşındaki kendi içinde çok büyük şeyler yaşadığını düşünüyor... Bitti o ilişki kerizliğimden, pişman değilim bitmesi lazımdı. Birlikte büyüdük, sonra da o küçük halimiz değildik artık. Sonra kendime söz verdim ben, artık çaba sarf edicem, ilgilenicem ve gerçekten çok seviyorsam bir ilişki yaşayacağım diye. Öyle de yaptım, evlenmek istediğim kadını buldum. çok sevdim, bu sefer de roller değişti. Fazla sevgim aşık usandırdı :) Fazla duygusal erkek bu meta'da iş yapmıyor arkadaşlar :) Bu süreçte kendimi nasıl da yanlızlaştırmışım bilemezsiniz. Ev dağılıyor, birlikte kurmuştuk. O kadar güzeldi ki o heyecan. Şimdi ev sadece ızdırap veriyor. Maddi olarak çok büyük yüklerin altına girdiğim için kendim eve çıkarsam sürüneceğimi biliyorum, ailemin yanına dönmek zorundayım ki hiç bir zaman yıldızım barışmadı ailem ile. Yapa yalnız. istanbuldan uzakta (maltepe'de yaşıyor ailem) ne yapacağımı bilmeden kaldım be günlük. İyi bir işim var global bir markadayım. Çok da rahat çalışma koşullarım, yükselmeye çok açık bir pozisyondayım. Galiba gideceğim buradan günlük. ya da bambaşka bir çevre ve ortamla yaşayacağım burada. Çok zor olacak, özellikle bu yaşta her şeyi tekrar kurmak... Aile'nin yanında kalmak zorunda olmak hele ama şuan iki ayrı insan aynı evde kalıyor. Aşk acısı çektiğin insan karşında oturuyor ama dokunamıyorsun düşünsene :) bunu yaşamaktansa aile kapalı ceza evine gitmek tek çare galiba. bunu da atlatırsam günlük, gerçekten zararsız çıkarsam bu kırılımdan. Çok ama çok güçlenicem biliyorum ama sanırım hiç bir zaman eskisi gibi sevemeyeceğim. İlişkileriniz ile arkadaşlıklarınızı dengede tutun. ne kadar severseniz sevin, yapın bunu. Yoksa bunları arkadaşlarınızla konuşup destek almaya çalışmak yerine buraya yazarken bulursunuz kendinizi :) [video]https://www.youtube.com/watch?v=lCCJc_V8_MQ?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Fazla sevgi alfaligi oldurur Alfalik olunce iliski de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 ne gitcen yaa..koy ardina rahvan gitsin..iyi is zor bulunur onu birakma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 off agır girmişsin abi tek diyeceğim sağlığın yerinde ve nefes alıyorsan gerisi bir şekilde düzeliyor. işin iyiyse hiç bozma bir şekilde kapatırsın eş eksiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Evlenip colugu cocugu ortada birakmaktansa boylesi daha iyi emin ol Gecer gider zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Aynen abi en onemlisi saglik Gerisi teferruat, hallediliyor bir sekilde Saglik gitmesin yeter ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 az sevmedik biz de geçiyo gidiyo ama arada biraz işte sıkıntıya katlanacaksın, o seni hem olgunlaştırıyor da bi bakıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar