DaidaFlu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Şirketim beni macaristana gönderiyor ancak 6 şubatta, macaristandan schengen vizesini alabilmek için konsolosluktan randevu almak gerekiyor ancak randevu tarihleri taa martta başlıyor. ancak aracı ajanslar hallederiz abi diyip duruyor. gidip de aracı ajanslara para vermeden nasıl halledebilirim bu sorunu? bu adamlar nasıl oluyor da hallediyor? ps: gerekli belgelerin tamamı hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Macarostan vizesini konsolosluk vermiyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Orange vize mi neydi macaristan estonya norvec ortak vize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 neyse işte bu kamiller araya girmeden nasıl halledicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Abi almanya vizesini de alman konsoloslugu vermiyor, ingiltere vizesini de ingiliz konsoloslugu vermiyor. Hani sene 1996 degil, uyandirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Bi de sirket gonderiyosa zaten sirketin hr i ilgilenecek vize parasiyla falan. Sen niye dert ettin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 pek kurumsal değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 aracı kurumla alıyorsun öyle konsolosluktan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 aracıya verıcen her turlu o zaman. Mesela alman ve ıtalyanı dırek baska bı aracı kurumdan alıosn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Bana da cok koyuyo vizeye para vermek evet. Yani adamin sinirini algilayabiliyorum. Dunyanin en anlamsiz en salak haraci. Yurtdisi cikis pulundan sonraki en salak harc tabi ki. Amk 3. dunya ulkemizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Olm bu aracı isi çok aptalca lan Konsolosluk niye vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Ugrasmak istemiyolar abi evrakla ivir zivirla. Direk sirkete devrediyolar iste. Onlar topluyo, verecekleri ayar varsa onlar veriyo, "bunu gondeririz ama kabul olmayabilir .s.s, ayrica oda kaydiniz eksik mmh" Hani insan ezmeyi sevmem ama (yalan amk, sokayim herkese) , gotuboklu kizin sana cikip konsolostan cok konsolosculuk oynayarak ayar vermesi cidden koyuyo. En son 2009da koymustu bana sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Vizeyi konsolosluk veriyor sadece evrak isleriyle aracı ilgileniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Esh said: Abi almanya vizesini de alman konsoloslugu vermiyor, ingiltere vizesini de ingiliz konsoloslugu vermiyor. Hani sene 1996 degil, uyandirayim kim veriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 vizeyi konsolosluklar veriyor, evrak işini ıvır zıvırı şirketler yapıyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Evraklarini goturdugun kurumdan aliyosun gormedigin konusmadigin yazismadigin konsolosun verdigi/vermedigi vermediyseneden vermedigini bilmedigin vizeyi. Ama evet teorik olarak konsolos veriyo vizeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 abi şirket dediğiniz vfs global var işte onun gibi bi kaç tane şirket bu işlerle uğraşıyor. arkadaşın bahsettiği vhs'nin önünde hergün bekleyen onlarca adam. senin işini hallediyolar senin yerine belgeler vs. aracı şirket için aracı gibi bişey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 aracı şirket halleder, diğer türlü randevuyu dediğin gibi geç veriyorlar. macaristan 2 ay içinde değişmedi ise herhangi bir aracı şirket ile çalışmıyor gidip kanyon'un ordaki konsolosluktan alıyorsun vizeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Bazı durumlarda turistik vize işini özel şirketlere devrediyorlar ama iş vizesini yine konsolosluk vermeye devam ediyor. Macaristan da öyle mi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Esh said: Abi almanya vizesini de alman konsoloslugu vermiyor, ingiltere vizesini de ingiliz konsoloslugu vermiyor. Hani sene 1996 degil, uyandirayim Sonrasında kontrol etmedim ama 2015 temmuzuna kadar Almanya vizesi direk konsolosluktan alınabiliyordu. 1996'dan çok sonra olduğu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 ara konuş macaristan ofisiyle, gayet ilgililer ve yardımcı oluyorlar. durumunu anlat, atla gel dicekler, götürürsün evrakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Esh said: Ugrasmak istemiyolar abi evrakla ivir zivirla. Direk sirkete devrediyolar iste. Onlar topluyo, verecekleri ayar varsa onlar veriyo, "bunu gondeririz ama kabul olmayabilir .s.s, ayrica oda kaydiniz eksik mmh" Hani insan ezmeyi sevmem ama (yalan amk, sokayim herkese) , gotuboklu kizin sana cikip konsolostan cok konsolosculuk oynayarak ayar vermesi cidden koyuyo. En son 2009da koymustu bana sanirim Alman konsolosluğu temsilcilikteki kız bi saat hava yaptı bi sigortayla hayatta alamazsınız diyo. 2 güne 6 ay vize geldi. Herşeyide çok bilmiyolar onu diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Bu arada aracı şirketler artık içeri giremediklerinden pek bişi yapamıyolar. en çopk yaptıkları şey belgeler doğru mu onu kontrol ediyorlar bir de eğer ilk başvurun değilse vekalet verirsen bütün işilemleri yapabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 1. konsolosluk (görünmeyen dev) 2. başvuru işlemlerini alan kurum (şişlideki avrupa için) 3. takip eden aracı şirket (turizm acentası etc) 2 numara başvuru evraklarını alıyor, 1 numaraya gönderiyor. 1 numara inceliyor, uygun görürse veriyor. istersen 3 numara süreci takip edip ve evrak kontrolü yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Macaristan vize basvurusunu leventte bi yerden yapmistim ben orasi konsolosluk degil miymis Bi de macarlar acrupada en kolay vize veren ulke oldugu icin herkes oradan aliyor. O yuzden oyle sira var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar