imamizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 bi kaç soru 1- stealth nasıl çalışıyor? gm lediğimiz yürüyebiliyormuyuz gorunmeden? ayrıca binek üstüne kullanabiliyor muyuz? 2- pure mage oynamanın bi esprisi var mı? precast yok üstelik protectionın da fizzle şansını azaltması kapatılmış yerine armor vermesi eklenmiş. yani us jux us jux diye nebula stayla spam leyecek mi yine mageler karşılık lı. 3- eva nın sepll damage bonusu var sanırım? 4- inscription bonusu portection büyüsüne varmış da başka bi şeye etkisi yok mu? bi de poison büyüsüne etkisi var mış. poisoning skillining bi katkısı var mı peki? 5- wrest in dodge bonusu var mı? veya anatomy + eva ikilisinin. 6- power scroll olmadığına göre championdan ne düşüyor? 7- cast sırasında kalkan elden düşüyor mu? 8- hp hesaplaması runuo gibi mi? yani hp=str yerine hp=str/2+50 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 ee üyelik nasıl olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 ben de 15 yıldır içimde kalmış olan archer oynayayım diyorum ama iş yapar mı bilmiyorum dün mezarda melee biri daldı bana bi tane ok atamadım adama asdf bir de bişey sorucam healingin freezetime'ı beni mi rahatsız ediyor bir tek? yürürken atınca sanki karakter takılmış gibi oluyor fln alışamadım ben heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Xaero said: ee üyelik nasıl olcak oto account direk yaz gir. 2 tane acc açabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Black-ice said: Xaero said: ee üyelik nasıl olcak oto account direk yaz gir. 2 tane acc açabilirsin. Connectionda takılı kalıyor öylede denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 RaidenXelRu said: Merhaba :) Champlarin zorluklari birbirlerine gore cok farklilik gostermekte, mesela Barracoon'u 5 mage ustesinden gelebilecegi gibi, min 10 kisi gereken Champlar var. Su anda totalde 8 champ spawn, birde super boss var. ( The Harrower) dün akşamki eventte ps düşmemesi garipti, hiçbir anlamı yok o zaman champion'un. tailoring için de pek bir bonus yok anladığım kadarıyla, default setler vendorda satılıyor. limitli sayıda bod alınabilse güzel olabilir. ayrıca oyun içi iletişimimiz çok zayıf kalıyor guild chat falan da olmayınca. bence bırakın pre-aos sevdasını, update etmeye başlayın yavaş yavaş. diğer skill'leri falan açın hepsini :) daha çok keyif alınır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 aynen, hadi pre-aos başladı (ki pre-aos da değil tam, melez bişey olmuş) eventler ile birlikte hızlıca gelişsin, elflere kadar olmasa da skill'ler, item'lar, dinamikler orjinal olsun. necro-chivalry gelsin. itemlar da çok saçma denildiği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 ps düşmüyorsa neden champ yapılıyor ki? magical için çok büyük çile değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Xaero said: Connectionda takılı kalıyor öylede denedim yoo gayet girmissin iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Champtan PS düşmüyorsa ve harrowerdan stat pssi düşmüyorsa baracon dışında bişi kesilmez ki zaten, en kolayı o. Ama magical için o bile kesilmez. Zaman/Fayda çok düşük olur. Zaten bonded pet olmadan bazı championları kesmek imkansız gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 bi tane sphere serverda ps düşüyordu animal taming için ve 110 a yükseltiyordu, 110 ile de nightmare unicorn tameleyebiliyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 dana22 said: Xaero said: Connectionda takılı kalıyor öylede denedim yoo gayet girmissin iste.. çözdüm çözdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 aynen champ konseptinde bonded heyvanlar olmazsa çileye dönüşür ki bonded petlerle bile çile ötesi. benim uo'da asla kabul edemediğim bir olay champ kafası. bold kafası aynı şekilde. oyunu ruhunden uzaklaştırıp, grindstone mmo'ya dönüştürüyor. magical normal moblardan düşsün işte dragondur, balrog'dur falan klasik. çok özel şeyleri craft'a eklersin. dragondan düşen taş ile bilmemne kumaşını bir araya getirince özel shroud fln gibi klasik şeyler. bu mobları dungeonlara koyarsın. dungeon içerisine ve içinden recall kaldırırsın. millet paşa paşa içerde pvp yapmak zorunda kalır magic kasmak istiyorsa. win-win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Lord Oaks kessenize bi hayvansız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 alternatif olarak, non-combat karakter ile item kasıp satmak isteyen içinde fishing-treasure hunting var işte krallar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 calvaria said: relog hızı çok fazla değil mi ya karakterler arası para aktarıyorum çıkar çıkmaz dc oluyor. benim için çok güzel de pvp sırasında sinir bozucu olmaz mı? Bir de meditasyon hızı çok mu düşük bana mı öyle geldi. bu olayı fixlemişsin sanırım ama bu seferde abartmışsın, 10 dk dır düşmedi karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 100 online a yaklaşsın geleceğim bende. Son yıllardaki açılıp kapanan server furyalarından ötürü uğraşmak istemedim şimdi, dürüst konuşmak gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 evin yoksa innde cikarsan instant, evin varsa evde cikis instant. diger turlu asili kaliyor karakter. bu arada bonded yok ama her hayvani herkes kullanabiliyo taming ve lore olmadan. ek olarak: drake satilir 10K :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 connecting diyor kalıyor. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 calvaria said: calvaria said: relog hızı çok fazla değil mi ya karakterler arası para aktarıyorum çıkar çıkmaz dc oluyor. benim için çok güzel de pvp sırasında sinir bozucu olmaz mı? Bir de meditasyon hızı çok mu düşük bana mı öyle geldi. bu olayı fixlemişsin sanırım ama bu seferde abartmışsın, 10 dk dır düşmedi karakter. inn'de logoff olmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 imamizer said: connecting diyor kalıyor. meh bende giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Black-ice said: Xaero said: ee üyelik nasıl olcak oto account direk yaz gir. 2 tane acc açabilirsin. noob guide ım olursan geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 xaty said: inn'de logoff olmayı dene eyw bu çok iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 simdi ben okcu yapayim diorm da okculuk hala side skill mi yoksa kendi basina bisi yapabiliomu? rezalet pingim olucak daha oyunu indiremedim sdsfsd pve ve craft yaparim diorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Bloodless said: Kısa sürede kapanmayacağına ve ciddi bir çalışma olacağına dair herhangi bir güvence verebiliyor musunuz? eğer öyleyse hemen çağıralım herkesi 18 sene sonra yine başlayalım :) Oyle birsey olma ihtimali yok :) Su anda her 10 gunlugu 100 euroluk marketing kampanyasi duzenliyorum, ultima onlinecilari targetlayan :) neden yatirim yapayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar