dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 dasBock said: mad maxin aldığı ödüller makyaj kıyafet prodüksyon vs bakımından yerinde ancak kurguda nası oscar almış la? ben şahsen izledikten sonra meh çekmiştim bu film için. film izlerken gaza geliyosunuz "öeh en güzel film bu çekiyosunuz" biz de gülüyoruz kehkehkeh diye eee.... editing olarak film inanilmaz iyi oldugu icin????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 dasBock said: mad maxin aldığı ödüller makyaj kıyafet prodüksyon vs bakımından yerinde ancak kurguda nası oscar almış la? Ne kadar kötü bir soru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 sizin gibi insanlar yüzünden oskarları ibnelere veriyolar yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 bence mad maxa'e laf edenleri banlayalim ya. ugrasilmaz gercekten böyle insanlarla. bi tiksinti geldi bana. offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mad mex bu kadar oskar aldıysa Steven Seagal filmleri de almalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Yahu bizde begendik Max i, ama gelmis gecmis en iyi aksiyon filmi filan, T2 nin oldugu bir dunyada abarti soylemler. Son yillarin en iyisi denir anlarim. Ayrica dogru duzgun konusu yok, road action takilmislar, iyi de olmus, aksiyona vurduya kirdiya doyurdu bizi. O kadar laf attik, su Spotlight i izleyeyim bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 haci editing'e ve diger teknik yonlerine laf soyleyen net bir sekilde sinemadan anlamiyordur http://vashivisuals.com/the-editing-of-mad-max-fury-road/ said: Film Editor Margaret Sixel was given over 480 hours of footage to create MAD MAX: FURY ROAD. The final edit ran 120 minutes and consisted of 2700 individual shots. That’s 2700 consecutive decisions that must flow smoothly and immerse the viewer. 2700 decisions that must guide and reveal the story in a clear and concise manner. One bad cut can ruin a moment, a scene or the whole film. No pressure! diger taraftan evet filmin bir konusu yok. konusu olsaydi gelmis gecmis en iyi aksiyon filmi adayi olabilirdi. film size bisileri gorsel olarak sunuyor sadece. tam olaram farbrausch demolari gibi. gorsel ve teknik. ve hepsi bu. said: The Studio of course asked for a script and George said there wasn’t one. He offered the 3500 storyboards as it had taken him more than 10 years to get the story mapped out with this precision. The Studio said they NEED a script. George apparently had one cranked out but said it was “not good”. It didn’t have to be. He already knew how the whole film would look and feel. Visually center framed and barreling right at the audience. diger taraftan hala ustune geyik yapip vakit oldurmek icin guzel ve ikircikli bir konu yaratmis olmasindan dolayi memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 omaygad filmi editleyen adam adobe premier kullanmayı biliyormuş, editlerken de witnız mi diye bağırıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 yok avid ile editlendi bro. premiere ile editlenen deadpool'du (basarili troll ya bu. ama yine de bilgi verek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Değişen birşey yok, film gene bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 abi sen filme kotu diyorsun ama editing'de hata bulamazsin. framing, diger objelerin ekranda yerlesmesi, sahne gecisleri ve ses uyumu, renklerin diger sahnelerle uygunlugu... oskar'i aldigi alan bunun gibi seylere bakiyor. bu bakimdan adamlarin cikarttiklari is muhtesem basarili. "ben filmi begenmedim" ile "adamlar editing'i becerememisler" arasinda oldukca fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Bright said: omaygad filmi editleyen adam adobe premier kullanmayı biliyormuş, editlerken de witnız mi diye bağırıyormuş kötü bait. veya sen çok kötüsün. ikisinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Mad Max kötü film değil, naaptınz ya. Milyor tane leş yapım varken, çölde açan çiçek gibi aksiyon. Ha tüm zamanların aksiyonu demek, biraz iddalı-tartışılır ama enfes film yani. Eskilerinide seviyodum ben zaten, mel cibsınlı seriler de iyidi yani. G.Miller benim için Blizort gibi adam, ne çıksa izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 son cümleye kadar iyi gidiyordun david Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Bright said: Mad mex bu kadar oskar aldıysa Steven Seagal filmleri de almalı bence. Panpa kromu azalt fazlası kafa yapıyor sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Abi şu forumda Bright'ı ciddiye almayı bırakır mısınız artık. Adamı en son gördüğümde The Division'da hile kullanmanın ne kadar normal olduğunu, kendisinin über bir insan olduğunu her türlü hile ile baş edebildiğini falan savunuyordu. Ne mantığı ne argümanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 oscar bitti oscarı alanların heyecanı bile kalmadı siz hala ne tartışıyonuz yauv kapatın konuyu gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video_magazin/490233/DiCaprio__Oscar_ini_restoranda_unuttu.html DiCaprio, Oscar'ını restoranda unuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Rasmon said: adam en iyi aksiyon filmi o değil diyip matrix koydu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 spotlight'ı izledim de o filme best picture verme sebepleri iyi film olmasından ziyade onemli bir konuda farkındalık yaratmaya calısması diye dusunuyorum gonul isterdi mad max alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 http://i.imgur.com/mceUFE1.gifv lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar