Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

igdaş - aralık faturaları

bingildak

Öne çıkan mesajlar

istanbulda yaşayan arkadaşlar, aralık gaz faturalarına bir göz atabilir mi ya? etrafımda kime sorsam saçma sapan rakamlarda faturalar gelmiş. bana normalde 200-250 arası geliyor, bu ay 400 e yakın geldi. aynı şekilde 300 gelen başka birine 560 fln gelmiş.

birim fiyatı falan mı köklediler ne yaptılar anlamadım. geçiriyorlar mı sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen ay aşağı yukarı 7/24 en düşükte yandı bazı geceler hariç 185 geldi, bu ay soğuklarda bir miktar ayarı açınca 250'ye fırlayıverdi.

Baya kazık ya doğalgaz, asgari ücret zammını söke söke alıyorlar.

Temizletmediyseniz cihazlarınızı temizletin, hem kombi'nin eşanjörü hem de tesisatı. Ciddi verim kaybı yaratıyor 1-2 sene temizlenmediyse, hele apartmanın su tesisatı eskiyse ciddi pislik birikmiş oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

benim bu evde 1 ayım kaldı ya, martta büyük ihtimal min'de çalıştırırız. ev sahibi tam bir onun bunun çocuğu. evden çıkacam diye tersleşmek istemiyorum ama kombi patlamaya hazır bomba gibi evde. değişirelim diyorum, "BEN ONU ZAMANINDA ŞURADAN ALDIM, PİYASADAKİ HER MARKADAN İYİ, GÜVENİLİR, ALMAN MARKASI" falan diyor mal. kombinin 90% u pas a dönüşmüş hala alman markası diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Oda termostatı hikaye ya. Peteklerin üzerindeki termostatik vanalarla tesisatın başlangıç-bitiş noktasına göre ayarladıktan(ilk petekler en sıcakları olduğu için kısık, son petekler suyun en soğuk noktası olduğu için full açık şeklinde) sonra ev içinde istenilen sıcaklığa göre kombiye ayar yapacaksın olup bitecek. Bunu yaparken kombiyi açıp-kapatmaktan olabildiğince kaçınacaksın.
Tesisatı temiz tutacaksın, yoğuşmalı kombi kullanacaksın vs..En büyük tasarruf düzgün ısı yalıtımı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...