Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 msi, evgadan 250 lira ucuzsa gidip mal gibi evga alma. satarken de kimse evgasına bakmaz yongasına bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 şu yeni seri ne zaman çıkıyosa çabuk çıksın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 samaella said: Bone said: Bonecim benim üstte linklediğim amazon 970i oc li olan mi? ftw ssc2 blabla bişiler var anlamadım ya. EVGA işi fazla karıştırıyor. overclock ediyor, daha iyi fan koyuyor, ıvır zıvır... sonra her modeli ayrı ayrı satıyor. en pahalısı en iyisi tabii ki de, ACX'li modellerin en ucuzunu al geç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 yeni kartları beklemek gerekir mi acaba ya fiyat düşer mi:) usa amazonda bişi yazmıyor da uk amazon da division veriyor yanında nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 factory oc ler bildiğin çok az oluyor ya. benim msi'nin programından oc ye tıklıyorsun zaten yapıyor onun yaptığı kadarını. bios a default setting koydu diye 100-200 lira fazla almaları çok saçma. denildiği gibi satarken kimse takmayacak onları da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Yeni neslin çıkışı için destekli bir tarih öngörüsü var mı? Nette pek göremedim. Tam ben aldıktan 2 gün sonra çıkmasın bu da. Daha bedelli çıkmaz diye askere gidip yedik o kazığı en sağlamından bi kere :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 hahaha tertip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 şu aşamada destekli bi tarih söylemek mümkün değil. kimi nisanda açıklanacak diyor kimi haziranda. nisan ortasını bekleyin de açıklanmadıysa alın bence. o zamana kadar gelmezse bilgi, uzun süre de gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=AOAu-YuO8ME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar