Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

depresyonda mısın?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk yorum gözümden kaçmış

said:
Depresyondan kurtulmanın çaresi çikolata veya şekerleme değil, güzelce al abdestini namazını kıl, yaradana dua et, en güzel terapi budur bence..
Mesaj tarihi:
Postun altında eski sevgilimin bir arkadaşını taglediğini ve videoya güldüklerini gördüm. Kızın profiline girdim fotoğraflarına falan baktım. Lan iki güleyim falan diye giriyoruz foruma, depresyonda mısın temalı bir başlığa girip mini depresyona girdim. Üstelik başlığın refer ettiği şey serdar ortaçlı video ama alakası olmadı olayla.

+rep
Mesaj tarihi:
abi içinde random ünlü olup saçma sapan pop sarkıları calan reklamlar içinde en iyisi olmamış mı

bi geçen cıkan ttnet reklamına bak bi buna bak aynı formul
ama bariz çok iyi aslıdna bu reklam
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

yo paradoksalkedi. videoda da gördüğün üzere sadece kızlar depresyona girebilir sen giremezsin. deal with ortaç

niye konusunu açıyosun o zaman abi hevesimizi kursağımızda bırakıyosun
çikilata almaya gidiyodum az kalsın.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

yo paradoksalkedi. videoda da gördüğün üzere sadece kızlar depresyona girebilir sen giremezsin. deal with ortaç

videoyu izliyo muyduk ya ben ilk şarkı girince kapattım otomatikman. too much ortaç for me
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

ve sadece kızlar çikolata yer. çikolata ve dondurma reklamlarında illa kızlar oynamak zorundadır.
  • Yeni Oluştur...