Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 spoiler verirken ne hakkında olduğunu da yazın bütün bölümleri izleyip spoyu açınca mangadan ilerde olacakların yazıldığını görmek hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 olm bi anlık açtım o manga spoilerı mı shean yarısında kapadım hızlıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 11- What the actual efff? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 ne kadda güze lbitiriyorlar bölümleri ya, abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 OP son bölüm Lan herifin büyümüş halleri yok OP'ta dikkatimi çekti gg olacak sanırsam :'( çocuk halleri de yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 ınııvrıdını burda bitermi daha yarısı sandıydım burada bitermi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 11. bölüm Yalnız o fotoğrafçılar... Alem höt olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 gelip denyo denyo mangadan spoiler vermeyin ya merak eden açıp okur ya da netten bakar, kimsenin umrunda değil sizin mangayı okumuş olup olmadığınız herkes anime bölümünden bahsederken bişi belirtmeden cart diye manga spoilerı koymak neyin kafası 11 olm nasıl yerde bitti lan, bence ama sarı kafayla plan yaptılar önceden yardıma gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 sakin ol moruk değiştirdiler zaten mangaya göre gitmiyor son 2 bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 olm ÇOOOK İYİİİ LAAAAAAAAAAAAAAN Steins Gate sonrası böylesine hayretlere düşmemiştim valla kaç yıl oldu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 11 Oha çok pis geldi son sahne. Yalnız öyle söylenir mi ya, kimsenin olmadığı yerde bir de. Gel beni çatıdan at demek gibi bişey bu yaptığı :p Kesin bişeyler ayarlamıştır önceden. Sarı kafayla sakallı amca kendi aralarında konuşurken 15 yıldır bekliyoruz acele etmeyelim filan diyorlardı. Herhalde onlar da birşeylerin farkında. Önceden araştırmışlardır, Satoru'nun uyanmasını bekleyip sonra da planlamışlardır. Kayo'nun yaşamasına mutlu olmasına sevindim de Satoru biraz ntr durumuna düşmüş sanki, ona üzüldüm. Çocuk hayatını yedi lan şu dava uğruna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 11 öeh ya hiç beklediğim şekilde gelişmedi olaylar. hemen herkes bugünü bekliyo gibi damlayıverdi, sensei bile gösterdi kendini hemen falan. bi aceleye gelmişlik hissettim yani ben. ama koma işi fena olmamış, kendi zamanına geri dönmesi gibi olmuş ama farklı bi şekilde, bi kaybı yok yani :D @shadowfury abi ntr konusunda dün /a/daki threadlere denk geldin mi bilmiyorum ama acayip eğlenceliydiler :D http://i.imgur.com/WU7U8A9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 yok, spoiler yememek için /a/ takip etmiyorum artık ama çok iyiymiş ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 OP full çıkmış https://www.youtube.com/watch?v=-TTzz4xqM_4 Yakın zamanda uçururlar herhalde ama durduğu kadar dursun bi kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 tek bolum kaldigi icin anime ozel son olacak diyorlar mangadan da bakayim derseniz 30. chapter 10.bolume denk gibi birkac farkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 nasıl sondu o ya izlerken fena gerildim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 O nasıl son. Oha yok artık Mangası daha farklı. Çok şaşırdım doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Mangaya da başladım ama anime bitmeden mangada animeyi geçmiyim dedim, son time skipe kadar okuyabildim o yüzden. Ama azıcık bir şey varmış zaten, 2 günde yetiştim. Şimdi anime krizi yetmiyormuş gibi üstüne bir de manga krizi geçiriyorum perşembeye kadar. Mangaya başlamadan önce animenin bitmesini bekleseydim keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Ben de izlenecek bir şeyler arıyordum ya. Madem çok beğeniliyor akşama bakayım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 çok iyi bitti sezonun en iyisiydi şu Spomsu, mangayla da alakalı animeye özel son yapmışlar, tadında yapmışlar şimdi mangasının tamamını okuyacam oturup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 muhteşemdi ya. her açıdan doydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Ohhh. Bitti. İlk defa sevdiğim bir anime biterken üzülmedim. Bu da böyle bir anı oldu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 low bitti ya daha epik bir bitiş isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 mangasına bakayım şimdi güzel bitti. mangası daha güzeldir ama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Devamı yok değil mi? Sonda bir kelebek gördüm ama hıı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar