Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iphone garantisi

fenn

Öne çıkan mesajlar

31 ocakta 2 sene doluyor ve sarz % 20 iken kapanmalar oluyor. Is arkadasim boyle olayi yasamis ve garantiye verip sifir urun ile degistirmis. Bu olayin asli astari nedir. Gercekten sifiri ile degisiyor mu ? Onumuzdeki hafta vermeyi dusunuyorum. Model 5s

Edit: imla
Sosyal ağlarda paylaş

5s'i bilmiyorum fakat buna benzer bir olayi cok yakin arkadasim iphone 5'iyle yasadi. Garantisi falan da bitmisti hatta. O da senin dedigin gibi kapaniyordu 20%lerde. Bi yerlerde yaziyomus, bazi serilerdeki iphone5'leri ucretsiz tamir ediyomus diye. Kontrol etti arkadas onun telefon da uyumlu mu diye, zorlu'ya verdi telefonu bataryasini degistirdiler.
Sosyal ağlarda paylaş

0 (212) 708 37 00 'ı arıyorsun(Zorlu Apple Store). Buradan teknik servise bağlanıyorsun. Adamlara diyorsun ki telefonun sarjı %30 %40 iken kapanıyor tekrar açılmıyor. Sonra onlar sana bir e-mail yolluyor ve test işlemi için bir şeyler yapmanı söylüyor (kulaklık ile konuşursan daha rahat olur).

Test sonucunda başarısız olan bir donanım var ise söylüyor. Eğer donanımlardan biri başarısız olmaz ise önce telefona soft reset, o da işe yaramaz ise hard reset öneriyor.
Zaten başarısız olursa servise yollayın diyerek en yakını servisi sana öneriyor.

Nereden biliyorsun dersen ben bunları yaptırdım, ve %30 civarından kapanan telefonu değiştirtmiştim. Benim telefonda batarya testi geçemedi.

Ama bu kapanma sorununun en büyük olayı bazı applicationların hatalarının telefonda kalması. Test sonucu bu applicationları da söylüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

konu açmayayım dedim ben de, kardeşimin 6plus'ı var ekranı kırık. normalde benim için sıfırını almış yeni yurt dışından ama hem açtırmaya uğraşmak istemiyorum hem de parasını vermek sdafdsa

onunkini alıp tamir ettireyim kullanayım diyorum. serviste kaça patlar sıfır gibi tamiri?

ya da direkt uğraşma ondaki sıfırı al, bir şekilde öde mi dersiniz dsafsad
Sosyal ağlarda paylaş

dun ben okudum bu yaziyida iyi oldu.

benim durumumda soyle.

6s'i moskova/garbushka(dogubank gibi bi yer)'dan aldim. haliyle garantisi vs yok. 6s o zaman sadece abd'de cikmisti bunlar getirtmis. dedi kullanirsin ama garantisi icin siteyi takip et iphone'un icinde ki bilmemne kodundan ona gore garantisini aktif ettirmek icin biseyler biseyler dedi anlamadim.

bu garanti ve site bagini cozemedim. garanti sertifikasi almak icin mi ne biseyler.

%20'de az once kapandi. disarisi ne zaman -15 , -20 olsa telefon dayanamiyor. gariplesiyor sarji bi anda. ama arkadasta aldi onda oyle bir durum soz konusu degil gerci benden 1 ay sonra mi ne aldi. ben bu bahsettiginiz problem icin arasam banada dediginiz gibi yardimci olurlar mi ? telefonu farkli yollarla almam yardim/destek icin bir problem olur mu ? hadi oldu diyelim, bu testi kendim yapabilir miyim ?
Sosyal ağlarda paylaş

Çevresel Gereksinimler

Çalışma ortam sıcaklığı:
0° ila 35° C (32° ila 95° F)

Saklama sıcaklığı:
-20° ila 45° C (-4° ila 113° F)

Bağıl nem:
%5 ila %95 yoğuşmasız

Çalışma yüksekliği:
3.000 metreye (10.000 fit) kadar test edilmiştir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...