Xenus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 http://cdn.moae.jp/news/0001/54/f196bb13b8ed72d198e4a38cade372471f339e2e.jpeg said: An immortal first appeared on an African battlefield 17 years ago. Later, rare and unknown new immortal lifeforms began appearing among humans, and they became known as Ajin (demi-humans). From then on, more of their kind are discovered within the human society. Their rarity in appearance means that, for experimental purposes, the government will generously reward anyone who captures one. In the present day, for what a certain high school student expects to be a typical summer holiday, his life is about to turn unexpected... https://www.youtube.com/watch?v=V62kcgCXNJU henüz tv versiyonunda ilk bölümü çıktı ama part 1 var şuan nyaa'da. 5 haftalık content var. tv bölümü ile film birbirinin aynısı. sadece bi kısımda fark gördüm. 1 kamyon şöförünün yerde kıvrandığını kesmişler filmi izledim şimdi baya iyi. sezonun hitlerinden olacak gibi. tokyo ghoul'u seven, bunu da sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 anam... Jiraiya sensei di mi o? Hōchū Ōtsuka diyor, valla o valla o. Akio Ōtsuka ile birlikte sevdiğim kalın sesli karizma amca seslendiricisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 göz kanatmasa iyi olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 2. bölüm heyecanlıydı.Diğer bölümlerde neler olacak çok merak ediyorum.Sanırım dayanamayıp mangasına başlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 1. ajin part 1 filmini izle 2. her hafta animeyi de izle 3. ??? 4. profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Filmi izlemeye gerek kaldı mı? Underwater sublamaya başladı bunu, bayağı da düzgün yapmışlar. Codecleri biraz tırt ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 gerek yok. işte nasıl bekleyeceğiz diyenlere öneri. zaten seride ekstra content var. ama önümüzdeki haftalardaki cliffhangerlara dayanmanız zor yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Çok güzel gidiyor (tu) Ama bu bölümle birlikte iyice JoJo oldu, o ayrı konu. Bi poz kesmeleri eksik kaldı :p Bir de şu hatun da ajin belli ki. Acımadan deştiler ama önemli bir karakter gibi gözüküyordu, şimdiden silemezler onu. Başkalarının ajinlerle ilgili konuşmalarına verdiği tepkilerden de biraz belli gibi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 nereye gidiyor bu anime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 binanın üstüne bina attılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 11 ve 12 çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 nerden izlemek mubah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Ben movie olayını anlamadım. 13 Anime Episode'unu 3 Movie'ye mi bölmüşler. Anidb forumunda Movie 1'in 20-40dksı aynı Episode 2 diyen var. Eylülde çıkacak movie 3 e kadar bekleyeceğime anime izlerim?? Ganbarou sublarken Movie 1 daha iyi, anime contenti 1-6 diye not düşmüş. sonra üç hafta yokum ben işim çıktı demiş anime 6+ yok. Nasıl bir salaklık var ya. Underwater'a yöneldim. Movie falan da izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Çok güzel gidiyordu, final de çok iyiydi. Başları biraz vasat olsa da gittikçe güzelleşti özellikle son 3 bölüm aşırı başarılıydı. Gerçi devamı gelir herhalde, "maceramız yeni başlıyor" endingle bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 abi nasıl başarılı bir seri olmuş bu ya, çok iyidi bir solukta izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 ben de yeni bitirdim. artık hikayeyi sonlandırmak için 3.filmi bekleyeceğiz. satou uzun yıllardır gördüğüm en iyi villain ya. top 5'ime girmiştir. mc bir o kadar kötü ama dsdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 ajin ova 1 çıkmış, nakamura shinya'nın hikayesini anlatan. izledim iyiydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 o kadar iyi mi ya ben 1-2 bölüm izleyip bırakmıştım baktım netflixe koymuşlar full bölümleri, izleyeyim mi tavsiye edionuz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 https://40.media.tumblr.com/1a8adbf74055590759f13bcbcea03239/tumblr_o2knb3m5fd1rckw2mo1_500.jpg satou best villain 2016 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 sezon iki başlamış hiç demiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 kim subliyor Ajin'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 abi ben bu animeyi yeni izledim sato best amkkkk zaten mc sato ya diğer velet çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 golden kamuy'a bak bu sezondan sato gibi karakterlerden dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Esaslı bir anime. İlk baş bu ne la derken hafiften sarıyor. Esas 2.sezonu 1.sezonunda daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar