questnet sdfs.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Network marketing / Legal dolandırıcılık ?
Abi gözünü seveyim, kanma lütfen şöyle insanlara. Boka gül deyince kokusu değişmiyor. Network marketing değilmiş de, next gen marketingmiş.
kyanide bi arkadaşım var benim istiyosan ondan gir
ulan adamın tipi bağırıyor dolandırcam seni diye, nasıl inanıyorsunuz hala.
Ya şu dolandırıcılarda bi Jet Fadıl'ı seviyorum. Adam müzlümbördleri 5 kere silkeledi, suçu da FETÖye attı 6. tur için hazırlık yapıyor :D
Ben genelde girmiyorum zaten sadece inceliyorum uzaktan. Bunlar gördüklerim, sadece bulduklarımı aktardım.
evet ya fadilin sonraki hamlesini heyecanla bekliyorum..ama ya adam cok saglam dolandirdi yada ne bileyim iyi besledi ki hala sallaya sallaya geziyor..
Bizim işyerinde bir kıza instagram'dan ulaştılar. Tee İskandinavya'dan. Kızın renkli bi instagram hesabı var böyle bol sporlu, yogalı, platesli falan, oradan dikkat çekmiş heralde.
Diyorlar ki işte herbal ürünler ve losyonlar var, biz size satalım siz de orada satın distribütörümüz olun. Adres alıp mini mini örnekler bile göndermişler hatta değişik kokularda. İşte doğal vücut güzelleştirici onarıcı bişiler, bi de böyle 100 dolar falan şişesi gibi fiyatlar belirlemişler, 70 dolara onlardan alacan da 100e satacan burada, ek distribütör bulursan onlarından karından da oran alacaksın. Yine aynı muhabbet işte ürünlü zincir. Başta ık mık dedi kibarca reddettil falan ama çok ısrar ettiler, sonunda "la siz manyak mısınız buna 100 dolar kim verir" dedi de kurtardı paçayı.
Diyorlar ki işte herbal ürünler ve losyonlar var, biz size satalım siz de orada satın distribütörümüz olun. Adres alıp mini mini örnekler bile göndermişler hatta değişik kokularda. İşte doğal vücut güzelleştirici onarıcı bişiler, bi de böyle 100 dolar falan şişesi gibi fiyatlar belirlemişler, 70 dolara onlardan alacan da 100e satacan burada, ek distribütör bulursan onlarından karından da oran alacaksın. Yine aynı muhabbet işte ürünlü zincir. Başta ık mık dedi kibarca reddettil falan ama çok ısrar ettiler, sonunda "la siz manyak mısınız buna 100 dolar kim verir" dedi de kurtardı paçayı.
Öne çıkan mesajlar