Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO: International Beta

RaidenXelRu

Öne çıkan mesajlar

bi kaç soru

1- stealth nasıl çalışıyor? gm lediğimiz yürüyebiliyormuyuz gorunmeden? ayrıca binek üstüne kullanabiliyor muyuz?

2- pure mage oynamanın bi esprisi var mı? precast yok üstelik protectionın da fizzle şansını azaltması kapatılmış yerine armor vermesi eklenmiş. yani us jux us jux diye nebula stayla spam leyecek mi yine mageler karşılık lı.

3- eva nın sepll damage bonusu var sanırım?

4- inscription bonusu portection büyüsüne varmış da başka bi şeye etkisi yok mu? bi de poison büyüsüne etkisi var mış. poisoning skillining bi katkısı var mı peki?

5- wrest in dodge bonusu var mı? veya anatomy + eva ikilisinin.

6- power scroll olmadığına göre championdan ne düşüyor?

7- cast sırasında kalkan elden düşüyor mu?

8- hp hesaplaması runuo gibi mi? yani hp=str yerine hp=str/2+50 mi?
Sosyal ağlarda paylaş

ben de 15 yıldır içimde kalmış olan archer oynayayım diyorum ama iş yapar mı bilmiyorum

dün mezarda melee biri daldı bana bi tane ok atamadım adama asdf

bir de bişey sorucam healingin freezetime'ı beni mi rahatsız ediyor bir tek? yürürken atınca sanki karakter takılmış gibi oluyor fln alışamadım ben heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

RaidenXelRu said:

Merhaba :)

Champlarin zorluklari birbirlerine gore cok farklilik gostermekte, mesela Barracoon'u 5 mage ustesinden gelebilecegi gibi, min 10 kisi gereken Champlar var.

Su anda totalde 8 champ spawn, birde super boss var. ( The Harrower)

dün akşamki eventte ps düşmemesi garipti, hiçbir anlamı yok o zaman champion'un. tailoring için de pek bir bonus yok anladığım kadarıyla, default setler vendorda satılıyor. limitli sayıda bod alınabilse güzel olabilir. ayrıca oyun içi iletişimimiz çok zayıf kalıyor guild chat falan da olmayınca.

bence bırakın pre-aos sevdasını, update etmeye başlayın yavaş yavaş. diğer skill'leri falan açın hepsini :) daha çok keyif alınır diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen champ konseptinde bonded heyvanlar olmazsa çileye dönüşür ki bonded petlerle bile çile ötesi.

benim uo'da asla kabul edemediğim bir olay champ kafası. bold kafası aynı şekilde.

oyunu ruhunden uzaklaştırıp, grindstone mmo'ya dönüştürüyor.

magical normal moblardan düşsün işte dragondur, balrog'dur falan klasik.

çok özel şeyleri craft'a eklersin. dragondan düşen taş ile bilmemne kumaşını bir araya getirince özel shroud fln gibi klasik şeyler.

bu mobları dungeonlara koyarsın. dungeon içerisine ve içinden recall kaldırırsın. millet paşa paşa içerde pvp yapmak zorunda kalır magic kasmak istiyorsa.

win-win
Sosyal ağlarda paylaş

calvaria said:

relog hızı çok fazla değil mi ya karakterler arası para aktarıyorum çıkar çıkmaz dc oluyor. benim için çok güzel de pvp sırasında sinir bozucu olmaz mı?

Bir de meditasyon hızı çok mu düşük bana mı öyle geldi.

bu olayı fixlemişsin sanırım ama bu seferde abartmışsın, 10 dk dır düşmedi karakter.
Sosyal ağlarda paylaş

calvaria said:

calvaria said:

relog hızı çok fazla değil mi ya karakterler arası para aktarıyorum çıkar çıkmaz dc oluyor. benim için çok güzel de pvp sırasında sinir bozucu olmaz mı?

Bir de meditasyon hızı çok mu düşük bana mı öyle geldi.

bu olayı fixlemişsin sanırım ama bu seferde abartmışsın, 10 dk dır düşmedi karakter.

inn'de logoff olmayı dene
Sosyal ağlarda paylaş

Bloodless said:

Kısa sürede kapanmayacağına ve ciddi bir çalışma olacağına dair herhangi bir güvence verebiliyor musunuz? eğer öyleyse hemen çağıralım herkesi 18 sene sonra yine başlayalım :)

Oyle birsey olma ihtimali yok :)

Su anda her 10 gunlugu 100 euroluk marketing kampanyasi duzenliyorum, ultima onlinecilari targetlayan :) neden yatirim yapayim?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...