k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 hepsi alsın isterim ama edward norton ve jim carrey için ayrı bi isterim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 diğer rollere bakınca özellikle danish girl filminde eddie radmayne çok daha iyi bir roldeydi. bryan reiz de ha keza öyle. akademinin gerçekten sadece en iyi oyunculuğu hesaba kattığını hiç düşünmüyorum ben. bu tarz entertainmant zımbırtıları artık toplumu da tatmin edecek şeylere sahip olmalı. geçmişteki örneklerde birçok kez aday olup alamayanlar var evet ama hepimizin hem fikir olduğu bir konu oscarın eskiden daha ciddiyeti olan bir ödül olduğuydu. tabi ki siyasal yahut fikirsel sebeplerden dolayı oscarı koklatmadıkları oyuncular da olmuştur ama genel hatlarıyla baktığımızda ilk bahsettiğim şey o kadar da tutarsız değil. tabi bir de kendimizce fikir söylüyoruz hepimiz sonuçta ne akademi üyelerinin hepsini biliyoruz ne de içerde gerçekten neler düşünüldüğünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 yani şurda oscara aday filmlerin çoğunu izlemiştirsiniz. gerçekten hepsine baktığımızda bu sene leo'nun hakettiğini yürekten söylüyorsanız dicek bişeyim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 şu listeye baktığımda min-sik choi'nin ödülü alamamış olması çok acı lan. adam yeryüzünün en iyi 3 oyuncusundan biri kanımca. gerçi korede bolca toplamış ama gidip holivudda lucy gibi filmlerde dandirik rollerde oynaması da bahtsızlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 ben onu söylemiyorum ama mesela, the wolf of wall street de overrated. ona oscar varsa revenant ın alması gayet normal. koca robin williams a 1 cate blanchett a 2 veren akademiden bahsediyoruz. ( bait ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 huun said: leo reizin kariyerindeki en dandik role oscar verdiler ya daha da birşey demiyorum. herşeyden önce reize saygısızlıktır bu. gelecek nesiller bu filme bakıp reize burun kıvıracak. Dalgami geciosun? Ayrica revenant I Ben seste goruntude de bekliyordum almasimi madmax abartti Aldigi oscarlarida hakketti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Sene 2010'da best motion ödülüyle benim için Oscar bitmiştir abi, eurovisiondan hallice, artık politik midir, lobicilik midir ne bokumsa baya değersiz benim gözümde. Hala baktıkça sinirlendiğim tablo da şudur http://www.imdb.com/event/ev0000003/2010 Ha bu arada best motion dediğime bakmayın, leş gibi film the hurt locker 6 tane oscar aldı o sene, patriot havaları, yaşasın amerika go oscar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Rush gibi bi film de hiçbir kategoride aday bile gösterilmemişti benim için de o son damla mahiyeti taşır. Daniel Brühl ne yardırmıştı belli değil. Niki Lauda bile has.ktir bildiğin benim bu demiş adamın oyunculuğunu görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Mad Max'in Oscar alabilecegini düsünen oldu mu cidden? Adaylar arasindan sadece 2 Film gercekten haketti. Revenant ve Spotlight. Eddie Redmayne'in de hakki yenmedi. Leonardo sadece Revenant ile olmasa da artik bir Oscar'i hak etmisti. Leonardo adaylar arasinda olmasaydi Eddie götürmeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 eddie geçen sene almadı mı abi, işte leoya vefa borcu gibi verdiler. adamın zilyon tane iyi performansı vardı, hep yediler hep yediler. revenant bence öyle ahım şahım bir performans değildi ama gönlünü eylediler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Direk eyyam ya. Geçen senelerdeki oyunculuğu bir tık daha iyiyken veremediler, dünya çapında da saçma sapan fanboy hype'ı doğdu, bitsin artık geyikler diye vermişler resmen. "Oscar biraz da şans işi" abi denk gelmezse gelmez, ne filmler ne oyuncular var sırf o sene biraz daha güçlüsü denk geldi diye ödülü kaçıran. Bu şekilde saçm sapan "bisürü iyi oyunculuğu oldu veremedik" diye ödül verilmez ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Editor said: huun said: leo reizin kariyerindeki en dandik role oscar verdiler ya daha da birşey demiyorum. herşeyden önce reize saygısızlıktır bu. gelecek nesiller bu filme bakıp reize burun kıvıracak. Dalgami geciosun? hayır çok ciddiyim. adamın kariyerindeki en sönük rollerden birisi işte, neyini kabul etmiyorsunuz ki? filmin başlığına gidelim bakalım, izleyen hiç kimse de "lan adam ne oynamış" demedi. diyen de zaten anlamıyordur bu işlerden sadfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 editore neden yanıt veriyorsun abi asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 ne kadar ciddi olduğumu anlayın diye haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 bingildak said: editore neden yanıt veriyorsun abi asdasdas abi editöre gereksiz vuruyorsunuz ya. arada iki atar, abartır falan ama kimseye zararı olmaz. kendi kendine forumda takılan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 huun said: Editor said: huun said: leo reizin kariyerindeki en dandik role oscar verdiler ya daha da birşey demiyorum. herşeyden önce reize saygısızlıktır bu. gelecek nesiller bu filme bakıp reize burun kıvıracak. Dalgami geciosun? hayır çok ciddiyim. adamın kariyerindeki en sönük rollerden birisi işte, neyini kabul etmiyorsunuz ki? filmin başlığına gidelim bakalım, izleyen hiç kimse de "lan adam ne oynamış" demedi. diyen de zaten anlamıyordur bu işlerden sadfd ben dedim. büsürü insan dedi. akademi dedi. önceki yıl alması lazımdı bu sene verelim bari gibi birşeyle çalışmıyor oskarlar. ciddi ciddi alması lazımdı ondan verdiler aslında ortalama bi roldü falan mı diyenlerin dümdüz zekasından şüphe ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Vingthor said: önceki yıl alması lazımdı bu sene verelim bari gibi birşeyle çalışmıyor oskarlar. ben de öyle çalışıyorlar demedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 hastayım şu herife :) https://twitter.com/ed_stafford/status/692977929551265792 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Art management okumus biri olarak bu konuda yeterli soz sahibi oldugumu dusunuyorum vasifsiz heriflerin bullying cabalarini onemsemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 endustri meslek mezunusundur sen maks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 huun said: Editor said: huun said: leo reizin kariyerindeki en dandik role oscar verdiler ya daha da birşey demiyorum. herşeyden önce reize saygısızlıktır bu. gelecek nesiller bu filme bakıp reize burun kıvıracak. Dalgami geciosun? hayır çok ciddiyim. adamın kariyerindeki en sönük rollerden birisi işte, neyini kabul etmiyorsunuz ki? filmin başlığına gidelim bakalım, izleyen hiç kimse de "lan adam ne oynamış" demedi. diyen de zaten anlamıyordur bu işlerden sadfd Titanik hariç herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Sönük bir performans değildi kesinlikle de en iyisi değildi, bundan önce alması gereken performansları vardı. Wolf of Wall Street'te muazzamdı mesela. Eddie Redmayne'e iki sene üst üste vermemek için resmen en iyi ikinciye verdiler işte. Başka açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 editor rihanna'nın biç beda hev ma mani şarkısı için über yorumlar yapmış adam la neyi tartışıyonuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 DarKRideR said: Eddie Redmayne'e iki sene üst üste vermemek için resmen en iyi ikinciye verdiler işte. Başka açıklaması yok. +global hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 DarKRideR said: Sönük bir performans değildi kesinlikle de en iyisi değildi, bundan önce alması gereken performansları vardı. Wolf of Wall Street'te muazzamdı mesela. Eddie Redmayne'e iki sene üst üste vermemek için resmen en iyi ikinciye verdiler işte. Başka açıklaması yok. abi böyle parametreleri yok. dayınızın oğlu vermiyor. bin tane puanlamadan oylamadan geçiyo filmler. ona vermeyek ya sallayın zaten internette leoya verin diyolar ona verelim gibi bişey söz konusu değil ki. BÖLÜM MODU NASIL BÖYLE BİŞEY YAZAR LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar