Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO: International Beta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi pvp damageları kontrol eder misin? zira 3 5 damage vuruyoruz. Armorlar sanırım Aos'a göre ayarlı damagelarda ona göre ayarlı olduğu için sphere armor rating'i gelince 2 3 5 6 falan vuruyoruz millete asdf. Normal bir iron set giyince 70 AR nedir abi dsaSDFA
Mesaj tarihi:
*Bandajlari yirtilir*

edit : Abi Capture the flag ve pet fight getirsene oyuna ? an corpta vardı ve efsane ötesi bişeydi. Arena da vardı mesela an corpta. Getirebilirsen Pirate da getir valla çok güzel olur bunları getirirsen.
Mesaj tarihi:
Hayir aos a gore ayarli degil. MAgical olmayan silahlara warriorlara pek damage veremeyecek sekilde ayarli su anda..

En azindan iyi bir blacksmihtten cikan exceptional silaha ihtiyaciniz var
Mesaj tarihi:
hattok said:

*Bandajlari yirtilir*

edit : Abi Capture the flag ve pet fight getirsene oyuna ? an corpta vardı ve efsane ötesi bişeydi. Arena da vardı mesela an corpta. Getirebilirsen Pirate da getir valla çok güzel olur bunları getirirsen.

capture the flag ve arena mevcut codebasede, aktif etmedim daha :)
Mesaj tarihi:
RaidenXelRu said:

Hayir aos a gore ayarli degil. MAgical olmayan silahlara warriorlara pek damage veremeyecek sekilde ayarli su anda..

En azindan iyi bir blacksmihtten cikan exceptional silaha ihtiyaciniz var

ooooo cansin muhtesem oldu bu
dis is di siprit
Mesaj tarihi:
RaidenXelRu said:

hattok said:

*Bandajlari yirtilir*

capture the flag ve arena mevcut codebasede, aktif etmedim daha :)

Şu moonglow zoo'ya bi Giant Beetles spawn alabilirmiyiz :)
Mesaj tarihi:
bingildak said:

DEMİRCİLER LOCASI BUNU BEĞENDİ

bu arada google ads en çok verim alacağın alan eğer fb'de group targeting yapamıyorsan (uo severler cemiyeti grubu)

fb de group targeting yapiyorum ya ama ads de basayim biraz test ederim verimini
Mesaj tarihi:
RaidenXelRu said:

solen hive da giant beettlerlar

bu başka zoo başka. zoo'da tameleyemezsin zaten, kafes içinde olur.

music skill'leri için istiyorlar muhtemelen
  • Yeni Oluştur...