Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ajin

Xenus

Öne çıkan mesajlar

http://cdn.moae.jp/news/0001/54/f196bb13b8ed72d198e4a38cade372471f339e2e.jpeg
said:
An immortal first appeared on an African battlefield 17 years ago. Later, rare and unknown new immortal lifeforms began appearing among humans, and they became known as Ajin (demi-humans). From then on, more of their kind are discovered within the human society. Their rarity in appearance means that, for experimental purposes, the government will generously reward anyone who captures one. In the present day, for what a certain high school student expects to be a typical summer holiday, his life is about to turn unexpected...

https://www.youtube.com/watch?v=V62kcgCXNJU

henüz tv versiyonunda ilk bölümü çıktı ama part 1 var şuan nyaa'da. 5 haftalık content var. tv bölümü ile film birbirinin aynısı. sadece bi kısımda fark gördüm.

1

kamyon şöförünün yerde kıvrandığını kesmişler

filmi izledim şimdi baya iyi. sezonun hitlerinden olacak gibi. tokyo ghoul'u seven, bunu da sever.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Çok güzel gidiyor (tu)

Ama bu bölümle birlikte iyice JoJo oldu, o ayrı konu. Bi poz kesmeleri eksik kaldı :p

Bir de şu hatun da ajin belli ki. Acımadan deştiler ama önemli bir karakter gibi gözüküyordu, şimdiden silemezler onu. Başkalarının ajinlerle ilgili konuşmalarına verdiği tepkilerden de biraz belli gibi zaten.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Ben movie olayını anlamadım. 13 Anime Episode'unu 3 Movie'ye mi bölmüşler. Anidb forumunda Movie 1'in 20-40dksı aynı Episode 2 diyen var.

Eylülde çıkacak movie 3 e kadar bekleyeceğime anime izlerim??

Ganbarou sublarken Movie 1 daha iyi, anime contenti 1-6 diye not düşmüş.
sonra üç hafta yokum ben işim çıktı demiş anime 6+ yok.

Nasıl bir salaklık var ya.
Underwater'a yöneldim. Movie falan da izlemem.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...