KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 abi mini etek giyen ya da dar kot giyen kıza tecavüz teşvikse bu %100 teşvik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 şeytana uymuştur abisi kızmayın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 KillJoy said: benim üzüldüğüm nokta; (belkide) hırsız olmayan birisinin senin vesilenle hırsız olması artık. Bu ne demek abi? Benim de basima geldi kartini dusuren yasli teyze, arkasindan gider verirsin. Yok ben bunu cekeyim diyorsan guzelce yatacaksin icerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Ben kartı alıp parayı o gözde bırakmıştım, eğer ki 1dk veya 30sn içerisinde paraya dokunmazsan geri alıp hesabına yatırıyor tekrar, dalgınlığıma dnek gelmişti. Baktım netten para tekrar hesbaıma geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 aynısı benim arkadaşın başına geldi, yazmıştım hatta daha önce topic'te sanırım. ama onu şubeye çağırıp bişeye imza attırmışlar ondan sonra yatırmışlar parayı geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Önce kart sonra para olayı da kesin çözüm değil ki. Aynı gün içerisinde iki kere, para çekeceğim diye kartı alıp parayı bırakmışlığım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 hakkaten bankamatik çok geriyor insanı her an hata yapacakmış gibi parayıı eksik verir kartı yutar hesaplatan fazla para gider stress yapıyro insanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Sorieno said: Önce kart sonra para olayı da kesin çözüm değil ki. Aynı gün içerisinde iki kere, para çekeceğim diye kartı alıp parayı bırakmışlığım oldu. günlük para cekme limitin var. o kadar meblag hesabınızda olmuyorsa tabi o zaman cozum olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Sorieno said: Önce kart sonra para olayı da kesin çözüm değil ki. Aynı gün içerisinde iki kere, para çekeceğim diye kartı alıp parayı bırakmışlığım oldu. şu olayı babam yapmış, atm fazla kullanılmayan bir yerde olduğu için atm parayı geri çekip hesaba yatırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 En kesin yöntem atm kuyruğunda beklerken hani önünüzde ekranı detaylı detaylı okuyan tipler var ya, bi para çekmek için 10 dakika harcayan, onlar gibi kullanmak atmyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 abuse edilebilen bi sistem anlamadım ben bu dalgayı ben burdan birine mesaj atayım gideyim atmye çekeyim biraz para, arkadan gelsin çeksin adam paraı 1k 2k neyse sonra unttum parayı geri versin banka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 1 kere yaparsın sonra mimlenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 ya meslek haline getirmicen heralde bikere ypa geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 1 kere de yapsan 1000 kere de yapsan ibne ibnedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 yav ibneliği mi tartışıyoruz dsf kişi hatası yani, bilemedim. başıma gelmez umarım şunu dediğimi nasıl ayırt edicen normal vakayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Benim de bir defa başıma geldi böyle bir olay. Bankamatikte sıra geldi, tam kartı takıyorum. Baktım bankamatik bir tomar para verdi. Ekran da şimdi paranızı alabilirsiniz yazısı. İlgili banka o zamanlar yeni yeni önce kart sonra para verme uygulamasına geçmişti. Neyse parayı alıp benden önceki adamın peşinden koştum, sordum paranızı aldınız mı diye. Yok vermedi ben de anlamadım dedi. Vermiştim parayı. Sıraya döndüğümde sıradakiler tebrik etmişti :D İşin komiği öğrenciliğin dibindeydim o sıralar, çok paraya ihtiyacım vardı. Ama almak aklımdan bile geçmedi. Bu da böyle bir anım işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Doğru olanı yapmışsın boşver karma sana da uğrar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 işbankası ve garanti önce kartı sonra parayı veriyor işte sırf bu kart unutmalar olmasın diye. gayet mantıklı. bu arada op işalla alır geri parasını edit: önceden bu konu tartışılmış topicde, ama arkadaş para çekmeye gelmişken paranı çekmeyi almayı unutuyorsan orada kim ne yapsın kjasdklsaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar