Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 https://www.facebook.com/eti/videos/1119763228034058/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 ilk yorum gözümden kaçmış said: Depresyondan kurtulmanın çaresi çikolata veya şekerleme değil, güzelce al abdestini namazını kıl, yaradana dua et, en güzel terapi budur bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 anov..serdar ortac.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 yarin cumaya gideyim bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 cumartesi de git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 tedaviye basladiysan yarim birakma..en az 1 ay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Postun altında eski sevgilimin bir arkadaşını taglediğini ve videoya güldüklerini gördüm. Kızın profiline girdim fotoğraflarına falan baktım. Lan iki güleyim falan diye giriyoruz foruma, depresyonda mısın temalı bir başlığa girip mini depresyona girdim. Üstelik başlığın refer ettiği şey serdar ortaçlı video ama alakası olmadı olayla. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 yo paradoksalkedi. videoda da gördüğün üzere sadece kızlar depresyona girebilir sen giremezsin. deal with ortaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 ayrica sadece erkek arkadaslarindan ayrilanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 abi içinde random ünlü olup saçma sapan pop sarkıları calan reklamlar içinde en iyisi olmamış mı bi geçen cıkan ttnet reklamına bak bi buna bak aynı formul ama bariz çok iyi aslıdna bu reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 NO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 uotr: civil war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Black-ice said: yo paradoksalkedi. videoda da gördüğün üzere sadece kızlar depresyona girebilir sen giremezsin. deal with ortaç niye konusunu açıyosun o zaman abi hevesimizi kursağımızda bırakıyosun çikilata almaya gidiyodum az kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 paticikteki kız üyeler için açtım dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 http://i.imgur.com/92Q62wf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Eti ya pek bi severim kendilerini, güzel olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 yorumlarla birlikte combo çıkarak iyi brain dmg veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Black-ice said: yo paradoksalkedi. videoda da gördüğün üzere sadece kızlar depresyona girebilir sen giremezsin. deal with ortaç videoyu izliyo muyduk ya ben ilk şarkı girince kapattım otomatikman. too much ortaç for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 adam şarkı sözlerinde ne demek istediğini açıklamış reklamda işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Black-ice said: yo paradoksalkedi. videoda da gördüğün üzere sadece kızlar depresyona girebilir sen giremezsin. deal with ortaç ve sadece kızlar çikolata yer. çikolata ve dondurma reklamlarında illa kızlar oynamak zorundadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Şu halay öğrettikleri güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 38 yıldır depresyondayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar