bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 istanbulda yaşayan arkadaşlar, aralık gaz faturalarına bir göz atabilir mi ya? etrafımda kime sorsam saçma sapan rakamlarda faturalar gelmiş. bana normalde 200-250 arası geliyor, bu ay 400 e yakın geldi. aynı şekilde 300 gelen başka birine 560 fln gelmiş. birim fiyatı falan mı köklediler ne yaptılar anlamadım. geçiriyorlar mı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 %15 zam geldi doğalgaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 alıştırarak soksalarmış abi bari, bu ne insan bir yemeğe çıkartır ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 bingildak said: alıştırarak soksalarmış abi bari, bu ne insan bir yemeğe çıkartır ilk onlar seviyor , yemegi biz bireysel yiyoruz abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 adamlar quicky yapıyo geçiyo takılmayın yemek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 esasen boyle birsey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 211 lira geldi, bir önceki yılın aralık, ocak ve şubat faturaları ile karşılaştırdım, m3 harcamaya oranla tutarlı, hatta hiç zam gelmemiş gibi. ancak mesela igdaş bana bu ay 38 günlük fatura kesmiş. bundan dolayı yüksek görünüyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 iste 280 civarindan 420 ye cikti bizimki de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 benimki 38 gün değil ya, 1 ayı biraz geçmişler ama 2-3 gün fazlaydı. hayır işin garibi ben gündüz vakti hiç kullanmıyorum. akşamdan sabaha kadar yanıyor. nasıl 378 falan geliyor, aklım almıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 kendinden ayarlidir abi belli sicakligin altina inince yaniyordur..evden cikarken salterini indirip cikmiyorsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 5 kalorifer açık gündüzleri kullanmıyorum 170 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 kombinin öyle bir özelliği yok ya, 25 yıllık kombi, kaloriferi 0'a aldın mı muslukta su açılmadığı sürece ateşleme yapmıyor. (sıcak suyu kapatmıyorum hiç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 benim kombinin özelliği de 30 dan başlıyor derecesi 36-46 arasında yakıyorum. genelde arasında değil. soğuksa 46 değilse 36 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Geçen ay aşağı yukarı 7/24 en düşükte yandı bazı geceler hariç 185 geldi, bu ay soğuklarda bir miktar ayarı açınca 250'ye fırlayıverdi. Baya kazık ya doğalgaz, asgari ücret zammını söke söke alıyorlar. Temizletmediyseniz cihazlarınızı temizletin, hem kombi'nin eşanjörü hem de tesisatı. Ciddi verim kaybı yaratıyor 1-2 sene temizlenmediyse, hele apartmanın su tesisatı eskiyse ciddi pislik birikmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 benim bu evde 1 ayım kaldı ya, martta büyük ihtimal min'de çalıştırırız. ev sahibi tam bir onun bunun çocuğu. evden çıkacam diye tersleşmek istemiyorum ama kombi patlamaya hazır bomba gibi evde. değişirelim diyorum, "BEN ONU ZAMANINDA ŞURADAN ALDIM, PİYASADAKİ HER MARKADAN İYİ, GÜVENİLİR, ALMAN MARKASI" falan diyor mal. kombinin 90% u pas a dönüşmüş hala alman markası diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 cosa mı alsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Oda termostatı hikaye ya. Peteklerin üzerindeki termostatik vanalarla tesisatın başlangıç-bitiş noktasına göre ayarladıktan(ilk petekler en sıcakları olduğu için kısık, son petekler suyun en soğuk noktası olduğu için full açık şeklinde) sonra ev içinde istenilen sıcaklığa göre kombiye ayar yapacaksın olup bitecek. Bunu yaparken kombiyi açıp-kapatmaktan olabildiğince kaçınacaksın. Tesisatı temiz tutacaksın, yoğuşmalı kombi kullanacaksın vs..En büyük tasarruf düzgün ısı yalıtımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Bright said: .En büyük tasarruf düzgün ısı yalıtımı. gerisi hikaye..yalitim duzgunde 100 ler basamagini giderleri 10 lar basamagini oynatiyor iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 O ev sahibi de gerizekalı, net. Diyecektin ben buraya yeni kombi takıyorum, kiradan kesiyorum fiyatını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 ya onu yaparım zaten hiç affetmem de, evden çıkacam adamın elinde 2500 tl var. ters düşersem, kombiyi bana bile fatura edebilir otu boku bahane ederek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 ne yaparsan yap tutanakli yap..kombiye servis cagir tutanakla calismadigini belirt ev sahibine sor ..gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 bize de geçen sene 250 mi ne gelmiş bu ay 440 gördüm noluyor dedim demek ki sadece biz değilmişiz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Ben hep 50 liralık yakıyorum dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 180 190 gelirken 400 geldi bize de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 bize 360 gelmiş outrageous! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar