Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macaristan vizesi konsolosluk randevusu problemi

DaidaFlu

Öne çıkan mesajlar

Şirketim beni macaristana gönderiyor ancak 6 şubatta, macaristandan schengen vizesini alabilmek için konsolosluktan randevu almak gerekiyor ancak randevu tarihleri taa martta başlıyor. ancak aracı ajanslar hallederiz abi diyip duruyor.

gidip de aracı ajanslara para vermeden nasıl halledebilirim bu sorunu? bu adamlar nasıl oluyor da hallediyor?

ps: gerekli belgelerin tamamı hazır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ugrasmak istemiyolar abi evrakla ivir zivirla.

Direk sirkete devrediyolar iste. Onlar topluyo, verecekleri ayar varsa onlar veriyo, "bunu gondeririz ama kabul olmayabilir .s.s, ayrica oda kaydiniz eksik mmh"

Hani insan ezmeyi sevmem ama (yalan amk, sokayim herkese) , gotuboklu kizin sana cikip konsolostan cok konsolosculuk oynayarak ayar vermesi cidden koyuyo.

En son 2009da koymustu bana sanirim
Sosyal ağlarda paylaş

abi şirket dediğiniz vfs global var işte onun gibi bi kaç tane şirket bu işlerle uğraşıyor. arkadaşın bahsettiği vhs'nin önünde hergün bekleyen onlarca adam. senin işini hallediyolar senin yerine belgeler vs. aracı şirket için aracı gibi bişey yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Ugrasmak istemiyolar abi evrakla ivir zivirla.

Direk sirkete devrediyolar iste. Onlar topluyo, verecekleri ayar varsa onlar veriyo, "bunu gondeririz ama kabul olmayabilir .s.s, ayrica oda kaydiniz eksik mmh"

Hani insan ezmeyi sevmem ama (yalan amk, sokayim herkese) , gotuboklu kizin sana cikip konsolostan cok konsolosculuk oynayarak ayar vermesi cidden koyuyo.

En son 2009da koymustu bana sanirim

Alman konsolosluğu temsilcilikteki kız bi saat hava yaptı bi sigortayla hayatta alamazsınız diyo. 2 güne 6 ay vize geldi. Herşeyide çok bilmiyolar onu diyim.
Sosyal ağlarda paylaş

1. konsolosluk (görünmeyen dev)
2. başvuru işlemlerini alan kurum (şişlideki avrupa için)
3. takip eden aracı şirket (turizm acentası etc)

2 numara başvuru evraklarını alıyor, 1 numaraya gönderiyor. 1 numara inceliyor, uygun görürse veriyor. istersen 3 numara süreci takip edip ve evrak kontrolü yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...