BonePART Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 X-Com ve Exp Packleri Civ 5 (DLCler yok ama olsun) Beyond Earth 15 Dolar için bence cok cok cok iyi pack. Eve doniyim direk cakıcam. Ha bi cogu var Civ 5 i felanda isteyen olursa hediye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 steam sale'da xcom almadım diye pişman olmuştum, şimdi alıcam direk, 8 dalırs extra vermeye gerek var mi x-packi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 pirates için alırım şu oyunun rimeyki niye hala yapılmadı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 BonePART said: X-Com ve Exp Packleri Civ 5 (DLCler yok ama olsun) Beyond Earth 15 Dolar için bence cok cok cok iyi pack. Eve doniyim direk cakıcam. Ha bi cogu var Civ 5 i felanda isteyen olursa hediye ederim. firaxisde yedi onu dimi :P bundlei tek key yapmislar fazlalari paylasama diye asfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 pirates bile var ya, o pack bana gelmez. beyond earth de hiç ilgimi çekmiyo açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 1 dolarla key alınca, daha sonra 8 dolarlıktan da alsak upgrade etmiş olmuoz di mi yine mi tek key veriyo hepsi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Dikkat edin her tier TEK KEY halinde geliyor. Oyunları toplu ekleyebiliyorsunuz. XCOM: Enemy Unknown, Sid Meier’s Pirates!, Ace Patrol Bundle, and Sid Meier's Civilization III Complete - 1. key Sid Meier's Civilization IV: The Complete Edition, Sid Meier's Civilization V, Sid Meier's Starships, XCOM: Enemy Unknown - Elite Soldier Pack, XCOM: Enemy Unknown - Slingshot Pack, and XCOM: Enemy Within 2. key Bende bir kaç oyunu ekler gerisini ona buna veririm diyordum patladı. Muhtemelen 3. tier yine ayrı bir key , haftaya eklenecek oyun(lar) ayrı key şeklinde gelecek 4 key olacak en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 sabah metrobüste reddit'te okudum, detaylı bakmadım emin diilim ama sanırım tek key veriyorlarmış komple paket için. tek tek oyunları key vermiyorlar millete hediye edebilmen için yani, ki çok saçma. edit: 1 saniye önce üstüme yazmışlar amünyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 çok sıkıntı yok afedersin umrumda değil hediye etmek ben her halukarda 15 doları veririm beyond earthe fiyat iyi xcom felanda cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Su bundle olayinda sende varsa oyunun fazlasini vermiyorya cok gicik bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 alpha centauri niye yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 HEr firma ve dönem farklı satıyolar bundleı. Bi dönem bi düğme vardı basınca dirtek accye atıyoru hediye bile edemiyodun. Bi dönem hepsine ayrı kod verdiler. Bi dönem hepsini birleştirdiler. Anladığım kadarıyla firma ne isterse onu yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 razzRaziel said: alpha centauri niye yok ya Haftaya yeni oyun eklenecek, belki gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Madcat said: steam sale'da xcom almadım diye pişman olmuştum, şimdi alıcam direk, 8 dalırs extra vermeye gerek var mi x-packi için? oyunu seversen iyi de 10$'a çıkmış, 50₺ zaten steam'de. indirim yediğinde onun altında olur yani. ama tabii indirim yediğinde tekrar oyuna bakar mısın orası sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 0'dan başlasak exp - packinin game playde etkisi var mı yoksa ek mission tarzı mı onu sorucam esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Madcat said: 0'dan başlasak exp - packinin game playde etkisi var mı yoksa ek mission tarzı mı onu sorucam esas. dlc'nin biri ekstra bi karakter ekliyor. ötekisi zaten customization detayı sadece. ama enemy within oyunun enhanced edition'ı gibi birşey ama. story aynı. civ xpackleri gibi yani. haftaya eklenicek oyunları bulmuşlar bu arada said: X-COM: Terror from the Deep X-COM: Apocalypse X-COM: Interceptor X-COM: UFO Defense X-COM: Enforcer Sid Meier's Civilization V: Scrambled Continents Map Pack Sid Meier's Civilization V: Scrambled Nations Map Pack https://steamdb.info/sub/90305/apps/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Madcat said: 0'dan başlasak exp - packinin game playde etkisi var mı yoksa ek mission tarzı mı onu sorucam esas. evet sıfırdan başlamazsan esprisi yok enemy within'in, enhanced edition gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 meh pirates için aldım, max çözünürlük 1400x900 filan. patladı 1$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 bunun aynısını cıkarmıslardı ya gecene sene falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Sam said: meh pirates için aldım, max çözünürlük 1400x900 filan. patladı 1$. rip 1 dolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 neyse 2k'e gitmedi en azından açlara yolladım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Cuce said: bunun aynısını cıkarmıslardı ya gecene sene falan buna benzer bir şey bende hatırlıyorum ama baktım 2k bundle vs varmış sanırım. Tek key olayı cidden can sıkıcı ya ben birilerine veririm diyordum fena patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar